Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ Παρολί: Συμβουλές για στοιχήματα ποδοσφαίρου

Αυτή την εβδομάδα έχουμε ακόμα ένα κρίσιμο σετ αγώνων στην Πρέμιερ Λιγκ, με το Τσέλσι – Λίβερπουλ και το Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και τα δύο καθοριστικά για την σεζόν. Αναλύσαμε την 21η αγωνιστική και διαλέξαμε ένα τετραπλό παρολί με αποδόσεις ποδοσφαίρου 27/1.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στις πιο πρόσφατες αγορές αθλητικών στοιχημάτων και αποδόσεις ποδοσφαίρου στη NetBet .

Η Μπράιτον να κερδίσει τη Λέστερ – 2,03

Τα πράγματα έκαναν κλικ για τον νέο προπονητή Roberto De Zerbi και η Μπράιτον αποκομίζει τους καρπούς του τολμηρού της εγχειρήματος. Μετά τα Χριστούγεννα, οι “Γλάροι” έχουν κερδίσει τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατου 3-0 επί της Λίβερπουλ. Μόνο η Μαν. Σίτι και η Άρσεναλ έχουν συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από την Μπράιτον ενόψει του ταξιδιού της στα Μίντλαντς.

Αντίθετα, η Λέστερ έχει χάσει πέντε από τα έξι παιχνίδια της από την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, με τον Brendan Rodgers να φαίνεται να παραμένει προσκολλημένος στη δουλειά του για μια ζωή. Στην πραγματικότητα, η μόνη τους νίκη αυτή την περίοδο ήταν μια μικρή νίκη 1-0 στο Κύπελλο Αγγλίας επί της Γκίλινγκχαμ που βρίσκεται στην τελευταία θέση της League Two. Η Μπράιτον μάχεται για την Ευρώπη, ενώ η Λέστερ οδεύει προς τον υποβιβασμό.

Η Νιούκαστλ να κερδίσει την Κρίσταλ Πάλας – 1,85

Η Νιούκαστλ επέκτεινε το αήττητο της στην Πρέμιερ Λιγκ σε 14 αγώνες την τελευταία φορά με μια σημαντική νίκη με 1-0 επί της Φούλαμ που κυνηγά την Ευρώπη. Η νίκη σημαίνει ότι έχει συγκεντρώσει 24 πόντους στα τελευταία 10 παιχνίδια της, σκοράροντας 16 γκολ ενώ δέχτηκε μόλις δύο. Οι Καρακάξες έχασαν επίσης μόλις μία φορά εκτός έδρας αυτή τη σεζόν, ρεκόρ που περιλαμβάνει νίκη επί της Τότεναμ και ισοπαλίες με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

Η Πάλας δεν ήταν τόσο συνεπής. Ερωτηματικά έχουν αρχίσει να εμφανίζονται γύρω από τον Patrick Vieira, ανάμεσα στην ανομοιογενή μορφή των Αετών. Το Selhurst Park δεν είναι ποτέ εύκολη αναμέτρηση, αλλά η Νιούκαστλ φτάνει στο Νότιο Λονδίνο ως το μεγάλο φαβορί.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ να κερδίσει την Μπόρνμουθ – 2,68

Η φόρμα αυτών των δύο τείνει προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Αφού κέρδισε συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν, η Φόρεστ έβαλε πέντε βαθμούς μεταξύ αυτής και της τελευταίας τριάδας. Μόνο πέντε ομάδες έχουν συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς στα τελευταία πέντε παιχνίδια, με την ομάδα του Steve Cooper να βρίσκει την φόρμα της την ιδανική στιγμή.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά στο στρατόπεδο της Μπόρνμουθ – έχει χάσει έξι συνεχόμενα παιχνίδια μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, αποτυγχάνοντας να σκοράρει σε πέντε από αυτά. Μοιάζει προορισμένη για υποβιβασμό και η ήττα αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να την βυθίσει στην τελευταία τριάδα.

Η Μπρέντφορντ να κερδίσει τη Λιντς – 2,84

Η Μπρέντφορντ κάνει το ταξίδι βόρεια ως αουτσάιντερ, αλλά εμείς την υποστηρίζουμε για να διεκδικήσει και τους τρεις βαθμούς στο Elland Road. Η ομάδα του Thomas Frank είναι αήττητη σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, σερί που περιλαμβάνει έναν βαθμό κόντρα στα Σπιρούνια και τους τρεις με τη Λίβερπουλ. Οι Μέλισσες είναι σε κορυφαία φόρμα και ο Ivan Toney επιστρέφει και παίζει χωρίς να μπορεί τίποτε να τον σταματήσει.

Η Λιντς δεν έχει κερδίσει κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος από τις 5 Νοεμβρίου και μόνο δύο ομάδες έχουν κερδίσει λιγότερους βαθμούς στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Ηττήθηκε με 5-2 από την Μπρέντφορντ νωρίτερα αυτή τη σεζόν, και παρόλο που το σκορ θα είναι πιθανότατα πολύ πιο κοντά αυτή τη φορά, θα δυσκολευτούν να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ