Ποδόσφαιρο

Ray Parlour: Ο Pep Guardiola “θα θέλει να ξεπεράσει τον Mikel Arteta” – Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ, Προεπισκόπηση

Ποιος δεν λατρεύει ένα Σαββατοκύριακο με Κύπελλο Αγγλίας; Και επιπλέον, το βράδυ της Παρασκευής έχουμε αναμέτρηση με τους πρωτοπόρους της Πρέμιερ Λιγκ! Συζητήσαμε με τον πρώην θρύλο της Άρσεναλ, Ray Parlour, ενόψει του μεγάλου αγώνα.

Για να περιηγηθείτε στις τελευταίες αγορές αθλητικών στοιχημάτων και όλες τις αποδόσεις των αγώνων, μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ.

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, 8μμ

Στάδιο Etihad, Μάντσεστερ

Ζωντανά στο ITV

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ Προεπισκόπηση Ποδοσφαίρου

Καθώς πηγαίνουμε σε αυτή την αναμέτρηση του Κυπέλλου Αγγλίας, η Άρσεναλ έχει προβάδισμα πέντε βαθμών στο πρωτάθλημα με ένα παιχνίδι στο χέρι. Οι “κανονιέρηδες” έχουν χάσει μόλις τρεις φορές σε 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά πρέπει να παίξουν ακόμα τρεις φορές με τη Σίτι πριν από το τέλος της σεζόν. Ο νικητής του Κυπέλλου Αγγλίας Ray Parlour πιστεύει ότι αυτό θα είναι στο μυαλό του προπονητή της Σίτι:

“Όλοι γνωρίζουμε τον Pep Guardiola και θα θέλει να κερδίσει τον Mikel Arteta. Πρέπει να παίξουν μαζί τους ακόμα στο πρωτάθλημα, για να πούμε ότι κοιτάξτε, είμαστε η καλύτερη ομάδα της χώρας, καθώς υπάρχουν επιχειρήματα που λένε αυτή τη στιγμή ότι η Άρσεναλ είναι”.

Η ομάδα του Guardiola είναι αχαρακτήριστα ασταθής αυτή την περίοδο, αλλά υποδέχεται την Άρσεναλ στο Etihad γνωρίζοντας ότι έχει κερδίσει τους φιλοξενούμενους το τελευταίο διάστημα. Από τις τελευταίες 10 συναντήσεις μεταξύ αυτών των ομάδων, η Σίτι έχει κερδίσει εννέα και έχει χάσει μία. Ο Parlour πιστεύει επίσης ότι η Σίτι θα μπορούσε να επωφεληθεί από τη θέση της Άρσεναλ στο πρωτάθλημα:

“Νομίζω ότι είναι (η Άρσεναλ) σε τόσο καλή θέση που μπορεί να σκεφτεί (ο Arteta), “χρειαζόμαστε περισσότερα παιχνίδια;”.

Είναι ακόμα χειρότερο να διαβάζεις το ρεκόρ της Άρσεναλ στο Etihad. Εκεί έχει χάσει έξι διαδοχικά παιχνίδια και δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τρία τελευταία. Αλλά παρ’ όλη την επικράτηση της Σίτι στο παιχνίδι, η Άρσεναλ είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα αυτή τη σεζόν.

Από τις παραδοσιακές έξι μεγάλες ομάδες, έχει νικήσει δύο φορές τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Τσέλσι, τη Λίβερπουλ και την Τότεναμ – δεν είναι η ίδια Άρσεναλ που καταρρέει στα μεγάλα παιχνίδια. Μένει να δούμε αν κάποια από τις δύο ομάδες θα δώσει λεπτά συμμετοχής σε περιφερειακούς παίκτες, αλλά φαίνεται απίθανο, δεδομένου πόσο σημαντική μπορεί να είναι η δυναμική. Ο Parlour πιστεύει ότι θα δούμε δύο δυνατές ομάδες:

“Μπορεί (ο Arteta) να παίξει με πλήρη ομάδα. Μπορεί να παίξει με την πιο δυνατή ομάδα, επειδή η δυναμική είναι τόσο σημαντική στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να βγάλει μια δυνατή ομάδα και να μπορέσει να ανταγωνιστεί και ίσως να κερδίσει τη Μαν. Σίτι”.

Κύπελλο Αγγλίας: 4ος Γύρος Αποδόσεις Ποδοσφαίρου

Η Σίτι έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της και είναι το φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο με απόδοση 1,69. Η Άρσεναλ έχει κερδίσει πέντε συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια και είναι αουτσάιντερ στο 4,20 για να νικήσει τη Σίτι στο Etihad. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες υποστηρίζεται έντονα στο 1,62, όπως και το over 2.5 γκολ αγώνα στο 1,60.

Ο Erling Haaland έβαλε τέλος στην αφλογιστία τριών αγώνων με τέσσερα γκολ σε δύο παιχνίδια εναντίον των Σπιρουνιών και της Γουλβς – είναι ο πρώτος σε απόδοση να σπάσει το αδιέξοδο σε αυτή την αναμέτρηση του τέταρτου γύρου με απόδοση 3,50. Ο Parlour τον χαρακτηρίζει ως τον άνθρωπο που πρέπει να προσέξετε:

“Έχει όλα τα προσόντα για να γίνει κορυφαίος επιθετικός στην Πρέμιερ Λιγκ. Με τον De Bruyne και την υποστήριξη από πίσω του, πάντα θα σκοράρει γκολ για τη Μάντσεστερ Σίτι”.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ

H Μάντσεστερ Σίτι να κερδίσει και οι δύο να σκοράρουν – 3,07

Αυτό υπόσχεται να είναι ένα από τα παιχνίδια της σεζόν. Η πίεση της Πρέμιερ Λιγκ έφυγε από τη μέση – αυτό θα πρέπει να ευνοήσει ένα ανοιχτό παιχνίδι μεταξύ Guardiola και Arteta. Πιθανόν να διακυβεύονται περισσότερα για την Σίτι. Θα μπορούσε να είναι η μοναδική της ευκαιρία να κερδίσει κάτι φέτος.

Riyad Mahrez οποιαδήποτε στιγμή σκόρερ – 3,53

Δεν υπάρχει μεγάλη αξία για τον Haaland, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τον Mahrez. Είναι αναμφισβήτητα ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της Σίτι, με πέντε γκολ στις τελευταίες πέντε εμφανίσεις του. Θα ελπίζει να εκμεταλλευτεί τον χώρο που αφήνει πίσω του ο περιπλανώμενος πρώην συμπαίκτης του Oleksandr Zinchenko.

Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο – 2,35

Πάντα το παιχνίδι ξεκινά δυναμικά όταν αυτοί οι δύο αντίπαλοι συναντιούνται. Στα τελευταία 13 παιχνίδια έχει σημειωθεί τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ωραία επιλογή για να διπλασιάσετε τα χρήματά σας.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ