Ποδόσφαιρο

Ray Parlour: Η Άρσεναλ θα “πιέσει τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι τέλους” – Προβλέψεις για το Top 4 της Πρέμιερ Λιγκ

Η Πρέμιερ Λιγκ ετοιμάζεται για μια ακόμη συναρπαστική αγωνιστική περίοδο, με περισσότερο ανταγωνισμό από ποτέ για τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Καθίσαμε μαζί με τον θρύλο των Κανονιέρηδων, Ray Parlour, για να μάθουμε ποιος πιστεύει ότι θα διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να κερδίσουν ένα 100% αντιστοιχισμένο δωρεάν στοίχημα έως και 50€ με την εγγραφή τους, την κατάθεση και την τοποθέτηση του πρώτου τους στοιχήματος (ελάχιστη απόδοση 1,40 ανά επιλογή).

Το Top 4 του Ray Parlour Προεπισκόπηση

Τα χρήματα που κυκλοφορούν στην Πρέμιερ Λιγκ είναι εξωφρενικά πολλά, με τις Μπράιτον και Άστον Βίλα να ενισχύουν σημαντικά τις ευρωπαϊκές τους προσφορές. Όμως, ο Parlour δεν απομακρύνεται πολύ από την περσινή πρώτη τετράδα, με μία μόνο εξαίρεση.

“Ξέρω την πρώτη τετράδα, απλώς δεν είμαι σίγουρος για τη σειρά! Θα επιλέξω την Άρσεναλ, τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Άρσεναλ θα πιέσει και φέτος τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι τέλους και με την προσθήκη των Rice, Timber και Havertz, συν το ότι η ομάδα είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη και σοφότερη, η Άρσεναλ θα είναι σίγουρα μέσα στο παιχνίδι”.

Οι περισσότεροι μάλλον θα συμφωνούσαν. Η Άρσεναλ ξόδεψε πολλά χρήματα και αντιμετώπισε τις αδυναμίες της στη μεσαία γραμμή, η Γιουνάιτεντ ενίσχυσε τη ραχοκοκαλιά της, η Λίβερπουλ θα ανακάμψει μετά από μια πορεία γεμάτη τραυματισμούς και η Σίτι… είναι η Σίτι.

Αλλά παρόλο που ο Parlour πιστεύει ότι η Άρσεναλ θα είναι σε άλλη μια κούρσα για τον τίτλο αυτή τη σεζόν, ο πρώην “κανονιέρης” πιστεύει ότι μπορεί να τους λείπει κάτι για την κορυφή.

“Νομίζω ότι τους λείπει κάτι στην επίθεση. Θα έψαχνα για έναν επιθετικό αν υπήρχαν τα χρήματα. Είναι πολύ δύσκολο να τους βρεις, στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Όλοι θα θέλαμε έναν άλλο Haaland! Είναι πολύ σημαντικό να συνεισφέρουν όλοι με γκολ, όλοι πρέπει να ανεβάσουν επίδοση. Αυτό κάνει μια επιτυχημένη ομάδα”.

Μένει να δούμε αν θα μπορέσει να κοντράρει τη Σίτι σε 38 παιχνίδια, αλλά η ομάδα της Άρσεναλ είναι η ισχυρότερη που έχει υπάρξει μετά τον Wenger. Ο Pep Guardiola δεν έχει τρελαθεί στις αγορές – ήταν περισσότερο μια χρονική περίοδος πωλήσεων – αλλά θα έλεγε κανείς ότι εξακολουθεί να είναι η ισχυρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα και πιθανώς στην Ευρώπη.

Πρέμιερ Λιγκ Top 4 – Αποδόσεις στοιχημάτων

Εδώ είναι τα 10 μεγαλύτερα φαβορί για να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα αυτή τη σεζόν:

Μάντσεστερ Σίτι – 1.07

Άρσεναλ – 1.37

Λίβερπουλ – 1.58

Μάντσεστε Γιουνάιτεντ – 1.73

Νιούκαστλ – 2.50

Τσέλσι – 2.63

Τότεναμ – 4.50

Μπράιτον – 6.00

Άστον Βίλα – 10.00

Γουέστ Χαμ – 21.00

Πρέμιερ Λιγκ – Προβλέψεις για το Top 4

Η Τσέλσι να τερματίσει στην πρώτη 4άδα – 2,63

Δεν υπάρχει μεγάλη αξία στα τέσσερα πρώτα φαβορί. Ακολουθεί η Νιούκαστλ, αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι έχει την ομάδα που μπορεί να ανταγωνιστεί στην Ευρώπη και την Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό μας φέρνει στην Τσέλσι. Χωρίς ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με νέο προπονητή με αποδεδειγμένο ιστορικό στην Αγγλία. Οι Μπλε του Mauricio Pochettino θα μπορούσαν κάλλιστα να κάνουν θραύση, αν οι νέες μεταγραφές κάνουν τη δουλειά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τερματίσει στην πρώτη 4άδα – 1,73

Με αυτές τις αποδόσεις, η Γιουνάιτεντ είναι ίσως το μοναδικό φαβορί για την πρώτη τετράδα που έχει αξία. Ο Erik ten Hag έφερε τον σέντερ φορ που ζητούσαν και είναι ο Rasmus Hojlund, ενίσχυσε τη μεσαία γραμμή με την ενέργεια του Mason Mount και ενδεχομένως να έφερε επανάσταση στον τρόπο παιχνιδιού της Γιουνάιτεντ ανταλλάσσοντας τον David de Gea με τον Andre Onana. Θα πρέπει να είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ