Ποδόσφαιρο

Ποδοσφαιρικό Παρολί Παρασκευής – Προεπισκόπηση και Προγνωστικά Στοιχήματος

Αναλύσαμε ένα ακόμη εκπληκτικό πρόγραμμα αγώνων αυτή την Παρασκευή και επιλέξαμε ένα τετραπλό παρολί με ποδοσφαιρικές αποδόσεις 49,19. Όχι μόνο θα μπορούσατε να κερδίσετε με ένα στοίχημα 10€ πάνω από 500€, αλλά αυτό το παρολί θα σας έδινε δικαίωμα για ένα δωρεάν στοίχημα 5€ χάρη στην προσφορά της NetBet Παρολί Παρασκευής.

Μπορείτε απλά να συνδεθείτε στο NetBet Σπορ μια Παρασκευή και να τοποθετήσετε ένα παρολί στους αγώνες της Παρασκευής με τουλάχιστον τέσσερις επιλογές (ελάχιστη απόδοση 1,50 ανά επιλογή) και θα λάβετε ένα Δωρεάν Στοίχημα όταν το παρολί σας διευθετηθεί!

Μάιντς – Μονχενγκλάντμπαχ

Περιμένουμε από τη Μονχενγκλάντμπαχ να αξιοποιήσει την εντυπωσιακή νίκη της με 3-2 επί της πρωτοπόρου Μπάγερν την προηγούμενη φορά. Παραμένει εννέα βαθμούς μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις, αλλά θα μπορούσε να κάνει μια καθυστερημένη επίθεση για την πρώτη εξάδα, αν πετύχει μια σειρά από νίκες.

Η Μάιντς βρίσκεται πίσω από την αντίπαλό της αυτό το Σαββατοκύριακο μόνο στη διαφορά τερμάτων. Τυπικά έχει ξεχωρίσει σε αυτό το ματς, αλλά οι Jonas Hofmann και Marcus Thuram θα πρέπει να οδηγήσουν τους φιλοξενούμενους στους τρεις βαθμούς.

Μονχενγκλάντμπαχ να κερδίσει – 3,45

Βάρεγκεμ – Κορτράικ

Η Βάρεγκεμ είναι χωρίς νίκη σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος και ετοιμάζεται για τη μάχη του υποβιβασμού με την Κορτράικ. Οι γηπεδούχοι απέχουν τρεις βαθμούς από την ασφάλεια και έχουν το χειρότερο αμυντικό ρεκόρ στην Jupiler Pro League.

Η Κορτράικ κινδυνεύει επίσης να συρθεί στην τελευταία τριάδα, αλλά έχει πραγματοποιήσει σταθερές εμφανίσεις, με νίκη 2-0 εκτός έδρας στη Σταντάρ Λιέγης και ισοπαλία 2-2 με την Άντερλεχτ. Ο Faiz Selemanie έχει επιστρέψει στα καλύτερά του και θα είναι καθοριστικός στο να βοηθήσει την Κορτράικ να φτάσει σε μια καθοριστική εκτός έδρας νίκη.

Κορτράικ να κερδίσει – 3,10

Φούλαμ – Γουλβς

Την ώρα που η Γουλβς έδειχνε να αποκτά δυναμική, έχασε με 1-0 στην έδρα της από την κακή Μπόρνμουθ. Εξακολουθεί να δυσκολεύεται στο τελευταίο τρίτο – καμία ομάδα δεν έχει πετύχει λιγότερα γκολ φέτος από τους φιλοξενούμενους.

Η Φούλαμ πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Είναι αήττητη σε πέντε αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και πήρε μια συγκλονιστική νίκη με 1-0 εκτός έδρας επί της Μπράιτον την περασμένη εβδομάδα. Έχει κρατήσει τρία καθαρά φύλλα αγώνα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και έχει πολλές πιθανότητες να κρατήσει άλλο ένα απέναντι στην άστοχη επίθεση της Γουλβς.

Φούλαμ να κερδίσει – 2,30

Έλτσε – Ρεάλ Μπέτις

Η Μπέτις απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από την πρώτη τετράδα ενόψει της αναμέτρησης με την Έλτσε. Έχει κερδίσει τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της και θα είναι φαβορί για να κάνει τρία σερί απέναντι στην ουραγό Έλτσε.

Η Έλτσε έχει συγκεντρώσει μόλις εννέα βαθμούς σε 22 παιχνίδια, έχει σκοράρει τα λιγότερα γκολ (15) και έχει δεχθεί τα περισσότερα (45) στη La Liga. Θα χρειαστεί ένα θαύμα για να ανατρέψει τη φετινή σεζόν και να επιβιώσει στην πρώτη κατηγορία. Είναι ήδη 13 βαθμούς μακριά από την ασφάλεια με μόλις 16 παιχνίδια να απομένουν – αυτή η διαφορά μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη την Παρασκευή, που θα αντιμετωπίσει την ανεβασμένη Μπέτις.

Ρεάλ Μπέτις να κερδίσει – 2,00

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ