Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας Παρολί: Συμβουλές για στοιχήματα ποδοσφαίρου

Ήρθε η ώρα για άλλο ένα Σαββατοκύριακο του Κυπέλλου Αγγλίας με 32 ομάδες να προσπαθούν να εξασφαλίσουν μια θέση στη φάση των 16. Κάναμε μια προεπισκόπηση των επερχόμενων αγώνων και ξεχωρίσαμε μια τετράδα με ποδοσφαιρικές αποδόσεις γύρω στο 12/1.

Για όλες τις τελευταίες αγορές αθλητικών στοιχημάτων και αποδόσεις αγώνων, μπορείτε να επισκεφθείτε τη NetBet.

Η Λιντς να κερδίσει την Άκρινγκτον Στάνλεϊ – 1,50

Ποτέ δεν υποστηρίζουμε την πρόωρη σέντρα, σωστά; Λοιπόν, κάναμε μια εξαίρεση, επειδή δεν μπορούμε να δούμε τίποτα άλλο εκτός από μια νίκη της Λιντς στο Wham Stadium. Η ομάδα του Jesse Marsch έχει χάσει μόλις μία φορά στα έξι τελευταία της παιχνίδια και θα πρέπει να έχει πολύ ανώτερη ποιότητα σε όλη τη διάρκεια, ακόμα και αν ο Αμερικανός αποφασίσει να κάνει αλλαγές στους βασικούς.

Η Άκρινγκτον Στάνλεϊ διανύει μια κακή σεζόν και βρίσκεται λίγο έξω από τη ζώνη του υποβιβασμού της League One. Επιπλέον, δεν έχει εντυπωσιάσει ούτε σε αυτή τη διοργάνωση. Χρειάστηκε επαναληπτικός αγώνας και ένα γκολ στην παράταση για να περάσει από τη μέση της National League την Μπόρεχαμ Γουντ. Θα πρέπει να είναι το τέλος της διαδρομής για τον John Coleman και την Άκρινγκτον Στάνλεϊ.

Η Μπέρνλι να κερδίσει την Ίπσουιτς – 2,15

Ο Vincent Kompany κάνει καταπληκτική δουλειά στο Turf Moor – Η Μπέρνλι είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Οι Κλάρετς έχουν κερδίσει τα 10 από τα 11 τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, με τη μοναδική ήττα να έρχεται από την ανανεωμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Ίπσουιτς διανύει επίσης μια δυνατή σεζόν υπό τον πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Kieran McKenna – βρίσκεται στην τρίτη θέση της League One, τέσσερις βαθμούς μακριά από την αυτόματη άνοδο. Παρόλο που είναι δύσκολο να νικηθεί στην έδρα της, η φόρμα της έχει κάπως εξασθενήσει τις τελευταίες εβδομάδες. Μόλις δύο νίκες σε έξι αγώνες αφήνουν την Ίπσουιτς αουτσάιντερ απέναντι στην Μπέρνλι, μια ομάδα που σύντομα θα μπει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μπλάκμπερν να κερδίσει την Μπέρμιγχαμ – 2,31

Η επόμενη επιλογή μας είναι μια υπόθεση που αφορά όλα τα πρωταθλήματα. Η Μπλάκμπερν είναι τέταρτη με το τρίτο καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ, ενώ η Μπέρμιγχαμ βρίσκεται στο 19 . Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει τα επτά από τα εννέα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους απέναντι σε αντιπάλους του πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένης της νίκης με 2-1 όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Ewood Park τον Οκτώβριο.

Οι φιλοξενούμενοι φτάνουν στο Μπλάκμπερν έχοντας χάσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, με τη μοναδική νίκη να προέρχεται από την ομάδα στην τελευταία θέση της League One, τη Φόρεστ Γκριν. Η Μπέρμιγχαμ έχει χάσει πέντε διαδοχικές φορές σε αυτό το ματς και δεν έχει κερδίσει παιχνίδι στο Μπλάκμπερν από το 2013.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να κερδίσει τη Γουέρεξαμ – 1,78

Στην κορυφή της National League και με την επιτυχία των νέων διάσημων ιδιοκτητών της, η Γουέρεξαμ θα έχει πολλές πιθανότητες να αποκλείσει τους αντιπάλους της στο Πρωτάθλημα στο Racecourse. Αλλά είναι μια δύσκολη αποστολή.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι δεύτερη στο Πρωτάθλημα και έχει χάσει μόλις μία φορά στα τελευταία 14 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι επίσης πολύ δυνατή εκτός έδρας – καμία ομάδα στην EFL δεν έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς μακριά από την έδρα της φέτος, ένα σερί που περιλαμβάνει έξι νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια. Η Γουέρεξαμ θα δώσει σοβαρή μάχη, αλλά το παραμύθι πιθανότατα θα λάβει τέλος.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ