Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ – Άρσεναλ Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές στοιχήματος

Δεν υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ που περιμένουμε περισσότερο από το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου! Η τελευταία αναμέτρηση Τότεναμ – Άρσεναλ πραγματοποιείται την Κυριακή, με τεράστιες επιπτώσεις για την κούρσα του τίτλου και τη μάχη της πρώτης τετράδας.

Για όλες τις τελευταίες αγορές αθλητικών στοιχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Αυξημένων Αποδόσεων στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, μπορείτε να πάτε στο NetBet Σπορ.

Τότεναμ – Άρσεναλ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου, 16:30

Tottenham Hotspur Stadium, Λονδίνο

Τότεναμ – Άρσεναλ Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Είναι ένα κρίσιμο ντέρμπι και για τις δύο ομάδες. Η ήττα της Άρσεναλ θα μπορούσε να δει την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι να μειώνει τη διαφορά στην κορυφή, ενώ μια ήττα της Τότεναμ θα έβαζε εμπόδιο στις ελπίδες τους για την πρώτη τετράδα. Οι φιλοξενούμενοι είναι σίγουρα σε πολύ ανώτερη φόρμα πριν από την αναμέτρηση – οι Κανονιέρηδες έχασαν μόλις μία φορά όλη τη σεζόν και είναι αήττητοι σε 11 αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ.

Αντίθετα, 10 ομάδες έχουν συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από την Τότεναμ στα τελευταία πέντε παιχνίδια, αφήνοντας την ομάδα του Antonio Conte δύο βαθμούς από την πρώτη τετράδα έχοντας παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο. Παρά τα θετικά που έχει πετύχει ο Mikel Arteta με την Άρσεναλ αυτή τη σεζόν, έχει ένα τραγικό εκτός έδρας ρεκόρ στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου.

Οι ηγέτες του πρωταθλήματος δεν έχουν κερδίσει εκτός έδρας τα Σπιρούνια από το 2015, χάνοντας και τα τρία ματς στο νέο στάδιο της Τότεναμ. Ωστόσο, αυτή είναι μια πολύ διαφορετική ομάδα της Άρσεναλ από αυτή που έχουμε δει να αγωνίζεται τα προηγούμενα χρόνια. Φαίνεται αδίστακτη υπό τον Arteta αυτή τη σεζόν και έχει το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ της κατηγορίας.

Αποδόσεις ποδοσφαίρου Τότεναμ Άρσεναλ

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, η Άρσεναλ κάνει το σύντομο ταξίδι για να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους της ως φαβορί στο 2,12. Η κακή φόρμα των Σπιρουνιών αντικατοπτρίζεται στο 3,18 σαν αουτσάιντερ, με την ισοπαλία να είναι στο 3,53. Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν (1,63) θεωρείται πολύ πιο πιθανό από το οποιαδήποτε να κρατήσει καθαρό φύλλο αγώνα (2,18), με το over από 2,5 γκολ (1,76) επίσης να έχει μεγάλη υποστήριξη.

Ο Harry Kane έχει 15 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι στιγμής και είναι φαβορί για να ξεφύγει από το αδιέξοδο στο 5,00, ακολουθούμενος από τον αντικαταστάτη του Gabriel Jesus, Eddie Nketiah (6.80).

Συμβουλές στοιχηματισμού για το Ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου

Over 2,5 γκολ – 1,76

Αυτό το παιχνίδι υπόσχεται γκολ. Αυτή η επιλογή έχει κερδίσει σε τέσσερα διαδοχικά ντέρμπι στο Βόρειο Λονδίνο και αυτό το σερί είναι πιθανό να συνεχιστεί. Η Άρσεναλ θα είναι σίγουρη ότι μπορεί να ανοίξει την ασταθή αμυντική γραμμή των Σπιρουνιών, ενώ η Τότεναμ ξέρει ότι ο Kane χρειάζεται μόνο μία ευκαιρία για να σκοράρει.

Harry Kane πρώτος σκόρερ  – 5,00

Τα Σπιρούνια μπορεί να δυσκολεύονται, αλλά ο Kane όχι. Αν δεν υπήρχε η εξωφρενική σεζόν του Erling Haaland, ο Kane θα ήταν μπροστά στον αγώνα για το Χρυσό Παπούτσι. Είναι μόλις δύο γκολ μακριά από τον απολογισμό του στην Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν, με τη μισή αγωνιστική να έχει ακόμα να παίξει.

Σύνολο γκολ πρώτου ημιχρόνου: over 1,5 – 2,60

Πρέπει να πάτε σχεδόν πέντε χρόνια πίσω στον Φεβρουάριο του 2018 για να βρείτε το τελευταίο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου στο οποίο δεν σημειώθηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στην πραγματικότητα, σε επτά συνεχόμενες συναντήσεις μεταξύ αυτών των δύο σημειώθηκαν τουλάχιστον δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ίσως είναι κάτι που πρέπει να το έχετε στο μυαλό σας.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ