Ποδόσφαιρο

Ray Parlour: Η Άρσεναλ έχει “πιο πολλά κίνητρα για να κερδίσει”- Community Shield Προεπισκόπηση

Μιλήσαμε με τον Ray Parlour, καθώς η πρώην ομάδα του ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι στο Community Shield. Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης αναμέτρησης, εξετάσαμε τις ποδοσφαιρικές αποδόσεις και διαλέξαμε μερικά προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις προβλέψεις του Parlour.

Στο NetBet Σπορ μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας έως και 50% όταν τοποθετείτε ένα στοίχημα με πολλαπλές επιλογές!

Community Shield Προεπισκόπηση

Πολλοί οπαδοί θεωρούν ότι το Community Shield δεν έχει μεγάλη αξία. Εμείς διαφωνούμε. Δεν είναι δυνατόν να υποτιμηθεί η σημασία του να χτίζεις δυναμική από νωρίς και να ξεπερνάς τους αντιπάλους σου από νωρίς. Αυτή θα είναι μια δυναμική αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που πιθανότατα θα αγωνιστούν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ για άλλη μια φορά αυτή τη σεζόν.

Ο Ray Parlour εκτιμά τις πιθανότητες των Κανονιέρηδων μετά από μια δυνατή μεταγραφική περίοδο:

“Οι μεταγραφές είναι καλές νομίζω. Φυσικά, ο Declan Rice είναι η μεταγραφή που τραβάει τα βλέμματα και θα είναι ένας σημαντικός παίκτης για την Άρσεναλ αυτή τη σεζόν”.

Ο Parlour δεν έχει άδικο – με 105 εκατ. λίρες ο Rice είναι σίγουρα αξιοπρόσεκτος… ίσως και εντυπωσιακός! Αλλά η ποιότητα κοστίζει, και ο Rice έχει ποιότητα σε αφθονία. Η πρώτη του δοκιμασία; Να κερδίσει τη μάχη στη μεσαία γραμμή απέναντι στον αναμφισβήτητα καλύτερο μέσο στον κόσμο, τον Rodri. Έχουμε δει τον Rice να διαπρέπει σε μεγάλα παιχνίδια. Έδειχνε να αισθάνεται σαν στο σπίτι του απέναντι στη Γαλλία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αναμφίβολα θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της Άρσεναλ, και αυτή είναι η καλύτερη δυνατή στιγμή για να ξεπεραστούν οι αμφιβολίες σχετικά με το κόστος του.

Η Άρσεναλ έχει σίγουρα βελτιωθεί, αλλά είναι επίσης λογικό ότι η Σίτι θα βγει νικήτρια, αν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Από άποψη ταλέντου, καμία ομάδα στην Αγγλία δεν την πλησιάζει. Ο Parlour πιστεύει ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολο να στοιχηματίσεις εναντίον της ομάδας του Pep Guardiola.

“Αυτό είναι πάντα ένα καλό παιχνίδι, είναι πραγματικά ανταγωνιστικό. Έχω παίξει σε μερικά τέτοια όλα αυτά τα χρόνια και έχεις πραγματικό κίνητρο να ξεπεράσεις τους αντιπάλους σου. Μπορώ να φανταστώ ότι θα είναι ένα αξιοπρεπές παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι θα πάει στην παράταση μετά από ισοπαλία στο 90λεπτο. Δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ των ομάδων και η Άρσεναλ μπορεί να έχει μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξεγράψεις τους νικητές του τρεμπλ”.

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ – Τελευταίες αποδόσεις στοιχημάτων

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου στο 1,64, με την Άρσεναλ να είναι αουτσάιντερ στο 4,20 και την ισοπαλία στο 3,72. Το over 1,5 (1,20) και το over 2,5 (1,64) γκολ υποστηρίζονται πολύ, όπως και το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1,65).

Ο Erling Haaland είναι το φαβορί για να σπάσει το αδιέξοδο σε απόδοση 3,40, ακολουθούμενος από τον συμπαίκτη του Julian Alvarez (5,50) και τον σέντερ φορ των Κανονιέρηδων Gabriel Jesus (8,50).

Community Shield – Συμβουλές στοιχημάτων

Ray Parlour Top Tip: Ισοπαλία και οι δύο ομάδες να σκοράρουν – 4,75

Ο Parlour προτιμάει την ισοπαλία. Υπάρχει άφθονο επιθετικό ταλέντο και στις δύο ομάδες και το Community Shield είναι πάντα αρκετά ζωντανό. Αυτό το στοίχημα έχει πετύχει στα τρία από τα πέντε προηγούμενα Community Shields, ενώ και οι δύο ομάδες έχουν βρει δίχτυα στα τέσσερα από τα έξι τελευταία.

Η Μάντσεστερ Σίτι να κερδίσει με 2-1, 3-1 ή 4-1 – 3,65

Αν σας αρέσει η προοπτική να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αλλά προτιμάτε τη Σίτι, αυτή η αγορά συνδυασμού αποτελεσμάτων μπορεί να είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Στις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις μεταξύ αυτών των ομάδων, η Σίτι έχει κερδίσει με 4-1, 3-1, 1-0 και 2-1, εκ των οποίων οι τρεις θα καλύπτονταν από αυτό το στοίχημα.

*Οι αποδόσεις είναι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπόκεινται σε αλλαγές.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ