Ποδόσφαιρο

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Προεπισκόπηση

Η ΑΕΚ απέχει μόλις έναν βαθμό από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, καθώς προετοιμάζεται για το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Ρίξαμε μια ματιά στην κρίσιμη αναμέτρηση της πρώτης τετράδας του ελληνικού πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκα αυτό το Σαββατοκύριακο και διαλέξαμε τα καλύτερα προγνωστικά με βάση τις αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ κατά την κατάθεση ενός πρώτου στοιχήματος. Για να περιηγηθείτε στις τελευταίες αγορές αθλητικών στοιχημάτων ή να κερδίσετε το Δωρεάν Στοίχημα, μπορείτε να το επισκεφθείτε ονλάιν σήμερα.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Μόλις έξι βαθμοί χωρίζουν αυτές τις δύο ομάδες ενόψει της συνάντησής τους στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση, αλλά μια νίκη θα τον φέρει σε απόσταση τριών βαθμών από την αντίπαλό του ΑΕΚ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι γηπεδούχοι έχουν αήττητο σερί 16 αγώνων από τις αρχές Νοεμβρίου και έχουν χάσει μόνο μία φορά στην έδρα τους φέτος, από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Έχουν επίσης πέντε νίκες και μόνο μία ήττα στις τελευταίες οκτώ συναντήσεις τους με την ΑΕΚ εντός έδρας.

Ωστόσο, η ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Καμία ομάδα δεν έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς (47), δεν έχει πετύχει περισσότερα γκολ (41) και δεν έχει δεχτεί λιγότερα (9) στα τελευταία 20 παιχνίδια πρωταθλήματος. Επίσης, μετράει εννέα συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας έξι καθαρά φύλλα αγώνα σε αυτό το διάστημα.

Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν επίσης το δεύτερο καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ της ελληνικής Σούπερ Λίγκα και έχουν κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους. Ο Levi Garcia, πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, διανύει περίοδο φόρμας και έχει πετύχει τρία τέρματα στις δύο τελευταίες εμφανίσεις του. Μαζί με τον δημιουργικό Αργεντινό Sergio Araujo, η ΑΕΚ θα δυσκολέψει αρκετά την άμυνα του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Αποδόσεις Ποδοσφαίρου

Οι αποδόσεις είναι σχεδόν ισοδύναμες, με τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ στο 2,65, την ΑΕΚ στο 2,70 και την ισοπαλία στο 3,05. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι στο 1,91, ενώ το να κρατήσει μία από τις δύο ομάδες καθαρό φύλλο αγώνα ευνοείται στο 1,77. Η απόδοση αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 1,43 για το over 1,5 γκολ, αλλά εκτοξεύεται στο 2,32 για το over 2,5.

Η ΑΕΚ κέρδισε χωρίς να δεχτεί γκολ την τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες τον Οκτώβριο, με την απόδοση στο 4,40 για ένα παρόμοιο αποτέλεσμα. Αν πιστεύετε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει στο σκορ, αλλά δεν θα είναι αρκετός για να διεκδικήσει τους βαθμούς, το να κερδίσει η ΑΕΚ και να σκοράρουν και οι δύο, έχει απόδοση 6,75.

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Συμβουλές Στοιχημάτων

Η ΑΕΚ να κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ – 4,40

Η ΑΕΚ ήταν εκπληκτική φέτος και δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο. Έχει κερδίσει τρεις διαδοχικούς αγώνες χωρίς να δεχτεί γκολ, συμπεριλαμβανομένου ενός εντυπωσιακού 3-0 στο Κύπελλο Ελλάδας επί του Ολυμπιακού. Σε 12 εκτός έδρας παιχνίδια αυτή τη σεζόν, έχει κρατήσει οκτώ καθαρά φύλλα αγώνα, κερδίζοντας επτά από αυτά τα ματς.

Under 2,5 γκολ – 1,57

Πρόκειται για μια σταθερή επιλογή αν ψάχνετε για μικρότερες αποδόσεις. Συνήθως είναι δύσκολη υπόθεση όταν συναντιούνται αυτές οι δυο ομάδες – στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια σημειώθηκε under 2,5 γκολ, καθώς και στα έξι από τα επτά τελευταία. Ένα γκολ θα μπορούσε να είναι αρκετό για την διεκδίκηση των τριών βαθμών.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ