Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών Προεπισκόπηση

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών πλησιάζει, καθώς οι Λιονταρίνες προσπαθούν να δώσουν συνέχεια στην απίστευτη νίκη τους στο Euro 2022, σηκώνοντας το μεγαλύτερο τρόπαιο στο ποδόσφαιρο. Κάναμε μια προεπισκόπηση του επερχόμενου τουρνουά και συγκεντρώσαμε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να κερδίσουν ένα 100% αντιστοιχισμένο δωρεάν στοίχημα έως και 50€ με την εγγραφή τους, την κατάθεση και την τοποθέτηση του πρώτου τους στοιχήματος (ελάχιστη απόδοση 1,40 ανά επιλογή).

Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών: Μπορεί η Αγγλία να διεκδικήσει το στέμμα;

Οι Λιονταρίνες μας έκαναν όλους να μείνουμε άναυδοι το 2022, καθώς εξασφάλισαν το πρώτο μεγάλο τρόπαιο της Αγγλίας από το 1966 με νίκη 2-1 στην παράταση επί της Γερμανίας. Ελπίζουν να κάνουν ένα βήμα παραπέρα στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία αυτό το καλοκαίρι, αλλά μια πληθώρα εθνικών ομάδων παγκόσμιας κλάσης στέκεται στο δρόμο τους.

Η Αγγλία δεν πρέπει απλώς να επαναλάβει αυτό που έκανε στο Euro 2022, αλλά τώρα θα πρέπει να το κάνει σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει την συνεχόμενη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου ΗΠΑ. Οι τέσσερις φορές πρωταθλήτριες έχουν κυριαρχήσει στην παγκόσμια σκηνή για το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας, φτάνοντας σε τρεις διαδοχικούς τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 2011.

Ωστόσο, η Αγγλία ταξιδεύει με μια πολύ ισχυρή ομάδα. Υπάρχουν κάποιες αξιοσημείωτες απουσίες, συγκεκριμένα η Beth Mead λόγω τραυματισμού και η Ellen White μετά την αποχώρησή της, αλλά υπάρχει αρκετή ποιότητα στην ομάδα των Λιονταρίνων για να φτάσουν μέχρι τέλους.

Η μεσοεπιθετική Keira Walsh έγινε η πιο ακριβή παίκτρια στο γυναικείο ποδόσφαιρο όταν πήγε στη Μπαρτσελόνα, ενώ η επιθετική Alessia Russo αποτέλεσε αντικείμενο άλλης μιας προσφοράς παγκόσμιου ρεκόρ πριν πάει τελικά στην Άρσεναλ με ελεύθερη μεταγραφή. Και να μην ξεχάσουμε να αναφερθούμε στη στιβαρή αμυντική τετράδα με τις Millie Bright, Lucy Bronze και την αρχηγό Leah Williamson.

Η ομάδα της Sarina Wiegman έχει έναν δύσκολο, αλλά ευνοϊκό όμιλο με την Κίνα, τη Δανία και την Αϊτή. Καμία από αυτές τις ομάδες δεν βρίσκεται στην πρώτη 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης, με τη Δανία (13η) και την Κίνα (14η) να βρίσκονται πιο κοντά. Οι Λιονταρίνες θα είναι το απόλυτο φαβορί για να περάσουν αλώβητες από τον όμιλο, αλλά στα νοκ-άουτ στάδια θα τις περιμένει μεγαλύτερος ανταγωνισμός.

Οι ΗΠΑ είναι η προφανής απειλή, αλλά η οκτώ φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Γερμανία, η Ισπανία της Alexia Putella και η Αυστραλία της Sam Kerr θα προκαλέσουν επίσης ανησυχία. Παρά το ισχυρό γήπεδο, η Αγγλία έχει πολλές πιθανότητες να βγει στην κορυφή μετά τον εντυπωσιακό θρίαμβό της στο Euro 2022.

Όμιλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Όμιλος Α: Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Φιλιππίνες, Ελβετία

Όμιλος Β: Αυστραλία, Καναδάς, Νιγηρία, Ιρλανδία

Όμιλος Γ: Κόστα Ρίκα, Ιαπωνία, Ισπανία, Ζιμπάμπουε

Όμιλος Δ: Κίνα, Δανία, Αγγλία, Αϊτή

Όμιλος Ε: Ολλανδία, Πορτογαλία, ΗΠΑ, Βιετνάμ

Όμιλος ΣΤ: Βραζιλία, Γαλλία, Τζαμάικα, Παναμάς

Όμιλος Ζ: Αργεντινή, Ιταλία, Νότια Αφρική, Σουηδία

Όμιλος Η: Κολομβία, Γερμανία, Νότια Κορέα, Μαρόκο

Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών – Αποδόσεις Στοιχήματος

Αυτά είναι τα 10 μεγαλύτερα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών:

ΗΠΑ – 3.50

Αγγλία – 4.50

Ισπανία – 7.00

Γερμανία – 8.00

Γαλλία – 11.00

Αυστραλία – 13.00

Σουηδία – 17.00

Ολλανδία – 21.00

Βραζιλία – 26.00

Καναδάς – 29.00

Ακολουθούν οι αποδόσεις για τις 10 εθνικές ομάδες που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν στον τελικό:

ΗΠΑ – 2.25

Αγγλία – 3.10

Ισπανία – 3.75

Γερμανία – 4.33

Γαλλία – 5.50

Αυστραλία – 6.50

Σουηδία – 8.00

Ολλανδία – 11.00

Βραζιλία – 11.00

Ιαπωνία – 11.00

Συμβουλές στοιχημάτων τουρνουά

Η Αγγλία να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο – 3.10

Η Αγγλία διαθέτει αναμφισβήτητα την πιο ολοκληρωμένη ομάδα στο τουρνουά, η οποία τυγχάνει να διαθέτει επίσης αρκετές από τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου. Με επικεφαλής την σούπερ σταρ επιθετική Alessia Russo και με οργανωτή την ακλόνητη αμυντική Leah Williamson, θα μπορούσε να είναι η ώρα των Λιονταρίνων να λάμψουν.

Η Γερμανία να φτάσει στον τελικό – 4.33

Η Γερμανία βρίσκεται σταθερά στις τελικές θέσεις των τουρνουά. Μπορεί να μην έχει φτάσει σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 2007, αλλά έχει φτάσει σε τρεις τελικούς Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων σε αυτό το διάστημα. Το περασμένο καλοκαίρι δεν τα κατάφεραν με την Αγγλία, αλλά περιμένουμε να είναι και πάλι στο παιχνίδι.

*Οι αποδόσεις είναι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπόκεινται σε αλλαγές.

Πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών

Στάδιο Ομίλων: Πέμπτη 20 Ιουλίου – Πέμπτη 3 Αυγούστου

Γύρος των 16: Σάββατο 5 Αυγούστου – Τρίτη 8 Αυγούστου

Προημιτελικοί: Παρασκευή 11 Αυγούστου – Σάββατο 12 Αυγούστου

Ημιτελικοί: Τρίτη 15 Αυγούστου – Τετάρτη 16 Αυγούστου

Τελικός: Σάββατο 19 Αυγούστου

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ