Euroleague Μπάσκετ

Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός: Ανάλυση της σπουδαίας αναμέτρησης ανάμεσα σε 2 από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος

Euroleague: Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός

Μεγάλο παιχνίδι στη Μαδρίτη, με τη Ρεάλ Μαδρίτης (1η θέση / ρεκόρ 22-4) να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (3η θέση / ρεκόρ 16-10), με τους πράσινους να αναζητούν μια μεγάλη νίκη, που θα τους εδραιώσει για τα καλά στη πρώτη 4αδα της βαθμολογίας. Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τα νέα των 2 ομάδων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος για το γεγονός, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις μπάσκετ, καθώς και μια μεγάλη γκάμα αθλητικών στοιχημάτων, για να φτιάξετε τα δελτία σας. Ένα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο θα αυξήσει τις πιθανότητες σας για μεγάλα κέρδη, είναι το Cash Out, με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε να λάβετε κέρδη, αν η πορεία των αγώνων είναι αυτή που έχετε επιλέξει, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Η Ρεάλ έρχεται στο παιχνίδι ως Κυπελλούχος Ισπανίας, καθώς στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της κατάφερε να νικήσει στον τελικό την Μπαρτσελόνα με σκορ 96-85, παίρνοντας τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Πριν τη διακοπή των 3 εβδομάδων στη Euroleague, η Ρεάλ τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο και γνώρισε την ήττα με σκορ 81-76. Η Αρμάνι είχε τον έλεγχο από την αρχή της αναμέτρησης, φτάνοντας να προηγηθεί ακόμα και 21 πόντους, στο τέλος του 1ου ημιχρόνου.

Η Ρεάλ έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να μειώσει ακόμα και στους 3 πόντους, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, με την Αρμάνι ωστόσο να «σκληραίνει» την άμυνα της στα τελευταία λεπτά και να φτάνει στη νίκη. Κορυφαίος για τη Ρεάλ ο Musa, που με 12 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, με τον Hezonja να ακολουθεί με 11 πόντους.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, δεν κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό από τον Ολυμπιακό, με σκορ 58-69, στο πιο πρόσφατο του παιχνίδι. Τελευταίος αγώνας των πρασίνων πριν τη διακοπή της Euroleague, αυτό απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ, όπου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και πήραν τη νίκη με 74-63. Το τριφύλλι, ύστερα από ένα κακό 1ο δεκάλεπτο, στο οποίο η Φενέρμπαχτσε βρέθηκε μπροστά με 13-21, ανέβασε ρυθμούς, φτάνοντας σε μια μεγάλης σημασίας νίκη. Κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό ο Nunn, που με 23 πόντους, οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Δύσκολη αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό , με τη Ρεάλ να είναι αήττητη στην έδρα της στη φετινή Euroleague. Στο 1ο παιχνίδι ανάμεσα στις 2 ομάδας στο ΟΑΚΑ, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 78-90, με την εμφάνιση του Nunn (24 πόντοι, 4 ασίστ) να μην είναι αρκετή απέναντι στο «οπλοστάσιο» της Ρεάλ.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη της Ρεάλ σε απόδοση 1.31 και τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 3.65. Το line για τους πόντους είναι στους 163.5, με το over και το under σε αυτό το όριο, να προσφέρονται σε απόδοση 1.87.

Όσον αφορά το όριο για τους πόντους της Ρεάλ αυτό είναι στους 85.5, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 1.85 και το under σε απόδοση 1.87, ενώ το αντίστοιχο όριο για τους πόντους του Παναθηναϊκού είναι στους 77.5, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 1.80 και το under σε απόδοση 1.91.

Προγνωστικά

Νικητής Αγώνα / Ρεάλ Μαδρίτης – 1.31

Αήττητη φέτος στο γήπεδό της η Ρεάλ, ένα σερί που δεν αναμένουμε να σπάσει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να μην είναι το ίδιο ανταγωνιστικοί μακριά από την έδρα τους. Θα επιλέξουμε νίκη της Ρεάλ, σαν 1ο σημείο από το συγκεκριμένο ματς.

Σύνολο Πόντων / (-170.5) – 1.42

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, έχοντας ως όπλο την σκληρή του άμυνα. Θα επιλέξουμε να σημειωθούν λιγότεροι από 171 πόντοι στον αγώνα, αναμένοντας ότι οι πράσινοι θα είναι για ένα ακόμα βράδυ εξαιρετικοί στην άμυνα τους, μην αφήνοντας τη Ρεάλ να πάει το σκορ σε πολύ υψηλά επίπεδα.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 26/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ