Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ Παρολί: Προεπισκόπηση Ποδοσφαίρου Σαββατοκύριακου

Πρόκειται για έναν ακόμη κρίσιμο γύρο αγώνων της Premier League, καθώς το ενδιαφέρον αρχίζει να ανεβαίνει και στα δύο άκρα του πίνακα. Κάναμε μια ανάλυση των αγώνων αυτού του Σαββατοκύριακου και επιλέξαμε έναν τετραπλό παρολί με ποδοσφαιρική απόδοση 54,27, όπου 10€ μπορεί να αποφέρουν έως και 590€.

Στο NetBet Σπορ, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια αύξηση των κερδών σας όταν τοποθετείτε ένα παρολί με τουλάχιστον τρεις επιλογές. Για παράδειγμα, αν αποφασίσετε να στηρίξετε την Πρέμιερ Λιγκ με τέσσερις επιλογές, θα λάβετε ένα 5% boost στα κέρδη σας αξίας 27€ επιπλέον!

Η Τότεναμ να κερδίσει τη Γουλβς – 2,22

Η Τότεναμ διατήρησε τη θέση της στην πρώτη τετράδα με δεύτερη διαδοχική νίκη με 2-0 επί της αντιπάλου της Τσέλσι στο Λονδίνο την προηγούμενη φορά. Μια ακόμη σταθερή αμυντική εμφάνιση είχε ως αποτέλεσμα το τέταρτο καθαρό φύλλο αγώνα  σε πέντε παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ για τα “Σπιρούνια”, με την ήττα με 4-1 από τη Λέστερ να μοιάζει όλο και περισσότερο με μια κακή μέρα στο γραφείο.

Η Γουλβς έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα, καθώς ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα Σπιρούνια στο Molineux, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ανησυχία για την έλλειψη τερμάτων. Δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στα τέσσερα από τα επτά προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της, κάτι που δεν αποτελεί καλό οιωνό δεδομένης της σταθερότητας της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Η Λέστερ να κερδίσει τη Σαουθάμπτον – 2,65

Η δεύτερη επιλογή μας είναι στη νότια ακτή, όπου η Σαουθάμπτον φιλοξενεί τη Λέστερ στο τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου. Μετά από μια ανάκαμψη ενός παιχνιδιού απέναντι στην Τσέλσι, οι Άγιοι υπέστησαν την τέταρτη ήττα τους σε πέντε αγώνες εκτός έδρας από τη Λιντς την περασμένη εβδομάδα. Η ήττα αυτή άφησε την ομάδα του Ruben Selles καθηλωμένη στον πάτο, τέσσερις βαθμούς μακριά από την ασφάλεια.

Οι διαδοχικές ήττες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ δεν είναι τα παιχνίδια που θα καθορίσουν τη σεζόν των Αλεπούδων. Αντίθετα, είναι αυτά τα παιχνίδια με αντιπάλους από το κάτω μισό της βαθμολογίας που θα εξασφαλίσουν την πρωτοπορία τους. Ο άνθρωπος-κλειδί James Maddison αναμένεται να επιστρέψει εγκαίρως για το ταξίδι στο St. James’ Park – είναι μακράν ο παίκτης του Brendan Rodgers με τη μεγαλύτερη επιρροή και θα έχει καθοριστική σημασία για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ να κερδίσει την Έβερτον – 2,70

Στα χαρτιά, η αναμέτρηση μοιάζει πολύ ισορροπημένη, αλλά έχουμε δώσει το προβάδισμα στη Φόρεστ με βάση το εντυπωσιακό εντός έδρας ρεκόρ της. Έχει πάρει τους λιγότερους βαθμούς μακριά από την έδρα της αυτή τη σεζόν, αλλά στο City Ground είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Η ομάδα του Steve Cooper έχει συγκεντρώσει τους 19 από τους 25 βαθμούς της στην έδρα της, συμπεριλαμβανομένων των νικών επί της Λίβερπουλ και των Σπιρουνιών, καθώς και των πρόσφατων ισοπαλιών με την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Sean Dyche έχει αρχίσει να αφήνει το στίγμα του σε αυτή την ομάδα της Έβερτον, αλλά εξακολουθεί να λείπει η επιθετική ορμή. Το εκτός έδρας ρεκόρ των Toffees είναι τρομερό και η Φόρεστ είναι ένα από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια της κατηγορίας φέτος.

Η Λίβερπουλ να φέρει ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – 3,55

Είναι δύσκολο να δεις τη Γιουνάιτεντ να χάνει ένα παιχνίδι αυτή τη στιγμή. Είχε ένα γεμάτο πρόγραμμα από την αλλαγή του χρόνου, αλλά δημιούργησε μεγάλη δυναμική ως αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι πιθανότατα θα πάρουν έναν βαθμό στο Άνφιλντ δεδομένης της ισχυρής τους θέσης στο πρωτάθλημα, ενώ μόνο η Σίτι και η Άρσεναλ έχουν καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ.

Απλά δεν ξέρεις ποια ομάδα της Λίβερπουλ θα εμφανιστεί, όπως έχουν τα πράγματα. Αν είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από τον καλύτερό της εαυτό, θα μπορούσε κάλλιστα να καταλήξει στο τέλος των συνεχόμενων ηττών από τους αντιπάλους της. Ωστόσο, αυτό είναι ένα τεράστιο παιχνίδι – ο Jurgen Klopp θα έχει τους παίκτες του σε φόρμα και το Άνφιλντ θα ξεσηκωθεί. Η ισοπαλία με σκορ μοιάζει ένα πιθανό αποτέλεσμα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tags