Euroleague Μπάσκετ

Συναρπαστικές μονομαχίες στο πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Euroleague λίγες αγωνιστικές πριν την έναρξη των playoffs

Euroleague

Μεγάλες αναμετρήσεις για την 28η αγωνιστική της Euroleague, οι οποίες αναμένονται συναρπαστικές, με τις περισσότερες από τις ομάδες να βρίσκονται ακόμα μέσα στη διεκδίκηση των θέσεων που οδηγούν στα playoffs. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τις κορυφαίες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, μαζί με ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet Sport, θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις μπάσκετ, για όλα τα παιχνίδια της Euroleague, για να μπορέσετε να διεκδικήσετε μεγάλα κέρδη. Επί του παρόντος, ανάμεσα στις διαθέσιμες προσφορές της σελίδας, μπορείτε να βρείτε τη προσφορά «Boost Νίκης στα Παρολί», με την οποία δημιουργώντας δελτία στους αγώνες της Euroleague, με 3 ή περισσότερες επιλογές, μπορείτε να δείτε τα κέρδη σας στα παρολί να ενισχύονται έως και 50%!

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Ανατολού Εφές-Μπάγερν Μονάχου (07.03-19:30)

Στο Sinan Erdem Dome, η Ανατολού Εφές (15η θέση, ρεκόρ 11-16) υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου (12η θέση, ρεκόρ 12-15), με τις 2 ομάδες να παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για τις θέσεις που οδηγούν στα playoffs.

Η Εφές έρχεται στο παιχνίδι ύστερα από την ήττα στην έδρα της Παρτιζάν με σκορ 100-90. Στο παιχνίδι αυτό, το κύριο λόγο είχαν οι επιθέσεις, με τις ομάδες να είναι πολύ εύστοχες και να χαρίζουν όμορφο θέαμα στο κοινό. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι και την τελευταία περίοδο, με την Παρτιζάν ύστερα από το 77-76 στο 35’, να κάνει ένα σερί 7-0 που της έδωσε μεγάλο προβάδισμα, το οποίο κράτησε μέχρι το φινάλε. Κορυφαίος για την Εφές ο Clyburn με 17 πόντους, ωστόσο η Παρτιζάν είχε τον Avramovic σε εξαιρετική μέρα, ο οποίος με 30 πόντους και κρίσιμα σουτ στο τέλος έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Από νίκη έρχεται στο παιχνίδι η Μπάγερν, η οποία δε συνάντησε μεγάλα προβλήματα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στην έδρα της, έχοντας την πρωτοπορία στο σκορ από το 2ο δεκάλεπτο και μετά. Η Μπάγερν κράταγε διαφορές των 6-10 πόντων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Ερυθρό Αστέρα να μην μπορεί να πλησιάσει ποτέ στο σκορ και τους Γερμανούς να παίρνουν τελικά τη νίκη με σκορ 74-66. Κορυφαίος για τη Μπάγερν ο Booker με 22 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, με την Εφές να είναι πολύ δυνατή στο γήπεδο της, τη νίκη της οποίας θα επιλέξουμε.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Ανατολού Εφές – 1.50

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ζαλγκίρις Κάουνας (07.03-21:05)

Στο Aleksandar Nikolic Hall και το Βελιγράδι, η Μακάμπι Τελ Αβίβ (9η θέση, ρεκόρ 14-13) υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας (14η θέση, ρεκόρ 11-16) σε μια ενδιαφέρουσα μονομαχία.

Εμφατική νίκη για τη Μακάμπι στο τελευταίο της παιχνίδι στην έδρα της Άλμπα, από την οποία πέρασε με σκορ 71-106. Η Μακάμπι πήρε διαφορά στο σκορ από το 1ο κιόλας δεκάλεπτο, η οποία συνεχώς μεγάλωνε καθώς πέρναγε η ώρα, φτάνοντας τελικά το +35. Η Μακάμπι είχε σε εξαιρετική επιθετικά μέρα πολλούς παίκτες, με τον Webb να έχει 17 πόντους, τον Baldwin 16, τον Nebo 115 και τον Colson 14, οδηγώντας την ομάδα τους σε μια εύκολη νίκη.

Από ήττα στο γήπεδο της έρχεται στο παιχνίδι η Ζαλγκίρις απέναντι στον Ολυμπιακό, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με σκορ 76-95. Το 1ο ημίχρονο ήταν πολύ ανταγωνιστικό και τελείωσε με σκορ 39-41. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο 2ο μέρος και κατάφερε να πάρει διψήφιες διαφορές, με τη Ζαλγκίρις να μην επιστρέφει ποτέ και να δέχεται μια οδυνηρή ήττα στην έδρα της. Κορυφαίος για τη Ζαλγκίρις ο Evans με 18 πόντους, ο οποίος δεν τα κατάφερε απέναντι στις πολλές λύσεις του Ολυμπιακού στην περιφέρεια.

Φαβορί η Μακάμπι, με τη Ζαλγκίρις να αναμένουμε να παρουσιαστεί σκληρή αμυντικά, θέλοντας να διεκδικήσει τη νίκη, με τη βοήθεια της άμυνάς της. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότεροι από 177 πόντοι στο από το συγκεκριμένο ματς.

Πρόβλεψη: Συνολικοί Πόντοι / (-176.5) – 1.32

Ρεάλ Μαδρίτης-Φενέρμπαχτσε (07.03-21:45)

Στο WiZink Center, η  Ρεάλ Μαδρίτης (1η θέση, ρεκόρ 22-5) υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε (7η θέση, ρεκόρ 16-11), σε ένα παιχνίδι που αναμένεται συναρπαστικό.

Από ήττα έρχεται στο παιχνίδι η Ρεάλ, από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παρουσιάστηκε εξαιρετικός στη Μαδρίτη. Η Ρεάλ βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόνο στο 1ο δεκάλεπτο, με τον Παναθηναϊκό να εκμεταλλεύεται τα πολλά λάθη των Μαδριλένων στη συνέχεια και να παίρνει το προβάδισμα, το οποίο κράτησε μέχρι το τέλος, νικώντας με σκορ 86-97. Κορυφαίος για τη Ρεάλ στο παιχνίδι ο Yabusele, ο οποίος πέτυχε 18 πόντους, με τον Παναθηναϊκό να μη βρίσκει λύσεις στο μαρκάρισμά του.

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με σκορ 111-96 για τη Φενέρμπαχτσε στο τελευταίο της παιχνίδι απέναντι στην Μπασκόνια. Οι 2 ομάδες παρουσιάστηκαν εξαιρετικές επιθετικά, σουτάροντας με ποσοστά μεγαλύτερα από το 50% στο τρίποντο, με το παιχνίδι να είναι ντέρμπι μέχρι και τις αρχές της 4η περιόδου, με πολλές εναλλαγές στο σκορ. Ωστόσο η Φενέρ, έκανε ένα εξαιρετικό 4ο δεκάλεπτο, με επιμέρους σκορ 33-18, και πήρε μια σημαντική νίκη. Κορυφαίος για τη Φενέρ ο Hayes με 19 πόντους, με τον Biberovic να ακολουθεί από κοντά με 17.

Αναμένουμε αντίδραση από τη Ρεάλ, ύστερα από την ήττα της από τον Παναθηναϊκό, τη νίκη της οποίας θα επιλέξουμε από το συγκεκριμένο ματς.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Ρεάλ Μαδρίτης – 1.28

Παναθηναϊκός-Βιλερμπάν (08.03-21:15)

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός (3η θέση, ρεκόρ 17-10) υποδέχεται τη Βιλερμπάν (17η θέση, ρεκόρ 6-21), θέλοντας να κάνει ένα ακόμα βήμα για το πλεονέκτημα έδρας.

Τεράστια νίκη για τον Παναθηναϊκό στην έδρα της πρωτοπόρου Ρεάλ, με σκορ 86-97, που του δίνει ψυχολογία ενόψει της μάχης για το πλεονέκτημα έδρας. Οι πράσινοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με τη Ρεάλ και δίκαια έφτασαν στη νίκη. Ο Παναθηναϊκός ύστερα από τη 1η περίοδο που η Ρεάλ είχε το προβάδισμα, είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια, έχοντας τις λύσεις στην επίθεση, όποτε η Ρεάλ τον έφτανε στο σκορ. Κορυφαίος για τους πράσινους ο Lessort (26 πόντοι, 7ριμπάουντ, 4 ασίστ), με τους Nunn (17 πόντοι, 7 ασίστ) και Σλούκα (16 πόντοι, 6 ασίστ) να βγαίνουν μπροστά στα κρίσιμα.

Από νίκη έρχεται στο ΟΑΚΑ η Βιλερμπάν, η οποία επικράτησε της Αρμάνι, η οποία καιγόταν για τη νίκη που θα την έφερνε κοντά στις θέσεις των playoffs. Η Βιλερμπάν είχε την πρωτοπορία στο σκορ καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με την Αρμάνι να προσπαθεί να κάνει μια αντεπίθεση μειώνοντας στον πόντο στην 3η περίοδο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι παραπάνω, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με σκορ 81-77. Κορυφαίος για τη Βιλερμπάν ο Lauverne με 17 πόντους, με τον De Colo να ακολουθεί με 13 πόντους.

Φαβορί του παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αναμένουμε να πάει το σκορ σε ψηλά επίπεδα, παίζοντας μπροστά στο κοινό του. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν περισσότεροι από 151 πόντοι για το ματς αυτό.

Πρόβλεψη: Συνολικοί Πόντοι / (+151.5) – 1.32

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 04/03 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ