Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ Προεπισκόπηση, Αποδόσεις και Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι εορτασμοί συνεχίζονται την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων με το παιχνίδι Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ να είναι η επιλογή από το γεμάτο πρόγραμμα αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ. Αναλύσαμε το ντέρμπι του Λονδίνου και διαλέξαμε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το NetBet Σπορ για όλες τις ποδοσφαιρικές αγορές και αποδόσεις για την επερχόμενη αναμέτρηση.

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, 8μμ

Στάδιο Emirates, Λονδίνο

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Η πρωτοπόρος Άρσεναλ πήρε προβάδισμα πέντε βαθμών στη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα επιδιώξει να διευρύνει αυτό το προβάδισμα την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Με τη Μάντσεστερ Σίτι να μην αγωνίζεται έως τις 28 , οι Κανονιέρηδες θα μπορούσαν να βάλουν οκτώ βαθμούς μεταξύ αυτών και των πρωταθλητών, αυξάνοντας την τεράστια πίεση στην ομάδα του Pep Guardiola.

Η Γουέστ Χαμ δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν, αλλά τα Σφυριά δεν είναι ποτέ εύκολος αντίπαλος. Μπορεί να έχουν χάσει τρία παιχνίδια πρωταθλήματος σερί πριν από τη διεθνή διακοπή, αλλά είναι επίσης πρώτοι στον ευρωπαϊκό τους όμιλο, κερδίζοντας έξι στα έξι.

Δυστυχώς για τον David Moyes, τους υποδέχεται πίσω στο εγχώριο ποδόσφαιρο με τη χειρότερη ίσως δυνατή αναμέτρηση. Η Άρσεναλ δεν έχει χάσει ούτε έναν βαθμό στην έδρα της φέτος, η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που διατηρεί ρεκόρ 100%.

Οι κάτοικοι του Βόρειου Λονδίνου διαθέτουν επίσης ένα πολύ εντυπωσιακό ρεκόρ στη συγκεκριμένη συνάντηση – έχουν χάσει μόλις μία φορά από τη Γουέστ Χαμ τα τελευταία επτά χρόνια. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, τα σφυριά έχουν χάσει 12 από τις τελευταίες 13 επισκέψεις τους στο Emirates. Όλα δείχνουν ότι η Άρσεναλ θα κερδίσει στην επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ Αποδόσεις ποδοσφαίρου

Η κυριαρχία της Άρσεναλ σε αυτό το ματς αντικατοπτρίζεται στις αποδόσεις, με τη νίκη των γηπεδούχων να βρίσκεται στο 1,49. Η Γουέστ Χαμ είναι αουτσάιντερ στο 6,20, με την ισοπαλία να κοστολογείται στο 4,20. Πολλοί θα προτιμήσουν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,86, ενώ ακόμα περισσότεροι θα προτιμήσουν και το καθαρό φύλλο αγώνα σε κάθε άκρο σε απόδοση 1,88. Ο Eddie Nketiah είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του Gabriel Jesus, και είναι ο πρώτος σε απόδοση για να ανοίξει το σκορ στο 5,40.

Πρέμιερ Λιγκ Συμβουλές στοιχημάτων

Νίκη της Άρσεναλ με μηδέν – 2,45

Όχι μόνο η Άρσεναλ έχει απίστευτο ρεκόρ εντός έδρας φέτος, αλλά και η Γουέστ Χαμ δυσκολεύεται εκτός έδρας. Η ομάδα του Moyes δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της και μόνο δύο ομάδες έχουν πάρει λιγότερους βαθμούς μακριά από την έδρα τους.

Bukayo Saka να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή – 6,80

Με τον Jesus να λείπει, οι νεαροί εξτρέμ της Άρσεναλ θα πρέπει να αναβαθμιστούν. Φρέσκος από την καμπάνια του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Saka θα έχει καθοριστική σημασία για να διασπάσει την άμυνα της Γουέστ Χαμ. Έχει ήδη πετύχει τέσσερα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν, ενώ είναι και ο πρώτος σκόρερ της Αγγλίας στο Κατάρ με τρία γκολ.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ