Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας Συμβουλές Τρεμπλ

Το νέο έτος σηματοδοτεί την επιστροφή του Κυπέλλου Αγγλίας, πυροδοτώντας τα όνειρα κάθε ομάδας χαμηλότερης κατηγορίας που έχει απομείνει στη διοργάνωση. Ρίξαμε μια ματιά στις αναμετρήσεις του τρίτου γύρου και καταρτίσαμε ένα τρεμπλ 7,51 που μπορεί να αποφέρει σχεδόν 40€ σε μια πεντάδα.

Για όλες τις τελευταίες αγορές αθλητικών στοιχημάτων και αποδόσεις ποδοσφαίρου, μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ.

Μπόρνμουθ – Μπέρνλι

Η Μπόρνμουθ μπορεί να υποστεί την πέμπτη συνεχόμενη ήττα της, υποδεχόμενη την Μπέρνλι στη νότια ακτή αυτό το Σαββατοκύριακο. Από τη λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τα “Κεράσια” δεν έχουν καταφέρει να βρουν δίχτυα σε 360 λεπτά ποδοσφαίρου, με πιο πρόσφατη την ήττα με 3-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αντίθετα, η Μπέρνλι έρχεται στο Vitality Stadium με επτά νίκες στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές – η μοναδική ήττα προήλθε από τη Μαν Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο EFL. Ο Vincent Kompany έχει κάνει θαύματα στο Turf Moor από τότε που ήρθε από την επιτυχημένη θητεία του στην Άντερλεχτ, φέρνοντας μαζί του μερικά από τα καλύτερα ταλέντα της Pro League και εμφυσώντας ένα στυλ παιχνιδιού που σπάνια βλέπουν οι οπαδοί των Κλάρετς.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Μπέρνλι να πάρει τη θέση της Μπόρνμουθ στην πρώτη κατηγορία την επόμενη σεζόν και οι φιλοξενούμενοι θα είναι σίγουροι ότι θα εξασφαλίσουν μια θέση στον επόμενο γύρο.

Μπέρνλι να κερδίσει – 2,74

Σριούσμπερι – Σάντερλαντ

Αυτές οι δύο ομάδες δεν είναι άγνωστες μεταξύ τους – έχουν βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωπες τα τελευταία χρόνια κατά τη διάρκεια της φευγαλέας παραμονής της Σάντερλαντ στη League One. Τώρα παλεύουν για μια θέση στα πλέι οφ, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται μόλις έναν βαθμό εκτός της πρώτης εξάδας. Έχουν επίσης δείξει πολλές υποσχέσεις εκτός έδρας αυτή τη σεζόν – μόνο τέσσερις ομάδες της Championship έχουν συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς μακριά από την έδρα τους.

Όσον αφορά τη Σριούσμπερι, βρίσκεται σε μια πολύ γνωστή θέση στο 16 της League One. Υποδέχεται τη Σάντερλαντ στο New Meadow έχοντας τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένων των ηττών από τις αντιπάλους του υποβιβασμού Τσέλτεναμ και Κέμπριτζ. Μπορεί να ελπίζει ότι το Κύπελλο Αγγλίας θα της προσφέρει την πολυπόθητη απόδραση, αλλά έχει δύσκολο έργο στη Σάντερλαντ.

Σάντερλαντ να κερδίσει – 1,96

Μπρέντφορντ – Γουέστ Χαμ

Τι συμβαίνει στη Γουέστ Χαμ; Η εικασία σας είναι τόσο καλή όσο και η δική μας. Τα ιλιγγιώδη ύψη των ημιτελικών του Europa League μοιάζουν μακρινή ανάμνηση, με τον απειλούμενο υποβιβασμό στην Πρέμιερ Λιγκ. Ηττήθηκε με 2-0 από την Μπρέντφορντ εντός έδρας μόλις μια εβδομάδα πριν από τη συνάντησή τους στο Κύπελλο Αγγλίας, και πρέπει να προσπαθήσει πολύ αν θέλει να ξαναβρεί τον κόσμο στο πλευρό της.

Ο Ivan Toney αναμένεται να απουσιάσει λόγω τραυματισμού, αλλά οι Μέλισσες αποδείχθηκαν ικανές και χωρίς τον επιθετικό τους στη νίκη με 3-1 επί της Λίβερπουλ. Με τη νίκη αυτή διεύρυνε το αήττητο σερί της στα τέσσερα, με επτά βαθμούς που απέσπασε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο από τα Σπιρούνια, τη Γουέστ Χαμ και τη Λίβερπουλ. Η φόρμα αυτών των λονδρέζικων συλλόγων τείνει προς την αντίθετη κατεύθυνση και η ομάδα του Thomas Frank θα μεταφέρει τη δυναμική της σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση το βράδυ του Σαββάτου.

Μπρέντφορντ διπλή ευκαιρία – 1,40

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ