Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων Συμβουλές Παρολί

Η ημέρα των Χριστουγέννων είναι υπέροχη, αλλά όλοι ξέρουμε ότι η πραγματική δράση λαμβάνει χώρα την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων – κοιτάξτε μόνο αυτή τη σύνθεση της Πρέμιερ Λιγκ! Κάναμε μια προεπισκόπηση των επερχόμενων αγώνων και επιλέξαμε ένα τεράστιο παρολί 26/1 τετραπλό, όπου 5€ μπορούν να αποφέρουν πάνω από 130€!

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε όλες τις τελευταίες αγορές και αποδόσεις ποδοσφαίρου στο NetBet Σπορ.

Λέστερ – Νιούκαστλ

Αυτή είναι μια όμορφη μικρή σύγκρουση για να ξεκινήσουν τα πράγματα. Η Λέστερ είχε αρχίσει να βρίσκει τη φόρμα της πριν από τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου και επέστρεψε στο εγχώριο ποδόσφαιρο με ένα επιβλητικό 3-0 στο Κύπελλο EFL επί της MK Dons. Ο Brendan Rodgers έχει δουλέψει σκληρά για να επαναφέρει τις “αλεπούδες” εκεί που πρέπει, αλλά η επίσκεψη της Νιούκαστλ είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που θα μπορούσε να ελπίζει.

Οι “καρακάξες” θα πρέπει να είναι σε πλήρη ετοιμότητα και έχουν αποδείξει φέτος ότι λίγοι μπορούν να τους νικήσουν όταν είναι έτσι. Έχουν να χάσουν παιχνίδι από τον Αύγουστο, με τη νίκη 1-0 στο κύπελλο επί της Μπόρνμουθ να σηματοδοτεί επτά διαδοχικές νίκες. Πόσο καιρό μπορεί να συνεχίσει έτσι ο Eddie Howe; Υπολογίζουμε λίγο ακόμα.

Η Νιούκαστλ να κερδίσει – 2,17

Σαουθάμπτον – Μπράιτον

Η διεθνής διακοπή ήρθε στη χειρότερη δυνατή στιγμή για την Μπράιτον – μόλις είχε αρχίσει να παίρνει μπρος με το νέο αφεντικό. Παρόλο που ο πρώτος νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Alexis Mac Allister, πιθανότατα πανηγυρίζει ακόμα στους δρόμους της Αργεντινής, στηρίζουμε τους “γλάρους” να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Ο Nathan Jones έχει το αξιοζήλευτο καθήκον να ανατρέψει αυτή την απαίσια σεζόν της Σαουθάμπτον, αλλά θα χρειαστεί χρόνος. Δυστυχώς, ο Jones δεν έχει χρόνο. Άλλες δύο ήττες και οι Άγιοι θα βρεθούν να απομακρύνονται όλο και περισσότερο από την ασφάλεια.

Η Μπράιτον να κερδίσει – 2,09

Κρίσταλ Πάλας – Φούλαμ

Ένα από τα τρία λονδρέζικα ντέρμπι την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, το οποίο υπόσχεται να είναι συναρπαστικό. Η Κρίσταλ Πάλας είναι ως γνωστόν δυνατή στο Selhurst Park – στην πραγματικότητα, μόνο πέντε ομάδες έχουν μαζέψει περισσότερους βαθμούς στην έδρα τους από τους Αετούς. Ωστόσο, η αποβολή του Marc Guehi θα είναι μια τεράστια απώλεια, ειδικά δεδομένης της σωματικής δύναμης που θα χρησιμοποιήσει η Φούλαμ με τον Aleksandr Mitrovic.

Οι Cottagers αποτελούν σταθερό αγκάθι για την Πρέμιερ Λιγκ. Είναι απίστευτα δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις και ο Mitrovic είναι σχεδόν ασταμάτητος στη μέρα του. Οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να αποτυπωθεί στο σκορ.

Ισοπαλία – 3,52

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ

Από νωρίς φαινόταν ότι θα ήταν μια σεζόν που θα ξεχνούσαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ, αλλά αργά και σταθερά ανέβηκε ξανά στον πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, εξακολουθεί να απέχει επτά βαθμούς από την πρώτη τετράδα. Οι Κόκκινοι του Jurgen Klopp απλά δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν πολλούς ακόμα βαθμούς, αλλιώς μπορεί να βρεθούν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Άστον Βίλα έδειξε κάποια πολύ θετικά πρώτα σημάδια υπό τον Unai Emery. Είναι περισσότερο από ικανή να δοκιμάσει αυτή την αμυντική τετράδα της Λίβερπουλ, αλλά το χάσμα στην κατηγορία θα πρέπει να είναι εμφανές σε 90 λεπτά. Ο Mo Salah θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει – δεν υπάρχουν πολλοί που μπορούν να σταματήσουν τον Αιγύπτιο μόλις πάρει φόρα.

Η Λίβερπουλ να κερδίσει – 1,72

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ