Ποδόσφαιρο

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Άρης – Παναθηναϊκός Προεπισκόπηση

Με μόλις πέντε παιχνίδια να απομένουν για την κανονική περίοδο της Eλληνικής Σούπερ Λίγκα, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει τον έκτο Άρη στη Θεσσαλονίκη. Κάναμε προεπισκόπηση της αναμέτρησης της 22ης αγωνιστικής και δώσαμε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από τις τελευταίες ονλάιν αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ μετά την πρώτη κατάθεση και την τοποθέτηση ολόκληρου του ποσού που κατατέθηκε σε ένα μονό ή παρολί στοίχημα (ελάχιστη απόδοση 1,40). Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ανάλυσή μας και να πάτε στο NetBet Σπορ για να επωφεληθείτε από την προσφορά καλωσορίσματος.

Άρης – Παναθηναϊκός Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Ο πρώτος στο πρωτάθλημα Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άρη, αλλά η δεύτερη ΑΕΚ είναι μόλις έναν βαθμό πίσω με ένα παιχνίδι στο χέρι. Οι πρωτοπόροι δεν έχουν την πολυτέλεια να κάνουν κάποιο στραβοπάτημα, αν θέλουν να συνεχίσουν να πιέζουν τους στενούς τους αντιπάλους για τον τίτλο.

Ο Παναθηναϊκός έχει εντυπωσιάσει εκτός έδρας φέτος – καμία ομάδα δεν έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς μακριά από την έδρα της. Ωστόσο, έχει δύσκολο έργο απέναντι σε έναν Άρη που έχει διαπρέψει στην έδρα του. Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει μόλις δύο φορές σε 13 εντός έδρας αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις από την αρχή της σεζόν.

Αλλά παρ’ όλα τα θετικά αποτελέσματα στην έδρα του, ο Άρης έχει χάσει τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια του ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Έχει επίσης χάσει τις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις του με τον αντίπαλο του Σαββατοκύριακου και δεν έχει καταφέρει να σκοράρει εναντίον του σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια.

Η άλλη ιστορία που θα μπορούσε να τραβήξει τα πρωτοσέλιδα είναι η επιστροφή του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού, Daniel Mancini, για να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του, τον Άρη. Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος αγόρασαν τον Αργεντίνο στην περίοδο του Ιανουαρίου, αφού κατέγραψε τρία γκολ και έξι ασίστ στο πρώτο μέρος της σεζόν. Στην άλλη πτέρυγα θα τον υποστηρίξει ένα άλλο νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Laszlo Kleinheisler, ο οποίος σκόραρε στην τρίτη του συμμετοχή με την ομάδα μετά την άφιξή του από την Όσιγιεκ.

Άρης – Παναθηναϊκός Αποδόσεις Ποδοσφαίρου

Παρά την κακή του φόρμα, ο Άρης πηγαίνει στον αγώνα ως ελαφρύ φαβορί 2,67, κυρίως λόγω της έδρας του. Ο Παναθηναϊκός έρχεται ως αουτσάιντερ στο 2,95, με την ισοπαλία να κοστολογείται στο 2,77. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 2,20, με το και οι δύο ομάδες να διατηρήσουν καθαρό φύλλο αγώνα να υποστηρίζονται περισσότερο στο 1,58.

Ελληνική Σούπερ Λίγκα Συμβουλές στοιχημάτων

Παναθηναϊκός να κερδίσει με μηδέν – 4,10

Ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει έξι από τις τελευταίες 11 αναμετρήσεις του με τον Άρη χωρίς να δεχτεί γκολ. Τα 11 γκολ που έχει δεχτεί σε 21 παιχνίδια είναι η δεύτερη καλύτερη αμυντική επίδοση του πρωταθλήματος και καμία ομάδα της κατηγορίας δεν έχει δεχτεί λιγότερα γκολ μακριά από την έδρα της. Κάθε μία από τις επτά τελευταίες νίκες της συνοδεύεται από καθαρό φύλλο αγώνα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κερδίσει.

Under 1.5 γκολ – 2,27

Αυτή η αναμέτρηση πολύ σπάνια είναι υπόθεση με πολλά γκολ. Στα εννέα από τα 12 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων σημειώθηκε under 1,5 γκολ. Αν συνυπολογίσουμε ότι αμφότερες έχουν σταθερά αμυντικά ρεκόρ, φαίνεται απίθανο να έχουμε μια γιορτή από γκολ.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ