NBA Μπάσκετ

NBA All-Star Game: Μάθετε τα πάντα για το συναρπαστικό παιχνίδι ανάμεσα στην Team Giannis και την Team Lebron

NBA All-Star Game

Ώρα για θέαμα στο NBA, με το All Star Game να βρίσκεται προ των πυλών (19/02-01:00). Διαβάστε το παρόν άρθρο, για να ενημερωθείτε για τους παίκτες που θα συμμετέχουν σε κάθε μία από τις 2 ομάδες, καθώς και στο διαγωνισμό τριπόντων, τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το γεγονός, καθώς και για ορισμένα προγνωστικά στοιχήματος, από την ομάδα των ειδικών μας.

Μπαίνοντας στη NetBet, θα βρείτε ελκυστικές αποδόσεις μπάσκετ, αλλά και άλλων αθλητικών στοιχημάτων, για να δημιουργήσετε τα δελτία σας και να διεκδικήσετε μεγάλα κέρδη. Αν είστε νέοι στη σελίδα, μην χάσετε την ευκαιρία να ενεργοποιήσετε την προσφορά καλωσορίσματος, με την οποία λαμβάνετε ένα 100% free bet, ίσο με το ποσό της 1ης σας κατάθεσης, για έως και το ποσό των 50 €, μαζί με ένα ακόμα free bet των 5 €, το οποίο γίνεται διαθέσιμο με την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Προεπισκόπηση γεγονότος

Έφτασε η ώρα για τη μεγάλη γιορτή του NBA, με τους επίλεκτους παίκτες της Ανατολικής περιφέρειας με αρχηγό των Γιάννη Αντετοκούμπο και της Δυτικής Περιφέρειας με αρχηγό τον Lebron James, να συγκρούονται, προσφέροντας μοναδικά καρφώματα και θέαμα στο μπασκετικό κοινό.

Ύστερα από ψηφοφορία του κοινού, η βασική 5αδα των East θα αποτελείται από τους Γιάννη Αντετοκούμπο, Jayson Tatum, Tyrese Haliburton, Damian Lilard και Scottie Barnes (θα αντικαταστήσει τον τραυματία Joel Embiid). Στη 12αδα της ομάδας της Ανατολής θα βρίσκονται επίσης οι Jalen Brunson, Donovan Mitchell, Tyrese Maxey, Jaylen Brown, Paolo Banchero, Bam Adebayo και Trae Young.

Από την άλλη, στη βασική 5αδα των West θα βρίσκονται οι LeBron James, Nikola Jokic, Kevin Durant, Luka Doncic και Shai Gilgeous-Alexander. Στη 12αδα της ομάδας της Δύσης θα βρίσκονται επίσης οι Stephen Curry, Anthony Edwards, Anthony Davis, Kawhi Leonard (τραυματίστηκε και πιθανότατα θα αντικατασταθεί από τον Domantas Sabonis), Devin Booker, Paul George και Karl-Anthony Towns.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο διαγωνισμός τριπόντων, με σημαντικά ονόματα να παίρνουν μέρος σε αυτόν. Συγκεκριμένα θα συμμετέχουν οι Malik Beasley, Jalen Brunson, Tyrese Haliburton, Damian Lillard, Lauri Markkanen, Donovan Mitchell, Karl-Anthony Towns και Trae Young.

Αποδόσεις

Σχετικά με τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη των East του Γιάννη Αντετοκούμπο σε απόδοση 2.35, ενώ αυτή των West του Lebron James σε απόδοση 1.65. Ακόμα, το όριο των πόντων είναι στους 363.5, με το over να προσφέρεται σε απόδοση 1.88 και το under σε απόδοση 1.85.

Όσον αφορά τον διαγωνισμό τριπόντων οι αποδόσεις που βρίσκουμε για το νικητή είναι Damian Lillard 4.50, Tyrese Haliburton 6.00, Malik Beasley 6.50, Trae Young 6.50,  Donovan Mitchell 8.00, Jalen Brunson 8.50 , Karl-Anthony Towns 8.50 και Lauri Markkanen 9.00.

Προγνωστικά

Νικητής / West All Stars – 1.67

Θα είναι ένα παιχνίδι που οι 2 ομάδες θα είναι κοντά στο σκορ, με τον κύριο σκοπό τους να είναι να προσφέρουν θέαμα στο κοινό. Ωστόσο, στο κλείσιμο του αγώνα, που οι 2 ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη, θεωρούμε ότι η ομάδα της Δύσης του Lebron James, θα έχει περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρει, θέλοντας να πάρει μια άτυπη ρεβάνς του για το περσινό All Star Game, που η ομάδα της Ανατολής του Γιάννη, κέρδισε με σκορ 184-175.

Να φτάσει στον Τελικό του Διαγωνισμού Τριπόντων/ Damian Lillard  – 1.65

Όλα τα ονόματα που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό τριπόντων, έχουν τρομερή έφεση στο σουτ 3 πόντων, με τον νικητή να είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθεί. Θα επιλέξουμε ωστόσο να περάσει ο Damian Lilard στον τελικό, καθώς έχει σημαντική εμπειρία, έχοντας κατακτήσει τον περσινό διαγωνισμό, όπως και μεγάλο κίνητρο για να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

**Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 14/02 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του γεγονότος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ