Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι Προεπισκόπηση και Προγνωστικά Στοιχήματος

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες, το παιχνίδι Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην κούρσα για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ! Κάναμε μια προεπισκόπηση του κυριακάτικου αγώνα και συγκεντρώσαμε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ για να δείτε τις αγορές και τις αποδόσεις των αγώνων.

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, 4:30μμ

Στάδιο Tottenham Hotspur, Λονδίνο

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι Προεπισκόπηση Ποδοσφαίρου

Η Σίτι επέστρεψε από την ήττα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ με τρεις διαδοχικές νίκες. Η ομάδα του Pep Guardiola παραμένει πέντε βαθμούς μακριά από την Άρσεναλ, αλλά θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη αν παραμείνει σε απόσταση αναπνοής, δεδομένου ότι έχει να παίξει δύο φορές με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Η Τότεναμ σπατάλησε ένα προβάδισμα 2-0 στο ημίχρονο για να χάσει 4-2 στο Etihad πριν από δύο εβδομάδες. Με στόχο την πρώτη τετράδα, η ομάδα του Antonio Conte δεν μπορεί να αντέξει πολλές άλλες ήττες, ειδικά δεδομένης της φόρμας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Νιούκαστλ, αλλά και της Μπράιτον.

Μπορεί τα Σπιρούνια να μην βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή φόρμα τους ενόψει της αναμέτρησης, αλλά διαθέτουν εντυπωσιακό ρεκόρ στην έδρα τους απέναντι στη Σίτι. Έχουν κερδίσει τους φιλοξενούμενους σε τέσσερα διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια, χωρίς να δεχτούν ούτε ένα γκολ. Αν συνυπολογίσετε επίσης ότι η Σίτι έχει χάσει συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, θα υπάρχουν μερικοί οπαδοί της Άρσεναλ που θα είναι σίγουροι ότι οι αντίπαλοί τους στο Βόρειο Λονδίνο μπορούν να κάνουν μια ανατροπή.

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι Αποδόσεις Ποδοσφαίρου

Παρά το ισχυρό εντός έδρας ρεκόρ τους απέναντι στους αντιπάλους του Σαββατοκύριακου, τα Σπιρούνια είναι αουτσάιντερ στο 4,20. Η Σίτι φτάνει στο γήπεδο της Τότεναμ Χότσπορ ως το μεγάλο φαβορί με απόδοση 1,72, ενώ η ισοπαλία κοστολογείται στο 4,00. Είχαν σημειωθεί έξι γκολ όταν οι δύο αυτές ομάδες συναντήθηκαν πρόσφατα, με την απόδοση αυτή τη στιγμή να είναι στο 8,00 για over 5,5 γκολ και πάλι.

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες υποστηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στο 1,60, με τον Erling Haaland (3,60) να οδηγεί τις αποδόσεις για να σπάσει το αδιέξοδο για τη Σίτι, ακολουθούμενος από τον Julian Alvarez (6,60). Ο Harry Kane (6,80) είναι ο πιο πιθανός σκόρερ των Σπιρουνιών στο ξεκίνημα, με τον Heung-Min Son (11,00) και τον νεοαποκτηθέντα Arnaut Danjuma (11,00) να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.

Πρέμιερ Λιγκ Συμβουλές Στοιχημάτων

Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν: 2,25

Πέντε από τις τελευταίες επτά συναντήσεις μεταξύ αυτών των δύο ομάδων έχουν λήξει με καθαρή εστία. Τα Σπιρούνια έχουν επίσης κρατήσει τέσσερα συνεχόμενα καθαρά φύλλα αγώνα στην έδρα τους απέναντι στη Σίτι. Δεν θα το θεωρούσαμε απίθανο για τον Conte να οργανώσει ένα αμυντικό αριστούργημα, αλλά ο Pep είναι εξίσου πιθανό να καθοδηγήσει μια κυρίαρχη νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ.

Αποτέλεσμα 1ου Ημιχρόνου: Ισοπαλία – 2,42

Η Τότεναμ θα είναι όσο το δυνατόν πιο συμπαγής στα πρώτα 45 λεπτά. Η Σίτι θα προσέξει τι συνέβη στο πρόσφατο παιχνίδι και θα λάβει μέτρα για να ακυρώσει την αντεπίθεση. Οι τρεις από τις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις ήταν ισόπαλες στο ημίχρονο – αυτή μπορεί να είναι η τελευταία στη λίστα.

Σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή: Heung-Min Son – 4,10

Ο Heung-Min Son λατρεύει να παίζει με την Σίτι στο Βόρειο Λονδίνο. Ο Νοτιοκορεάτης έχει βρει δίχτυα στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Τότεναμ με τους Sky Blues. Πάντα πρόθυμος κυνηγός, αν τα “Σπιρούνια” θέλουν να έχουν κάποια επιτυχία στη μεταβίβαση, ο Son θα είναι καταλυτικός παίκτης.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ