Ποδόσφαιρο

Ποδοσφαιρικό Παρολί Παρασκευής – Προεπισκόπηση και Προγνωστικά Στοιχήματος

Αυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχει άλλη μια εξαιρετική σειρά ευρωπαϊκών αγώνων και επιστρέφουμε με ακόμα ένα παρολί της Παρασκευής με αποδόσεις ποδοσφαίρου 16,69 – με ένα στοίχημα 5€ μπορείτε να κερδίσετε 87€ χάρη στο Multiboost μπόνους!

Στο NetBet Σπορ, μπορείτε να κερδίσετε ένα 5€ Δωρεάν Στοίχημα κάθε εβδομάδα με την προώθησή μας Ποδοσφαιρικό Παρολί Παρασκευής. Μπορείτε απλά να συνδεθείτε την Παρασκευή και να τοποθετήσετε ένα τετραπλό στοίχημα 10€ (ελάχιστη απόδοση 1,50 ανά επιλογή) στους αγώνες της Παρασκευής και θα λάβετε ένα Δωρεάν Στοίχημα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του στοιχήματός σας.

Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ

Μόλις δύο βαθμοί χωρίζουν αυτές τις ομάδες που βρίσκονται ακριβώς πάνω από την τελευταία τριάδα της Μπουντεσλίγκα. Καμία ομάδα δεν έχει συγκεντρώσει λιγότερους βαθμούς από τη Χόφενχαϊμ (2) στα τελευταία 10 παιχνίδια πρωταθλήματος ενόψει του ταξιδιού της στην Άουγκσμπουργκ. Έχει χάσει τα εννέα από τα 11 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις και κατρακυλάει γρήγορα στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Άουγκσμπουργκ δεν είναι κι αυτή ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Έχει χάσει τα επτά από τα 11 προηγούμενα παιχνίδια της και θα μπορούσε κάλλιστα να βρεθεί σε δύσκολη θέση αν δεν καταφέρει να ανατρέψει τα αποτελέσματά της. Δεν υπάρχουν πολλά να διαλέξει κανείς ανάμεσα στις δύο ομάδες, με αμφότερες να είναι ενδεχομένως ευχαριστημένες με έναν βαθμό.

Ισοπαλία – 3,60

Σασουόλο – Νάπολι

Η Νάπολι έχει πάρει φόρα φέτος και έχει συγκεντρώσει προβάδισμα 15 βαθμών στην κορυφή της Serie A. Τα 54 γκολ που έχει πετύχει σε 22 αγώνες είναι μακράν η πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος και τα 15 γκολ που έχει δεχτεί την κατατάσσουν στην καλύτερη άμυνα. Θα είναι τεράστιο φαβορί απέναντι στην ομάδα της Σασουόλο που κατέχει μια θέση στην τελευταία εξάδα.

Ο Victor Osimhen βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έχει 17 σε 18 αγώνες πρωταθλήματος φέτος. Ο υποστηρικτής του, Khvicha Kvaratskhelia, διανύει επίσης μια απίστευτη σεζόν από τότε που ήρθε από την Ντιναμό Μπατούμι, με 18 συμμετοχές (9 γκολ, 9 ασίστ) σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος. Η Σασουόλο θα κάνει τα πάντα για να αποφύγει τη συντριβή.

Η Νάπολι να κερδίσει – 1,55

Μέχελεν – Γκενκ

Η Γκενκ είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της Jupiler Pro League, αφού προηγείται με έξι βαθμούς στην κορυφή. Ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει τη Μέχελεν το βράδυ της Παρασκευής έχοντας χάσει μόλις μία φορά στα τελευταία επτά παιχνίδια πρωταθλήματος. Καμία ομάδα δεν έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς μακριά από την έδρα της από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, με 10 νίκες στα προηγούμενα 13 εκτός έδρας παιχνίδια της.

Η Μέχελεν έχει κερδίσει μόλις μία φορά σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος ενόψει του αγώνα της Παρασκευής. Παρά το γεγονός ότι διαθέτει ένα ισχυρό εντός έδρας ρεκόρ, δεν έχει νικήσει την Γκενκ από το 2019, χάνοντας πέντε από τα οκτώ παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί από τότε.

Η Γκενκ να κερδίσει – 1,71

Οσέρ – Λυών

Πάμε στη Γαλλία για την τελευταία επιλογή του παρολί, όπου η φορμαρισμένη Λυών αντιμετωπίζει την Οσέρ. Η Λυών είναι αήττητη σε έξι αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και έχει κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Ligue 1. Αντίθετα, η Οσέρ δεν έχει κερδίσει σε 10 αγώνες πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 19η θέση , τέσσερις βαθμούς μακριά από την ασφάλεια, και έχουν δεχθεί 47 γκολ σε 23 αγώνες. Η Οσέρ ηττήθηκε 2-1 από τη Λυών νωρίτερα στη φετινή σεζόν και δεδομένης της βελτίωσης των φιλοξενούμενων το τελευταίο διάστημα, δεν μπορούμε να δούμε άλλο αποτέλεσμα.

 Η Λυών να κερδίσει – 1,75

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ