Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Τσέλσι – Λίβερπουλ

Τσέλσι - Λίβερπουλ

Η αναμονή τελείωσε. Η Πρέμιερ Λιγκ επέστρεψε και έχουμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο μπροστά μας. Η κυριακάτικη αναμέτρηση στο Stamford Bridge είναι αναμφίβολα κορυφαία, καθώς ο Mauricio Pochettino θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στην Τσέλσι με νίκη απέναντι στη Λίβερπουλ του Jurgen Klopp. Κάναμε μια προεπισκόπηση του επερχόμενου αγώνα και ξεχωρίσαμε μερικά από τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ αφού εγγραφούν, καταθέσουν και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

Τσέλσι – Λίβερπουλ Προεπισκόπηση

Ο Pochettino αντιμετωπίζει μια εξαιρετικά δύσκολη δοκιμασία ξεκινώντας τη θητεία του στην Πρέμιερ Λιγκ με την Τσέλσι. Οι Μπλε θα μπουν στο γήπεδο το απόγευμα της Κυριακής με μια εντελώς ανανεωμένη ομάδα. Έχουν αποχωριστεί τον βασικό κορμό της περσινής ομάδας, συμπεριλαμβανομένων των Kai Havertz, Mason Mount, Mateo Kovacic, Christian Pulisic, Kalidou Koulibaly και Edouard Mendy, αντικαθιστώντας τους με τους Robert Sanchez, Angelo, Lesley Ugochukwu, Nicolas Jackson, Axel Diasi και Christopher Nkunku.

Δεν είμαστε πεπεισμένοι πως ξέρουμε ακριβώς τι θα δούμε από την Τσέλσι αυτή τη σεζόν. Ναι, έχει φέρει μερικούς ταλαντούχους παίκτες, αλλά θα μπορέσουν να δέσουν μεταξύ τους; Σπάνια γίνονται τόσες πολλές αλλαγές τόσο γρήγορα σε μια κορυφαία ομάδα. Επιπλέον, θα στερηθούν τις υπηρεσίες του αστέρα Nkunku, αφού αποκλείστηκε για τουλάχιστον ένα μήνα λόγω τραυματισμού.

Η Λίβερπουλ έκανε επίσης αλλαγές, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό. Ο Klopp επέλεξε να μην πάρει όλους όσους του πρότειναν οι σκάουτερς του, αντ’ αυτού επέλεξε να ξεφορτωθεί κάποιους μη παραγωγικούς παίκτες και να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή με τους Alexis Mac Allister και Dominik Szoboszlai. Μετά από μια διαδρομή γεμάτη τραυματισμούς που τους κόστισαν πέρυσι το Τσάμπιονς Λιγκ, οι Κόκκινοι του Klopp πιθανότατα θα επιστρέψουν γεμάτοι ενέργεια.

Πρόκειται για μια φανταστική αναμέτρηση που ολοκληρώνει το πρώτο Σαββατοκύριακο της Πρέμιερ Λιγκ. Θα περίμενε κανείς ότι η Λίβερπουλ σκοπεύει να κάνει μια δυναμική εμφάνιση και μέχρι να ακουστεί το σφύριγμα της έναρξης, πραγματικά δεν έχουμε ιδέα για το πώς θα αποδώσει η Τσέλσι.

Αποδόσεις στοιχημάτων Πρέμιερ Λιγκ 1η αγωνιστική

Η Τσέλσι θα πάει στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ως αουτσάιντερ 2,80, ενώ η Λίβερπουλ θα ταξιδέψει στα νότια ως φαβορί 2,36, με την ισοπαλία να αποτιμάται στο 3,47. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες υποστηρίζεται έντονα στο 2,55, με τα over 1,5 (1,22), over 2,5 (1,68) και over 3,5 (2,70) γκολ να προσελκύουν μεγάλη προσοχή.

Ο βασικός παίκτης της Λίβερπουλ Mo Salah προηγείται στις αποδόσεις για να ανοίξει το σκορ με απόδοση 5,90, ακολουθούμενος από τους συμπαίκτες του Darwin Nunez (6,90) και Diogo Jota (7,20). Ο νεοαποκτηθείς Nicolas Jackson (7,80) της Τσέλσι είναι το φαβορί για να ανοίξει το σκορ για τους “μπλε”, ακολουθούμενος από τον Raheem Sterling (8,80).

Τσέλσι – Λίβερπουλ Συμβουλές Στοιχηματισμού

Η Λίβερπουλ να κερδίσει με μηδέν – 4,42

Η Λίβερπουλ δείχνει πολύ πιο ολοκληρωμένη ομάδα στην προετοιμασία του παιχνιδιού, και υπάρχουν τόσα πολλά ερωτηματικά γύρω από τις κινήσεις της Τσέλσι και την προσαρμογή της στη νέα εποχή υπό τον Pochettino. Θα είναι ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση, αλλά πιστεύουμε ότι η Λίβερπουλ θα φύγει με τους τρεις βαθμούς.

*Οι αποδόσεις είναι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπόκεινται σε αλλαγές.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ