Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ Παρολί: Συμβουλές Στοιχημάτων Ποδοσφαίρου

Υπάρχει άλλο ένα τεράστιο σετ αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει το κυνήγι των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος εκτός έδρας με την Τότεναμ. Κάναμε προεπισκόπηση της 22ης αγωνιστικής και επιλέξαμε ένα τετραπλό παρολί με ποδοσφαιρική απόδοση 13,52.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ για να δείτε όλες τις αγορές στοιχημάτων και τις αποδόσεις των αγώνων για τη δράση αυτού του Σαββατοκύριακου.

Η Λίβερπουλ να κερδίσει τη Γουλβς – 1,84

Πρέπει να έρθει αυτό το σημείο που η Λίβερπουλ θα αλλάξει τη φετινή σεζόν – κοιτάξτε μόνο την ποιότητα της ομάδας της. Με όλα τα προβλήματα τραυματισμών στην άμυνα, το ταξίδι στη Γουλβς θα μπορούσε να προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για να επιστρέψει στις νίκες. Καμία ομάδα δεν έχει πετύχει λιγότερα γκολ (12) στην Πρέμιερ Λιγκ φέτος και δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στα πέντε από τα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Η ομάδα του Jurgen Klopp δεν έχει φτάσει ούτε κατά διάνοια στον καλύτερο εαυτό της, αλλά η επιστροφή της καλής φυσικής κατάστασης του Darwin Nunez θα δώσει μια ευπρόσδεκτη ώθηση. Ο Ουρουγουανός είναι ικανός στο να διασχίζει την αντίπαλη άμυνα και να ανοίγει χώρο για να τον εκμεταλλευτούν παίκτες όπως ο Mo Salah. Θα πρέπει να κερδίσει την Γουλβς που απειλείται με υποβιβασμό.

Η Μπρέντφορντ να κερδίσει τη Σαουθάμπτον – 1,84

Η Μπρέντφορντ έχει γίνει όλο και πιο δυνατή φέτος και έχει πάρει φωτιά το 2023. Μόνο η Άρσεναλ έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από την Μπρέντφορντ στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, καθώς ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ομάδα της Σαουθάμπτον με δύο νίκες στα τελευταία 15 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Nathan Jones έχει ένα βουνό να ανέβει αν θέλει να αποτρέψει τους Αγίους από το να επιστρέψουν στο Πρωτάθλημα για πρώτη φορά από το 2011/12. Το ταξίδι στο Community Stadium είναι όσο πιο δύσκολο γίνεται αυτή τη στιγμή, με την έβδομη ήττα στα τελευταία 10 εκτός έδρας παιχνίδια να μοιάζει αναπόφευκτη. 

Η Νιούκαστλ να κερδίσει τη Γουέστ Χαμ – 1,56

Οι περισσότεροι από εμάς απλά περιμένουμε να καταρρεύσει η Νιούκαστλ. Δεν φαίνεται να μπορεί να τα καταφέρει για το Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, όλα όσα κάνει στο γήπεδο δείχνουν ότι μπορεί και θα μπορέσει. Το αήττητο σερί της στην Πρέμιερ Λιγκ φτάνει πλέον τα 15 ματς, ενώ τα 11 γκολ που έχει δεχθεί σε 20 παιχνίδια είναι τα καλύτερα στην κατηγορία με διαφορά.

Αντίθετα, η Γουέστ Χαμ κινδυνεύει πραγματικά να βρεθεί στην τελευταία τριάδα. Καμία ομάδα δεν έχει συγκεντρώσει λιγότερους βαθμούς (5) εκτός έδρας από τα “Σφυριά” φέτος, με την ομάδα του David Moyes να έχει κερδίσει μόλις μία φορά σε 10 εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος. Αντιμετωπίζει ένα απίστευτα δύσκολο έργο για να διεκδικήσει βαθμούς από το St. James’ Park.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ να κερδίσει τη Λιντς – 2,56

Δεν υπάρχουν πολλά μεταξύ αυτών των δύο ομάδων αυτή τη σεζόν, αλλά η Νότιγχαμ Φόρεστ φαίνεται να έχει μια επιπλέον δυναμική στο City Ground. Η ήττα με 3-0 στον ημιτελικό του Κυπέλλου EFL από τη Μαν Γιουνάιτεντ ήταν η πρώτη ήττα σε εννέα αγώνες εντός έδρας, ένα σερί στο οποίο η ομάδα του Steve Cooper διέλυσε τη Λίβερπουλ και την Τότεναμ, καθώς και πήρε έναν βαθμό από την Τσέλσι.

Η Λιντς έχει το χειρότερο εκτός έδρας ρεκόρ στην κορυφαία κατηγορία ενόψει του ταξιδιού της στο Νότιγχαμ, και παρόλο που πάντα παλεύει με τον Jesse Marsch, πιστεύουμε ότι θα υποστεί μια οριακή ήττα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ