Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ 2023/24: Προεπισκόπηση σεζόν

Επιτέλους, η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει! Μετά από μια διακοπή που μοιάζει με αιωνιότητα, η νέα σεζόν είναι πια προ των πυλών. Νέες στολές, μπάλες, νέα και παλιά γήπεδα και όλος ο ενθουσιασμός που συνοδεύει την εναρκτήρια ημέρα της Πρέμιερ Λιγκ. Από το Kenilworth Road μέχρι την επιστροφή της Μπέρνλι στην κορυφαία κατηγορία, νέες μεταγραφές και παλιότερα ονόματα που επιστρέφουν – πρόκειται για μια ακόμη εκπληκτική σεζόν, που δεν θέλετε να χάσετε!

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ αφού εγγραφούν, καταθέσουν και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

Τέσσερα στη σειρά για τη Μάντσεστερ Σίτι;

Είναι μάλλον καλύτερα να ξεκινήσετε από την κορυφή: Μάντσεστερ Σίτι. Οι sky blue συνεχίζουν να κυριαρχούν και οι παίκτες του Pep έχουν την ευκαιρία να κάνουν τέσσερις (ναι, τέσσερις!) σερί επιτυχίες. Πρόκειται για κυριαρχία που δεν έχει ξαναγίνει στην εποχή της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά οι μπλε του Μάντσεστερ δείχνουν καλύτεροι από ποτέ, αφού μόλις κατέκτησαν το τρεμπλ και έσπασαν ένα ρεκόρ που οι κόκκινοι μόνο να ονειρευτούν μπορούν. Με τον Erling Haaland, τον Kevin De Bruyne, τον John Stones και την πληθώρα ταλέντων παγκόσμιας κλάσης που διαθέτουν, είναι δύσκολο να προσπεράσει κανείς αυτό το μπλε μεγαθήριο. Θα τα καταφέρουν ξανά;

Τέσσερις κορυφαίοι διεκδικητές

Όμως, μετά από μια ασταθή σεζόν πέρυσι, η Λίβερπουλ θα μπορούσε να επιστρέψει στο παιχνίδι. Με κάποιες έξυπνες συμφωνίες αυτό το καλοκαίρι και λίγο χρόνο για να συγκεντρωθούν και να ανασυνταχθούν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Jurgen να έχει επαναφέρει τους “κόκκινους” σε κατάσταση που να μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Αν οι τραυματισμοί που τους κατέστρεψαν την περασμένη σεζόν αποφευχθούν, θα μπορούσαν να οργανώσουν μια πορεία τίτλου.

Οι τέσσερις πρώτες θέσεις είναι επίσης ανοιχτές. Ο Eddie Howe έχει κάνει μαγικά με την ομάδα της Νιούκαστλ και με την άπειρη στήριξή της, θα μπορούσε να κάνει κι άλλα θαύματα; Μετά τα περσινά προβλήματα, η Τσέλσι συνεχίζει να βελτιώνεται στην προετοιμασία. Χωρίς το ποδόσφαιρο του Τσάμπιονς Λιγκ να την απασχολεί, αυτή είναι σίγουρα μια ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Η Γιουνάιτεντ είχε πλέον μια πλήρη σεζόν υπό τις οδηγίες του Erik Ten Hag, αλλά με μεγαλύτερη πίεση από ποτέ, είναι μια μεγάλη σεζόν για τον Ολλανδό. Με νέες υπογραφές και κάποιο ξεσκαρτάρισμα, θα αναζητήσει σταθερότητα για να μπει στους διεκδικητές του τίτλου.

Τα Σπιρούνια έχουν νέο αφεντικό στο τιμόνι και φαίνεται να έχουν κρατήσει στα χέρια τους τον Harry Kane, τον σκόρερ των ρεκόρ τους, αλλά μένει να φανεί αν ο Ange Postecoglou μπορεί να αλλάξει την τύχη τους. Τέλος, οι δευτεραθλητές της περσινής σεζόν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Mikel Arteta κάτι ετοιμάζει στο Βόρειο Λονδίνο. Αλλά η πίεση είναι μεγάλη φέτος. Οι προσδοκίες επιστρέφουν στο Emirates και με το Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να επαναλάβουν την περσινή εξαιρετική τους φόρμα.

Επιλογές που θα πρέπει να προσέξετε

Η περασμένη χρονιά έφερε μερικές πραγματικές δύσκολες καταστάσεις. Τόσο η Μπράιτον όσο και η Άστον Βίλα έχουν τις δικές τους ευρωπαϊκές περιοδείες, αλλά θα παρακολουθούν με προσοχή τις θέσεις τους στο πρωτάθλημα. Από τότε που ανέλαβε πέρυσι ο Unai Emery, η κατάσταση στο Villa Park ήταν απλά θαυματουργή. Είτε έχει να αποδείξει κάτι είτε απλά ευδοκιμεί με μικρό προϋπολογισμό, η άνοδός τους στον πίνακα πέρυσι ήταν απίστευτη. Όμως, με περισσότερες αναμετρήσεις και ταξίδια από ό,τι πριν, η Βίλα μπορεί να έχει πέσει σε πιο βαθιά από όσο μπορεί να κολυμπήσει, και να βρεθεί σε περιπέτειες υποβιβασμού.

Μπράιτον. Από πού να ξεκινήσει κανείς; Η περσινή χρονιά ήταν απλά παραμυθένια. Από το φρούριό της στη νότια ακτή, κατάφερε να πετύχει σοβαρές νίκες και ο πραγματισμός της υποδηλώνει ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν όλο και καλύτερα. Μήπως φέτος είναι η χρονιά που θα πιέσει πραγματικά για να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη τετράδα;

Η μάχη των κυνηγών

Θα είναι δύσκολα εκεί κάτω. Η Λούτον επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μαζί με την Μπέρνλι και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Το στυλ του Vincent Kompany έκανε θαύματα πέρυσι, αλλά μένει να φανεί αν μπορεί να αναμετρηθεί με τους καλύτερους. Και οι τρεις ομάδες σίγουρα θα στοχεύουν στην επιβίωση και θα διασφαλίσουν ότι δεν θα πέσουν κατευθείαν πίσω στο πρωτάθλημα.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, η Έβερτον και η Κρίσταλ Πάλας πέρασαν επίσης ένα μεγάλο μέρος της περασμένης σεζόν παλεύοντας στις τελευταίες θέσεις του πίνακα. Η Έβερτον ταλανίζεται από την τύχη της εδώ και μερικές σεζόν και τα πράγματα δεν φαίνεται να αλλάζουν. Αυτή θα μπορούσε τελικά να είναι η αυλαία της. Διακυβεύονται τόσα πολλά και τόσο λίγα που χωρίζουν αυτές τις ομάδες, που θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποια θα παλέψει πιο σκληρά.

Αποδόσεις Τελικού Νικητή Πρέμιερ Λιγκ

Ακολουθούν οι αποδόσεις για τα 10 μεγαλύτερα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου της Πρέμιερ Λιγκ.

Μάντσεστερ Σίτι – 1.80

Άρσεναλ – 6.00

Λίβερπουλ – 9.00

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – 15.00

Τσέλσι – 17.00

Νιούκαστλ – 19.00

Τότεναμ – 51.00

Μπράιτον – 67.00

Άστον Βίλα – 151.00

Γουέστ Χαμ – 251.00

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ