Ποδόσφαιρο

Σε όλη την ήπειρο – Ευρωπαϊκό τρεμπλ στο ποδόσφαιρο

Σας παίρνουμε μαζί μας σε ένα ταξίδι στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της ηπείρου, καθώς προσπαθούμε να πετύχουμε ένα ευρωπαϊκό τρεμπλ! Ρίξαμε μια ματιά σε όλους τους αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο και επιλέξαμε τρεις επιλογές παρολί με αποδόσεις ποδοσφαίρου 5,50.

Για όλες τις τελευταίες αγορές για τα μεγαλύτερα γεγονότα του αθλητικού κόσμου, μπορείτε να επισκεφθείτε τη NetBet. Για περισσότερη κάλυψη των επερχόμενων αγώνων ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένων προεπισκοπήσεων αγώνων και προγνωστικών στοιχήματος, μπορείτε να επισκεφθείτε το blog της NetBet.

Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Ξεκινάμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι στην ανατολική ακτή της Ισπανίας, όπου η έβδομη Βιγιαρεάλ αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Los Blancos κυνηγούν την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και με τρεις βαθμούς θα μπορούσαν να βρεθούν στην κορυφή του πίνακα, αν η καταλανική ομάδα δεν τα καταφέρει με την Ατλέτικο. Καμία ομάδα δεν έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας από τη Μαδρίτη – 21 από τους 24 δυνατούς – και έχει χάσει μόλις μία φορά φέτος.

Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται επίσης σε εξαιρετική φόρμα, ιδίως εντός έδρας, αλλά δεν έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία τελευταία απέναντι στους γίγαντες της Ισπανίας. Μάλιστα, η τελευταία φορά που το Κίτρινο Υποβρύχιο πήρε τους τρεις βαθμούς από τη Μαδρίτη ήταν το 2018. Στις εννέα συναντήσεις που έχουν γίνει από τότε, έχουν φέρει έξι ισοπαλίες και έχουν χάσει τρεις φορές. Είναι πάντα μια δύσκολη υπόθεση όταν συναντιούνται, αλλά η κάλυψη της ισοπαλίας και η στήριξη στους φιλοξενούμενους μοιάζει μια σταθερή επιλογή.

Ρεάλ Μαδρίτης Διπλή ευκαιρία – 1,31

Μίλαν – Ρόμα

Ακολουθεί η Serie A, όπου η πρωταθλήτρια Μίλαν προσπαθεί να μειώσει τη διαφορά από τη Νάπολι στην κορυφή. Αντιμετωπίζει άλλη μια δύσκολη δοκιμασία απέναντι στη Ρόμα, αλλά είναι μια αναμέτρηση στην οποία συνήθως διαπρέπει. Είναι αήττητη σε πέντε αναμετρήσεις (4 νίκες, 1 ισοπαλία) απέναντι στον αντίπαλο του Σαββατοκύριακου και βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση ενόψει της ισοπαλίας. Αν συνυπολογίσετε επίσης ότι η Μίλαν έχει κερδίσει επτά από τα οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος στο Σαν Σίρο φέτος, φαίνεται πιο πιθανό να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι είναι εντυπωσιακοί μακριά από την έδρα τους φέτος, αλλά έχουν αντιμετωπίσει μόνο δύο από τις έξι κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος εκτός έδρας. Έχουν αποτύχει πολύ συχνά απέναντι στη Μίλαν.

Μίλαν  να κερδίσει – 1,86

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα

Οποιαδήποτε άλλη χρονιά θα αποφεύγαμε να ποντάρουμε σε οποιονδήποτε ταξιδεύει στο Μετροπολιτάνο, αλλά φέτος η ομάδα του Diego Simeone δεν έχει πετύχει τίποτα στην έδρα της. Το εντός έδρας ρεκόρ τους κατατάσσεται στη 13η θέση στη La Liga, με 11 βαθμούς κερδισμένους σε επτά παιχνίδια. Αντίθετα, η Μπαρτσελόνα υπολείπεται μόνο της Ρεάλ Μαδρίτης σε κερδισμένους βαθμούς και γκολ μακριά από την έδρα της, ενώ διαθέτει την καλύτερη εκτός έδρας αμυντική επίδοση.

Οποιοδήποτε ολίσθημα και η ομάδα του Xavi θα μπορούσε να παραχωρήσει την πρωτιά στους μεγαλύτερους αντιπάλους της. Αλλά είναι δύσκολο να τους δούμε να χάνουν βαθμούς. Ο Robert Lewandowski είναι έτοιμος να προσθέσει άλλο ένα χρυσό παπούτσι στην πλούσια τροπαιοθήκη του και θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά σε αυτό το ματς.

Μπαρτσελόνα να κερδίσει – 2,26

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ