Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι Προεπισκόπηση, αποδόσεις και συμβουλές στοιχηματισμού

Η τελευταία αναμέτρηση μεταξύ δύο ιστορικών αντιπάλων του Aγγλικού Ποδοσφαίρου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι, ανοίγει την αυλαία της Πρέμιερ Λιγκ του Σαββάτου. Αναλύσαμε την επερχόμενη αναμέτρηση και διαλέξαμε τις καλύτερες συμβουλές στοιχηματισμού ενόψει του ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Για να περιηγηθείτε σε όλες τις αγορές αθλητικών στοιχημάτων του Σαββατοκύριακου, συμπεριλαμβανομένων των Αυξημένων Αποδόσεων της NetBet στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, μπορείτε να πάτε στο NetBet Σπορ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι

Σάββατο 14 Ιανουαρίου, 12:30 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ, Μάντσεστερ

Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι

Αφού υπέστη συνεχείς ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν, δεν υπάρχουν πάρα πολλοί που θα προέβλεπαν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήταν σε κοντινή απόσταση από τη Μάντσεστερ Σίτι στα μισά του πρωταθλήματος. Όμως, καθώς οδεύουμε προς την 18η αγωνιστική, μια νίκη για τους “Κόκκινους Διαβόλους” θα τους έφερνε σε απόσταση ενός βαθμού από τους θορυβώδεις γείτονές τους.

Ωστόσο, αυτό είναι περισσότερο απαραίτητο για τη Σίτι. Απέχει ήδη πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Άρσεναλ, η οποία δεν δείχνει σημάδια κόπωσης. Η ομάδα του Pep Guardiola πραγματοποιεί το σύντομο ταξίδι στο Old Trafford με ένα ισχυρό πρόσφατο ρεκόρ σε αυτό το παιχνίδι. Το 6-3 των αντιπάλων τους νωρίτερα αυτή τη σεζόν ήταν μια τρίτη συνεχόμενη νίκη σε ντέρμπι και ανέβασε το σύνολο τους στα 10 γκολ που πέτυχαν σε δύο συναντήσεις.

Η Γιουνάιτεντ έχει βελτιωθεί πολύ από εκείνη την επίσκεψη στο Etihad, όπου τα δύο γκολ του Anthony Martial έκαναν το σκορ λίγο λιγότερο ενοχλητικό. Στην πραγματικότητα, η Γιουνάιτεντ έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από τη Σίτι στα προηγούμενα 10 παιχνίδια (23 της Γιουνάιτεντ με 22 της Σίτι), ένα ρεκόρ που έχει χτιστεί στα θεμέλια της έδρας της.

Η ομάδα του Erik ten Hag έχει οκτώ συνεχόμενες εντός έδρας νίκες, με έξι καθαρά φύλλα. Η Γιουνάιτεντ δεν έχει χάσει στο Ολντ Τράφορντ από τον Σεπτέμβριο, αλλά αν κάποιος μπορεί να σπάσει αυτό το σερί, είναι η Σίτι.

Αποδόσεις ποδοσφαίρου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι κατευθύνεται στο Ολντ Τράφορντ σαν ισχυρό φαβορί στο 1,76, με τη Γιουνάιτεντ στο 4,20 σαν αουτσάιντερ παρά το εντυπωσιακό εντός έδρας ρεκόρ της. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 1,64 είναι μια καλή επιλογή δεδομένου του επιθετικού ταλέντου που υπάρχει στο γήπεδο, όπως και το over 3,5 γκολ στο 2,72.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Erling Haaland (3,60) οδηγεί τις αποδόσεις για να ανοίξει το σκορ, με τον Marcus Rashford (9,60) να είναι ο πιο πιθανός παίκτης της Γιουνάιτεντ δεδομένης της τρέχουσας δυναμικής του.

Συμβουλές στοιχηματισμού για το ντέρμπι του Μάντσεστερ

Μάντσεστερ Σίτι να κερδίσει και Over 2,5 γκολ – 2,53

Έξι από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της Γιουνάιτεντ έχουν πάνω από 2,5 γκολ, καθώς και έξι από τα τελευταία εννέα της Σίτι. Τα δύο προηγούμενα ντέρμπι του Μάντσεστερ είχαν 14 γκολ και υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε σε άλλη μια γιορτή από γκολ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες – 1,64

Απλά κοιτάξτε το ταλέντο που υπάρχει. Ο Haaland έχει 21 γκολ σε 16 αγώνες πρωταθλήματος, ο Phil Foden έχει πετύχει επτά, ο Rashford έχει σκοράρει επτά – είναι δύο επιθέσεις σε φόρμα. Αυτή φαίνεται μια καλή επιλογή για προσθήκη σε ένα παρολί στοίχημα.

Marcus Rashford οποιαδήποτε στιγμή σκόρερ – 4,50

Ο Rashford βρίσκεται στη καλύτερη φόρμα της καριέρας του – έχει σκοράρει σε πέντε διαδοχικά παιχνίδια. Είναι η μεγαλύτερη απειλή της Γιουνάιτεντ στις μεταβιβάσεις, μια τακτική που ο Ten Hag είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσει εναντίον μιας Σίτι που κυριαρχεί στην κατοχή.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ