NBA Μπάσκετ

Boston Celtics vs Dallas Mavericks: Μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Tatum και Doncic στο TD Garden

Boston Celtics vs Dallas Mavericks

Μεγάλο παιχνίδι στο TD Garden (02/03 – 02:30), με τους Boston Celtics (1η θέση στην Ανατολή – ρεκόρ 46-12) να υποδέχονται τους Dallas Mavericks (7η θέση στη Δύση – ρεκόρ 34-25). Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για την κατάσταση των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένα στοιχηματικά tips για το παιχνίδι, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων, για να στοιχηματίσετε, διεκδικώντας μεγάλα κέρδη. Θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις μπάσκετ, για όλους τους αγώνες του NBA, καθώς και για το παιχνίδι των Celtics με τους Mavericks, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα πλήθος από ειδικά στοιχήματα. Αν είστε βραδινοί τύποι και παρακολουθήσετε το παιχνίδι στο live, μπορείτε να λάβετε κάθε στιγμή προσφορές για να κλείσετε το δελτίο σας, ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο αγώνας, χάρη στη λειτουργία του Cash Out.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Από εύκολη εντός έδρας νίκη έρχονται οι Celtics στο ντέρμπι με τους Philadelphia 76ers, στο οποίο επικράτησαν με σκορ 117-99. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για ένα ημίχρονο, με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 53-51. Στο 2ο ημίχρονο οι Boston Celtics ήταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, καταφέρνοντας να πάρουν διαφορά, την οποία κράτησαν μέχρι το τέλος, παρά την προσπάθεια των 76ers να μειώσουν στις αρχές της 4ης περιόδου. Κορυφαίοι για τους Celtics ο Brown (31 πόντοι), καθώς και ο Tatum, που άγγιξε το triple double, με 29 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Μεγάλη εμφάνιση για τους Dallas Mavericks στο Toronto, όπου επικράτησαν εύκολα των Raptors με σκορ 125-136. Οι Raptors ήταν ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο, με τους Mavericks να πατάνε γκάζι στη 3η περίοδο και να παίρνουν διαφορές 15 πόντων. Οι Raptors δεν κατάφεραν ποτέ να μειώσουν τη διαφορά, με τους Mavericks να φτάνουν τελικά σε μια εύκολη νίκη. Κορυφαίος για τους Mavericks για ακόμα ένα παιχνίδι ο Luka Doncic, ο οποίος σημείωσε triple double (30 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 16 ασίστ), με τον Irving να συνεισφέρει και αυτός σημαντικά στο σκοράρισμα έχοντας 29 πόντους.

Οι Mavericks αναμετρήθηκαν ξανά με τους Celtics στις 23/01, με τους Celtics να παίρνουν τη νίκη στο Dallas με 110-119, με τον Tatum να κάνει τη διαφορά με 39 πόντους.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το γεγονός, βρίσκουμε τη νίκη των Celtics σε απόδοση 1.27, με αυτή των Mavericks να προσφέρεται σε απόδοση 3.27. Όσον αφορά το όριο των πόντων, αυτό είναι στους 239.5, με το over όπως και το under αυτού του ορίου, να προσφέρεται σε απόδοση 1.87.

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / Boston Celtics – 1.27

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκονται το τελευταίο μήνα οι Boston Celtics, μετρώντας 9 συνεχόμενες νίκες, τη νίκη των οποίων θα επιλέξουμε ως 1ο σημείο από το γεγονός αυτό.

Πόντοι Luka Doncic / +33.5 – 1.87

Εξαιρετική σεζόν από το Doncic, ο οποίος μετράει μέχρι τώρα 34.4 πόντους στους 51 αγώνες που έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στο NBA. Λόγω της δυσκολίας του ματς στη Βοστώνη, αναμένουμε να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και θα επιλέξουμε να σκοράρει περισσότερους από 33 πόντους στο παιχνίδι.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 28/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ