Euroleague Μπάσκετ

Ολυμπιακός-Βίρτους Μπολόνια: Μονομαχία με φόντο το πλεονέκτημα έδρας της Euroleague

Ολυμπιακός-Βίρτους Μπολόνια

Μεγάλο ματς για την 28η ημέρα της Euroleague, με τον Ολυμπιακό (6η θέση, ρεκόρ 16-11) να υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια (5η θέση, ρεκόρ 17-10) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (07.03 – 22:00). Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις μπάσκετ που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για μερικά στοιχηματικά tips από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών στοιχημάτων, για να στοιχηματίσετε, μεταξύ των οποίων και το μπάσκετ, με όλα τα παιχνίδια της Euroleague να είναι διαθέσιμα. Εκμεταλλευτείτε τη πολύ χρήσιμη λειτουργία λειτουργία του Cash Out και κλείστε το δελτίο σας ανά πάσα στιγμή, λαμβάνοντας κέρδος, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε την ολοκλήρωση του γεγονότος, στο οποίο έχετε στοιχηματίσει.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Σε πολύ κατάσταση ο Ολυμπιακός, ο οποίος ολοκλήρωσε με 3 νίκες, τα 3 εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε το τελευταίο διάστημα για την Euroleague. Τελευταίο του παιχνίδι στην έδρα της σκληροτράχηλης Ζαλγκίρις Κάουνας, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με σκορ 76-95. Το ματς ήταν πολύ ανταγωνιστικό στο 1ο ημίχρονο, με τις 2 ομάδες να είναι μαζί στο σκορ και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 39-41.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο μπήκε πολύ δυνατά στην 3η περίοδο, καταφέρνοντας να πάρει προβάδισμα ακόμα και 15 πόντων. Στο 4ο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός αύξησε ακόμα περισσότερο τη διαφορά του, περνώντας από μια δύσκολη έδρα. Κορυφαίος για τους ερυθρόλευκους ο Walkup (22 πόντοι, 7 ασίστ), με τον Mckissic (20 πόντοι, 3 ασίστ) να ακολουθεί από κοντά σε απόδοση. Πολλές απουσίες για τον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με τη Μπολόνια, με τους Λαρεντζάκη, Μήτρου-Λονγκ, Milutinov και Goss να μένουν εκτός λόγω τραυματισμού και τον Walkup να είναι αμφίβολος.

Από νίκη έρχεται στο παιχνίδι και η Μπολόνια, συνεχίζοντας την εξαιρετική της πορεία στην φετινή Euroleague. Αυτή τη φορά, οι Ιταλοί νίκησαν τη Βαλένθια στο γήπεδο τους, με σκορ 87-74. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μόνο για ένα δεκάλεπτο, με τη Μπολόνια να κάνει ένα εξαιρετικό 2ο δεκάλεπτο και με ένα επιμέρους σκορ 26-12, έκλεισε το 1ο ημίχρονο στο +12 (44-32). Η Μπολόνια κατάφερε να συντηρήσει αυτή τη διαφορά και στο 2ο ημίχρονο, με τη Βαλένθια να μη μπορεί να μειώσει τη διαφορά και να διεκδικήσει τη νίκη, σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Κορυφαίος για τη Μπολόνια ο Belinelli (16 πόντοι),  ο οποίος πέτυχε πολύ δύσκολα σουτ σε κρίσιμα σημεία και ήταν καθοριστικός για την ομάδα του. Η Μπολόνια ωστόσο, πιθανόν να έχει μια σημαντική απουσία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Shengelia αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι με τη Βαλένθια, και είναι αμφίβολος. Εκτός επίσης παραμένει και ο τραυματίας Cacok.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη του Ολυμπιακού σε απόδοση 1.35 και τη νίκη της Μπολόνια σε απόδοση 3.05. Το line για τους πόντους είναι στους 155.5, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 1.87 και το under σε απόδοση 1.94 . Όσον αφορά το όριο για τους πόντους του Ολυμπιακού, αυτό είναι στους 80.5, με το over και το under να προσφέρονται σε απόδοση 1.90, ενώ το αντίστοιχο όριο για τους πόντους της Μπολόνια είναι στους 74.5, με το over και το under να προσφέρονται σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / Ολυμπιακός – 1.35

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ολυμπιακός, ο οποίος αγωνιζόμενος σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, θεωρούμε ότι παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει, μπορεί  εύκολα ή δύσκολα να φτάσει στη νίκη απέναντι στη Βίρτους. Θα επιλέξουμε τη νίκη του Ολυμπιακού ως 1ο σημείο από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Συνολικοί Πόντοι (+153.5) – 1.72

Αναμένουμε ένα παιχνίδι που θα κινηθεί στους 80 πόντους, και θα επιλέξουμε το over 153 πόντους, ως 2ο σημείο για το συγκεκριμένο ματς.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 06/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ