Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ Παρολί: Συμβουλές για στοιχήματα ποδοσφαίρου

Πλησιάζουμε στα μισά της σεζόν 2022/23 της Πρέμιερ Λιγκ και όλα είναι ακόμα ανοιχτά! Κάναμε μια ανάλυση των αγώνων αυτού του Σαββατοκύριακου και διαλέξαμε τέσσερα παιχνίδια που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε κάποια χρήματα.

Με απόδοση 8,15, ένα στοίχημα 10€ στο τετραπλό παρολί μας θα μπορούσε να σας δώσει πάνω από 80€, καθώς και να σας κάνει δικαιούχους για ένα δωρεάν στοίχημα 5€ χάρη στην Προώθηση της NetBet Ποδοσφαιρικό Παρολί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προώθηση, μπορείτε να πάτε στη σελίδα των προωθήσεων ή να περιηγηθείτε στις πιο πρόσφατες αγορές στοιχημάτων ποδοσφαίρου στο NetBet Σπορ .

Η Λίβερπουλ να κερδίσει την Μπράιτον – 2,02

Εκτός από την ήττα από την Μπρέντφορντ, η Λίβερπουλ βρίσκεται σε καλή φόρμα. Η Άρσεναλ είναι η μόνη ομάδα που έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από την ομάδα του Jurgen Klopp στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Πραγματοποιεί το ταξίδι στα νότια έχοντας απεγνωσμένη ανάγκη από τους τρεις βαθμούς, καθώς αγωνίζεται να συμβαδίσει στην μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα πράγματα άρχισαν να δένουν για την Μπράιτον υπό το νέο αφεντικό Roberto De Zerbi , αλλά η εντός έδρας φόρμα της παραμένει ένα διαρκές πρόβλημα – έχει κερδίσει μόλις μία φορά στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο Amex. Η Λίβερπουλ έχει ενισχυθεί περαιτέρω τον Ιανουάριο με την προσθήκη του Cody Gakpo, και η Μπράιτον θα κάνει καλά να κρατήσει τους κόκκινους μακριά.

Η Μπρέντφορντ να κερδίσει την Μπόρνμουθ – 1,63

Η αργή έναρξη του Σαββάτου έρχεται από το Community Stadium, όπου η Μπρέντφορντ που είναι σε φόρμα θα αντιμετωπίσει την Μπόρνμουθ. Μόνο τρεις ομάδες έχουν κερδίσει περισσότερους βαθμούς από την Μπρέντφορντ στα τελευταία πέντε παιχνίδια, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται πιο κοντά στην πρώτη τετράδα παρά στους τρεις τελευταίους.

Αντίθετα, η Μπόρνμουθ έχει χάσει πέντε συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της ήττας στο Κύπελλο Αγγλίας με 4-2 από την Τσάμπιονσιπ Μπέρνλι. Επιπλέον, δεν έχουν σκοράρει σε τέσσερα από αυτά τα πέντε παιχνίδια. Οι “Βυσσινί” έχουν μπει στη μάχη του υποβιβασμού, ενώ οι “Μέλισσες” βρίσκονται σε ανοδική πορεία.

Η Νιούκαστλ να κερδίσει τη Φούλαμ – 1,52

Ίσως οι δύο μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν να έρθουν αντιμέτωπες την Κυριακή. Η Νιούκαστλ είναι αήττητη στο πρωτάθλημα από τον περασμένο Αύγουστο και δεν έχει χάσει εντός έδρας αγώνα όλη τη σεζόν. Αντιμετωπίζει ένα δύσκολο έργο όταν υποδέχεται τη Φούλαμ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, αλλά είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει να κερδίσουν.

Η Φούλαμ έχει αποδειχθεί δύσκολη σχεδόν για κάθε ομάδα που έχει αντιμετωπίσει φέτος, αλλά αμυντικά απέχει πολύ από το να είναι έτοιμη. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στα βορειοανατολικά, αλλά η Νιούκαστλ θα πρέπει να έχει την ποιότητα για να τα καταφέρει.

Η Τσέλσι να κερδίσει την Κρίσταλ Πάλας – 1,63

Ναι, η Τσέλσι ήταν σε κακή φόρμα, αλλά πρέπει να σκεφτούμε ποιους είχε αντιπάλους. Από τις τελευταίες έξι ήττες της, οι τρεις ήταν από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, μία ήταν από την Άρσεναλ που είναι η κορυφαία του πρωταθλήματος και μία εναντίον της Νιούκαστλ. Είχε μια εξαιρετικά δύσκολη σειρά αγώνων.

Πιστεύουμε ότι θα πάρει τους τρεις βαθμούς εντός έδρας απέναντι στην ασταθή Κρίσταλ Πάλας. Οι “Αετοί” σημείωσαν πρόοδο την περασμένη σεζόν υπό τον Patrick Vieira, αλλά η βελτίωσή τους έχει ανακοπεί. Έχουν κερδίσει μόλις δύο φορές στα τελευταία οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια τους και αντιμετωπίζουν άλλη μια δύσκολη δοκιμασία στο Stamford Bridge.

Μπορείτε να πάτε στο NetBet Σπορ για να τοποθετήσετε ένα δικό σας παρολί στο Αγγλικό Ποδόσφαιρο και να κερδίσετε ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ