Ποδόσφαιρο

Παρολί Ποδοσφαίρου Παρασκευής – Προεπισκόπηση

Ήρθε η ώρα για το Σούπερ Παρολί της Παρασκευής! Αν συνδεθείτε στο NetBet Σπορ μια Παρασκευή και τοποθετήσετε ένα παρολί στοίχημα 10€ με τέσσερις επιλογές (ελάχιστη απόδοση 1,50 ανά επιλογή) σε αγώνες της Παρασκευής, θα ανταμειφθείτε με ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του στοιχήματός σας.

Κάναμε προεπισκόπηση των παιχνιδιών της Παρασκευής και επιλέξαμε τέσσερα με αποδόσεις ποδοσφαίρου 17,74 και πιθανές αποδόσεις 185€ χάρη στο 5% Multiboost της NetBet στα κέρδη.

Σάλκε – Βόλφσμπουργκ

Ξεκινώντας, η έβδομη Βόλφσμπουργκ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ουραγό Σάλκε. Η Βόλφσμπουργκ φτάνει στη Veltins Arena με το πέμπτο καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ στο πρωτάθλημα και θα είναι το φαβορί για να μειώσει τη διαφορά από την πρώτη τετράδα απέναντι στη Σάλκε.

Οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν παραιτηθεί στον υποβιβασμό και απέχουν ήδη οκτώ βαθμούς από την ασφάλεια. Έχουν κερδίσει μόλις μία φορά στα τελευταία 13 παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα και έχουν συγκεντρώσει τους λιγότερους βαθμούς (8) στην έδρα τους στην κατηγορία. Τα 25 γκολ που έχουν δεχτεί σε 10 εντός έδρας παιχνίδια είναι επίσης τα χειρότερα στην κορυφαία κατηγορία, ενώ ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την ομάδα της Βόλφσμπουργκ που έχει σκοράρει 5+ γκολ σε δύο περιπτώσεις από την επιστροφή του εγχώριου ποδοσφαίρου.

Βόλφσμπουργκ να κερδίσει – 1,92

Κλαμπ Μπριζ – Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ

Η Σεντ Γκιλουάζ βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση ενόψει αυτής της αναμέτρησης της πρώτης τετράδας, αλλά η Κλαμπ Μπριζ δεν είναι ποτέ εύκολος αντίπαλος. Παρόλο που οι πρωταθλητές βρίσκονται πολύ πίσω από την πρωτοπόρο Γκενκ, έχουν γνωρίσει την ήττα μόλις μία φορά στα οκτώ προηγούμενα παιχνίδια τους στη Πρώτη Κατηγορία Α (Jupiler Pro League).

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει τους 11 από τους 12 τελευταίους αγώνες τους σε όλες τις διοργανώσεις και απέχουν επτά βαθμούς από την κορυφή του πίνακα. Στις προηγούμενες αναμετρήσεις της σεζόν οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Δεδομένου ότι η Μπριζ έχει φέρει τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, δεν βλέπουμε να επιστρέφει στις νίκες απέναντι στη φορμαρισμένη Σεντ Γκιλουάζ.

Ισοπαλία – 3,35

Μίλαν – Τορίνο

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Μίλαν βρίσκεται σε κακή κατάσταση ενόψει αυτής της αναμέτρησης το βράδυ της Παρασκευής, αλλά εμείς την υποστηρίζουμε για να επιστρέψει στις νίκες στο Σαν Σίρο. Μόνο τρεις ομάδες έχουν συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς στην έδρα τους από τους πρωταθλητές.

Μπορεί να έχει χάσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά έχει να ηττηθεί εντός έδρας από την Τορίνο σε αγώνα πρωταθλήματος πάνω από 30 χρόνια. Η ποιότητά τους θα τους επαναφέρει στις νίκες αργά ή γρήγορα.

Μίλαν να κερδίσει – 1.78

Νις – AC Αζαξιό

Η τελευταία μας επιλογή για το παρολί της Παρασκευής είναι η Νις, η οποία έχει αήττητο σερί πέντε αγώνων, κερδίζοντας τέσσερις από αυτούς τους αγώνες. Οι τρεις τελευταίες νίκες της ήρθαν απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, τη Λιλ, τη Λανς και τη Μαρσέιγ, και αναμένεται να συνεχίσει αυτή την καλή φόρμα απέναντι στην 18η Αζαξιό.

Οι φιλοξενούμενοι έρχονται στη Νις έχοντας χάσει τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, με τη μοναδική νίκη να προέρχεται από την τελευταία της κατηγορίας Ανζέ. Μόνο τρεις ομάδες έχουν συγκεντρώσει λιγότερους βαθμούς από την Αζαξιό στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ενώ καμία ομάδα δεν έχει κερδίσει περισσότερους από τη Νις.

Νις να κερδίσει – 1.55

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ