Euroleague Μπάσκετ

Μεγάλα ματς στο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Euroleague στη μάχη για τα playoffs

Euroleague

Επιστροφή για την Euroleague, ύστερα από διακοπή 3 εβδομάδων, με συναρπαστικές αναμετρήσεις να είναι στο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, καθώς και γα ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet Sport, θα βρείτε ελκυστικές αποδόσεις μπάσκετ, σε όλα τα παιχνίδια της Euroleague, για να στοιχηματίσετε, διεκδικώντας μεγάλα κέρδη. Μια πολύ ελκυστική προσφορά είναι διαθέσιμη επί του παρόντος στη NetBet, με όνομα “Boost Νίκης στα Παρολί’’. Με αυτή την προσφορά, θα δείτε τα κέρδη σας στα παρολί να ενισχύονται μέχρι 50%. Για να λάβετε μέρος, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να τοποθετήσετε ένα παρολί με τουλάχιστον 3 επιλογές, σε αποδόσεις μεγαλύτερες από 1.60.

Προεπισκόπηση των αγώνων – Προγνωστικά Στοιχήματος

Παρτιζάν-Ανατολού Εφές (29/02-21:30)

Στη Stark Arena, η Παρτιζάν (11η θέση / ρεκόρ 12-14), υποδέχεται την Ανατολού Εφές (15η θέση / ρεκόρ 11-15), με τις 2 ομάδες να «καίγονται» για μια νίκη που θα τις φέρει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα playoffs.

Η Παρτιζάν, προέρχεται από ήττα σοκ στο γήπεδο της από την Μπάγερν, με σκορ 78-79, με τους Σέρβους να δέχονται buzzer beater από τον Fransisco και να βρίσκονται πλέον εκτός της 10αδας που οδηγεί στα playoffs. Κορυφαίος για την Παρτιζάν ο Punter, ο οποίος δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, παρά τους 22 πόντους που πέτυχε.

Από νίκη έρχεται στο παιχνίδι η Εφές, η οποία επικράτησε με 105-91 εντός έδρας της Μακάμπι. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, με τις ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ μέχρι και τις αρχές της 4ης περιόδου, με την Εφές να πατάει γκάζι σε εκείνο το διάστημα και να μετατρέπει το 79-78 του 31’ σε 105-91. Κορυφαίοι για την Εφές οι Larkin (22 πόντοι, 6 ασίστ) και Beaubois (20 πόντοι, 3 ασίστ).

Καλύτερη ομάδα η Παρτιζάν, η οποία δεν έχει περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες και αναμένεται να τα δώσει όλα για τη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Παρτιζάν – 1.40

Φενέρμπαχτσε-Μπασκόνια (01/03-19:45)

Στην Ulker Sports Arena, η Φενέρμπαχτσε (7η θέση / ρεκόρ 15-11) υποδέχεται την Μπασκόνια (8η θέση / ρεκόρ 14-12) σε μια σπουδαία μονομαχία.

Η Φενέρμπαχτσε, στον τελευταίο της αγώνα για την Euroleague, πριν τη διακοπή, ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με σκορ 74-63, σε ένα ματς που οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο, ύστερα από το 1ο δεκάλεπτο, το οποίο η Φενέρ έκλεισε στο +8. Κορυφαίος για τη Φενέρ ο Motley με 16 πόντους, ο οποίος δε βρήκε μεγάλες βοήθειες από τους συμπαίκτες του.

Από νίκη έρχεται στο παιχνίδι και η Μπασκόνια, η οποία έκαμψε εύκολα την αντίσταση της Βιλερμπάν, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 94-80, έχοντας ως κορυφαίο τον Howard, με 18 πόντους.

Πολύ δυνατή στην έδρα της η Φενέρ, η οποία αναμένουμε να πάρει τη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα/ Φενέρμπαχτσε – 1.32

Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός (01/03-20:00)

Στη Zalgirio Arena, η Ζαλγκίρις (13η θέση / ρεκόρ 11-15), υποδέχεται τον Ολυμπιακό (6η θέση / ρεκόρ 15-11), με τους ερυθρόλευκους να θέλουν τη νίκη, έχοντας ως στόχο τις θέσεις που δίνουν το πλεονέκτημα έδρας.

Η Ζαλγκίρις, έρχεται στο παιχνίδι από μεγάλη εκτός έδρας νίκη με τον Ερυθρό Αστέρα, με σκορ 91-93, με τις 2 ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο σε όλη τη διάρκειά του ματς.  Κορυφαίος για ένα ακόμα ματς για τη Ζαλγκίρις ο Evans, ο οποίος με 25 πόντους και 6 ασίστ τα έκανε όλα για την ομάδα του.

Από σπουδαία νίκη έρχεται στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε στην έδρα της Βαλένθια με σκορ 65-78. Οι 2 ομάδες ήταν μαζί στο σκορ στο 1ο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να κάνει μια εξαιρετική 3η περίοδο, με επιμέρους σκορ 9-20, όπου η άμυνά του έκανε τη διαφορά. Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό ο Canaan, ο οποίος με 16 πόντους και μεγάλα σουτ, οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Αμφίρροπο παιχνίδι, για το οποίο θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότεροι από 161 πόντοι, αναμένοντας ότι οι 2 ομάδες θα δώσουν έμφαση στην άμυνά τους.

Πρόβλεψη: Σύνολο Πόντων / (-160.5) – 1.50

Μπαρτσελόνα-Μονακό (01/03-21:30)

Στο Palau Blaugrana, η Μπαρτσελόνα (2η θέση / ρεκόρ 18-8), υποδέχεται τη Μονακό (4η θέση / ρεκόρ 16-10), σε μια αναμέτρηση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Μπαρτσελόνα, προέρχεται από μια εύκολη νίκη, για το τελευταίο της παιχνίδι στη Euroleague, στο οποίο επικράτησε με σκορ 93-77 της Άλμπα. Η Μπαρτσελόνα δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στους Γερμανούς,  και με κορυφαίο τον Hernagomez W. (18 πόντοι, 6 ριμπάουντ), έκανε ένα ακόμα βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Μεγάλη νίκη και για τη Μονακό, στο τελευταίο της παιχνίδι για τη Euroleague, καθώς επικράτησε της Βίρτους Μπολόνια, με σκορ 78-81. Η Μονακό έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε στο +10, με την Μπολόνια ωστόσο να επιστρέφει και τα τελευταία λεπτά του ματς να είναι συναρπαστικά, με τις 2 ομάδες να είναι μαζί στο σκορ.

Παρόλα αυτά, η Μονακό αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη, παίρνοντας τελικά τη νίκη, σε μια δύσκολη έδρα.  Κορυφαίοι για τη Μονακό οι Loyd (24 πόντοι) και James (21 πόντοι), οι οποίοι τράβηξαν επιθετικά την ομάδα τους, οδηγώντας τη στις θέσεις που δίνουν το πλεονέκτημα έδρας.

Μεγάλο ντέρμπι, στο οποίο αν η Μπαρτσελόνα καταφέρει να ρίξει το ρυθμό, θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Πρόβλεψη: Νικητής Αγώνα / Μπαρτσελόνα – 1.55

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 26/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ