Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Προεπισκόπηση και συμβουλές στοιχηματισμού

Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ μέχρι στιγμής, Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Emirates. Μελετήσαμε αυτό το τεράστιο παιχνίδι μεταξύ των δύο παλιών αντιπάλων και επιλέξαμε τις καλύτερες συμβουλές στοιχηματισμού από τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Για να περιηγηθείτε σε όλες τις αγορές στοιχηματισμού αγώνων, καθώς και τις ενισχυμένες αποδόσεις της NetBet για το μεγάλο παιχνίδι, μπορείτε να πάτε στο NetBet Σπορ.

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου, 16:30

Emirates Stadium, Λονδίνο

Άρσεναλ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Οι δύο αυτές ομάδες του πρωταθλήματος αναμετρώνται το απόγευμα της Κυριακής. Πέρασε καιρός από τότε που συζητούσαμε για την Άρσεναλ, τη Γιουνάιτεντ και τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ στην ίδια πρόταση, αλλά εδώ είμαστε! Και οι δύο διανύουν περιόδους αναγέννησης υπό προπονητές που βλέπουν μπροστά, με τη αναμέτρηση του Σαββατοκύριακου να είναι ενδεχομένως κρίσιμη για να καθορίσει την έκβαση της σεζόν.

Οι Κανονιέρηδες μπαίνουν σε αυτό το παιχνίδι μετά από μια εντυπωσιακή νίκη στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου. Αυτό επέκτεινε το αήττητο στο πρωτάθλημα σε 12 αγώνες από την ήττα από τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ. Ωστόσο, η Άρσεναλ ήταν ανώτερη για μεγάλα διαστήματα σε εκείνο τον αγώνα, με τις αναποτελεσματικές αμυντικές μεταβάσεις να της στοιχίζουν τελικά το παιχνίδι. Ο Mikel Arteta δεν θα ξανακάνει αυτό το λάθος.

Η ομάδα του Erik ten Hag έχει επίσης δυναμώσει καθώς εξελίσσεται η σεζόν, με το ντέρμπι του Μάντσεστερ να αποτελεί κορυφαίο σημείο της σεζόν. Η νίκη επί της Σίτι ήταν μια τέλεια επίδειξη του πώς πιθανότατα θα παραταχθεί η Γιουνάιτεντ στο Emirates – να αμύνεται με αριθμούς και να αντιδρά με ρυθμό. Έκανε θαύματα στη νίκη επί της Άρσεναλ τον Σεπτέμβριο, αλλά υπάρχει μια βασική διαφορά αυτή τη φορά, οι Κανονιέρηδες θα έχουν τον Thomas Partey στη βάση της μεσαίας γραμμής τους.

Η σημασία του Partey για το σύστημα του Arteta δεν μπορεί να αγνοηθεί και θα κλείσει τις τρύπες που η Γιουνάιτεντ κατάφερε να εκμεταλλευτεί την τελευταία φορά. Αυτές είναι δύο ομάδες με αυτοπεποίθηση, αλλά παρ’ όλες τις πρόσφατες βελτιώσεις των Κόκκινων Διαβόλων, δεν έχουν κερδίσει κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος στο Emirates από το 2017.

Άρσεναλ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Αποδόσεις ποδοσφαίρου

Παρόλο που είναι το δυνατό φαβορί, εξακολουθεί να υπάρχει κάποια αξία στους γηπεδούχους με 1,92. Η Γιουνάιτεντ είναι αουτσάιντερ με 3,69, και η ισοπαλία είναι στο 3,60. Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν έχει μεγάλη υποστήριξη στο 1,65, με την κάθε ομάδα να διατηρεί καθαρό φύλλο αγώνα να είναι στο 2,15.

Ο Eddie Nketiah έχει δείξει καλή απόδοση στην απουσία του Gabriel Jesus, με τον 23χρονο επιθετικό να είναι το φαβορί για να ξεφύγει από το αδιέξοδο σε απόδοση 6,80. Τον ακολουθούν από κοντά οι Gabriel Martinelli (7,30) και Bukayo Saka (7,50), με τον φορμαρισμένο Marcus Rashford (8,00) να οδηγεί τις αποδόσεις για να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Άρσεναλ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Συμβουλές Στοιχήματος

Η Άρσεναλ να κερδίσει και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες – 3,59

Και οι δύο ομάδες είναι σε μεγάλη φόρμα και θα χρειαζόταν πολύ γενναιότητα για να στοιχηματίσει κανείς ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν θα βρει δίχτυα. Το ελεύθερο, επιθετικό στυλ της Άρσεναλ διαθέτει αρκετές διεξόδους για γκολ, ενώ ο Rashford βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Είναι δύσκολο να στοιχηματίσετε εναντίον της Άρσεναλ, δεδομένων των επιδόσεών της απέναντι στην παραδοσιακή εξάδα φέτος – έχει κερδίσει δύο φορές τα Σπιρούνια, τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι. Η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να είναι το επόμενο θύμα της.

Over 1 γκολ στο πρώτο ημίχρονο – 1,72

Αυτό το παιχνίδι συνήθως υπόσχεται δράση στο πρώτο ημίχρονο – 10 από τις τελευταίες 12 συναντήσεις μεταξύ αυτών των δύο ομάδων έχουν δει τουλάχιστον ένα γκολ στα πρώτα 45 λεπτά. Έξι από τα 10 τελευταία έχουν δει δύο γκολ ή περισσότερα.

Ο Rashford να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή – 3,60

Ο Rashford έχει πάρει φωτιά και η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ του ταιριάζει απόλυτα. Η Γιουνάιτεντ θα χαρεί να αφήσει τους γηπεδούχους να κυριαρχήσουν στην κατοχή της μπάλας, με τον Rashford να παραμονεύει προς τη μεσαία γραμμή έτοιμος να κάνει το πέρασμα. Μπορεί να μην έχει αρκετά να κερδίσει στο Emirates, αλλά ο Rashford θα είναι ο πιο απειλητικός επιθετικός της Γιουνάιτεντ, ανεξάρτητα από αυτό.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ