Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Μαν Γιουνάιτεντ – Έβερτον Προεπισκόπηση, Αποδόσεις και Προγνωστικά Στοιχήματος

Είναι ο τρίτος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό… μια ιστορία αουτσάιντερ. Ενώ οι σύλλογοι των χαμηλότερων κατηγοριών ονειρεύονται μια γιγαντιαία ανατροπή, δύο από τους μακροβιότερους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ κοντράρονται στο Old Trafford.

Διαλέξαμε μερικά από τα καλύτερα διαθέσιμα στοιχήματα από τις τελευταίες αποδόσεις του NetBet Σπορ για να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε κάποια χρήματα στο ποδόσφαιρο της Παρασκευής.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, 8μμ

Old Trafford, Μάντσεστερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον Προεπισκόπηση

Δύο ομάδες σε εξαιρετικά αντίθετη φόρμα θα συναντηθούν στο Μάντσεστερ το βράδυ της Παρασκευής. Η Γιουνάιτεντ πηγαίνει στην αναμέτρηση έχοντας τέσσερις διαδοχικές νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ από την επιστροφή του εγχώριου ποδοσφαίρου, ενώ η Έβερτον έχει πάρει μόλις έναν βαθμό σε τρεις αγώνες.

Η Έβερτον ταξιδεύει στο Ολντ Τράφορντ μετά την εντός έδρας ήττα με 4-1 από την Μπράιτον, καθώς η πίεση στον Φρανκ Λάμπαρντ αρχίζει να αυξάνεται. Οι Τόφις έχουν κερδίσει μόλις μία φορά σε 11 αγώνες από τις αρχές Οκτωβρίου.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, τα πράγματα είναι σε ανοδική πορεία – ειδικά στο Old Trafford. Η Γιουνάιτεντ έχει επτά συνεχόμενες νίκες στην έδρα της, κρατώντας έξι καθαρά φύλλα αγώνα στην πορεία. Μένει να δούμε πόσες αλλαγές θα αποφασίσει να κάνει ο Erik ten Hag, αλλά οι Κόκκινοι Διάβολοι θα είναι φαβορί ανεξαρτήτως, χάρη στη μεγάλη τους ομάδα.

Η Γιουνάιτεντ δεν έχει χάσει εντός έδρας από την Έβερτον εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, με τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες από το 2013. Η Έβερτον θα ήθελε μια επιτυχία στο κύπελλο για να αποσπάσει το μυαλό των οπαδών της από την άσχημη πορεία της στο πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει να υπάρξει μια τεράστια αλλαγή δυναμικής για να το πετύχουν οι μπλε του Μέρσεϊσαϊντ.

Κύπελλο Αγγλίας – Αποδόσεις στοιχημάτων ποδοσφαίρου

Οι γηπεδούχοι είναι φαβορί στο 1,49 ενόψει της αναμέτρησης, με την ισοπαλία στο 4,10 και τη νίκη της Έβερτον στο 6,40. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες αποτιμάται στο 1,93, με την απόδοση 1,81 για να κρατήσει μία από τις δύο ομάδες καθαρό φύλλο αγώνα να είναι δελεαστική για παρολί.

Ο Anthony Martial (4,90) και ο Marcus Rashford (5,40) οδηγούν τις αποδόσεις για να ανοίξουν το σκορ, με τους Dominic Calvert-Lewin (9,10) και Neal Maupay (9,80) να είναι οι πιο πιθανοί στόχοι για τους φιλοξενούμενους.

Συμβουλές στοιχήματος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον

Μαν. Γιουνάιτεντ να κερδίσει με μηδέν – 2,39

Η Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει έξι από τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της χωρίς να δεχτεί γκολ, καθώς και τα τέσσερα παιχνίδια της πριν από το βράδυ της Παρασκευής. Η Έβερτον επίσης δεν έχει βρει δίχτυα στα τέσσερα από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Βάσει της τρέχουσας φόρμας της, αυτή μοιάζει μια σταθερή επιλογή.

Ο Rashford να σκοράρει πρώτος – 5,40

Ο Rashford έχει βρει δίχτυα σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια για πρώτη φορά στην καριέρα του – είναι στην καλύτερή του φόρμα. Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς αν θα ξεκουραστεί, αλλά αν όχι, είναι η μεγαλύτερη απειλή της Γιουνάιτεντ.

Ημίχρονο/Τελικό: Μαν. Γιουνάιτεντ/Μαν. Γιουνάιτεντ – 2,21

Αυτή η επιλογή έχει βγει σε πέντε από τα έξι προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της Γιουνάιτεντ. Βγαίνει με φόρα από τα μπλοκ και όταν προηγείται, δεν τείνει να παραχωρεί τίποτα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ