Ποδόσφαιρο

Ελληνική Σούπερ Λίγκα, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Προεπισκόπηση

Η επιλογή των αγώνων της εβδομάδας για την ελληνική Σούπερ Λίγκα έρχεται από τον Πειραιά, όπου ο τρίτος Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Αναλύσαμε αυτό το μεγάλο παιχνίδι και ξεχωρίσαμε μερικά από τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ όταν κάνουν την πρώτη τους κατάθεση και τοποθετούν ολόκληρο το ποσό σε ένα μονό ή συνδυαστικό στοίχημα με απόδοση 1,40 ή μεγαλύτερη.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Προεπισκόπηση

Με νίκη αυτό το Σαββατοκύριακο, οι πρωταθλητές θα πλησιάσουν τους πρωτοπόρους σε απόσταση δύο βαθμών, με τα πάντα να παίζονται στα πλέι οφ της συνέχειας. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι σε 15 αγώνες πρωταθλήματος από τα μέσα Οκτωβρίου και είναι το μικρό φαβορί για να διευρύνουν αυτό το σερί με νίκη το Σάββατο.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός, μετά από μια μικρή πτώση φόρμας, έρχεται στον Πειραιά μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, καθώς και το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ στο πρωτάθλημα. Καμία ομάδα δεν έχει κερδίσει περισσότερους βαθμούς και δεν έχει δεχθεί λιγότερα γκολ μακριά από την έδρα της από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αναζητούν τον πρώτο τίτλο στην ελληνική Σούπερ Λίγκα από το 2010.

Ο Παναθηναϊκός έχει ισχυρό ρεκόρ σε αυτό το παιχνίδι – είναι αήττητος απέναντι στους πρωταθλητές σε πέντε συναντήσεις, έχοντας δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ήταν επίσης νικητές με 2-1 στο τελευταίο τους ταξίδι στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης, καθώς και με δύο ακυρωθέντα γκολ στην ισοπαλία 1-1 στην αντίστροφη αναμέτρηση της φετινής σεζόν.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Αποδόσεις Ποδοσφαίρου

Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί στο 1,85 για να πάρει τους τρεις βαθμούς, με τη νίκη εκτός έδρας στο 4,40 και την ισοπαλία στο 3,25. Στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες συναντήσεις μεταξύ αυτών των ομάδων σημειώθηκαν under 2,5 γκολ (1,52), με τρεις από αυτές να έχουν under 1,5 (2,65) και δύο να λήγουν χωρίς γκολ (7,50).

Και οι δύο ομάδες έχουν σημαντικούς σκόρερ, με την επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες αυτή τη στιγμή να είναι στο 2,07. Παρά την υπεροχή τους μπροστά από το τέρμα, σε αυτό το ματς θα παίξουν δύο από τις τρεις κορυφαίες άμυνες του πρωταθλήματος, και το να κρατήσει μία από τις δύο ομάδες καθαρό φύλλο αγώνα υποστηρίζεται πολύ στο 1,63.

Τα στοιχήματα με τις μεγαλύτερες αποδόσεις μπορούν να βρεθούν στις αγορές του νικητή του αγώνα και του over/under γκολ. Η νίκη του Ολυμπιακού και over 6,5 γκολ έχει απόδοση 50,00, ενώ η νίκη του Παναθηναϊκού και over 6,5 γκολ έχει τεράστια απόδοση 80,00!

Ελληνική Σούπερ Λίγκα Συμβουλές στοιχημάτων

Ολυμπιακός να κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ – 2,77

Ο Ολυμπιακός έχει έξι συνεχόμενες νίκες σε εντός έδρας αγώνες, τρεις από τις οποίες έχει κρατήσει καθαρό φύλλο αγώνα. Έχει δεχτεί μόλις έξι γκολ σε 11 παιχνίδια εντός έδρας και έχει πολλές πιθανότητες να κρατήσει μακριά του τον Παναθηναϊκό που δεν έχει βρει δίχτυα στα δύο από τα τρία προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια του.

Under 1,5 γκολ – 2,65

Στις τρεις από τις πέντε τελευταίες συναντήσεις μεταξύ αυτών των δυο γιγάντων σημειώθηκε under 1,5 γκολ. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ συμπαγείς στην άμυνα και δεν θα είναι διατεθειμένες να παραχωρήσουν τίποτα. Οι φιλοξενούμενοι πιθανότατα θα συμβιβαστούν με την ισοπαλία δεδομένης της θέσης τους στην κορυφή της κατηγορίας, ενώ ο Ολυμπιακός θα βολευόταν πολύ με μια ακόμη νίκη με 1-0.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ