Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Euro 2024: Ελλάδα – Ιρλανδία Προεπισκόπηση

Euro 2024

Ο δρόμος για το Euro 2024 συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Ελλάδα προσπαθεί να διατηρήσει το νικηφόρο ρεκόρ της απέναντι στην Ιρλανδία. Κάναμε μια προεπισκόπηση του επερχόμενου παιχνιδιού και συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα προγνωστικά μας με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ αφού εγγραφούν, καταθέσουν και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

Ελλάδα – Ιρλανδία Προεπισκόπηση

Η Ελλάδα ξεκίνησε ιδανικά τις προκριματικές της υποχρεώσεις, κερδίζοντας το Γιβραλτάρ με 3-0 στο Estadio Algarve χάρη στα γκολ των Γιώργου Μασούρα, Μανώλη Σιώπη και Αναστάσιου Μπακασέτα. Πλέον έχει χάσει μόλις δύο φορές στα προηγούμενα 10 παιχνίδια της, συμπεριλαμβανομένων τριών νικών στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, καθώς ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ιρλανδία στην Αθήνα.

Η Ιρλανδία στάθηκε άτυχη στην πρεμιέρα της, γνωρίζοντας οριακή ήττα με 1-0 από μια ομάδα γεμάτη αστέρια, τη Γαλλία. Όχι μόνο κατάφερε να περιορίσει τους Kylian Mbappe, Antoine Griezmann και Olivier Giroud σε μια χούφτα ουσιαστικές ευκαιρίες, αλλά θα μπορούσαν κιόλας να είχαν σκοράρει.

Παρά την ελπιδοφόρα εμφάνιση απέναντι στους Les Bleus, η Ιρλανδία συχνά δυσκολεύεται εκτός έδρας. Η μόνη νίκη της σε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια ήρθε εναντίον της Μάλτας, και αυτή ήταν μόλις η πέμπτη νίκη της σε 24 εκτός έδρας παιχνίδια.

Αυτές οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τρεις φορές από την αλλαγή της χιλιετίας, αλλά ποτέ σε ανταγωνιστικό αγώνα. Η Ελλάδα έχει κερδίσει δύο από τα φιλικά παιχνίδια με 1-0, με το άλλο να είναι ισόπαλο χωρίς τέρματα. Η Ιρλανδία ελπίζει ότι θα μπορέσει να σκοράρει αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλιώς μπορεί να δυσκολευτεί να κρατηθεί στην κορυφή του ομίλου Β.

Προκριματικά Euro 2024 – Ποδοσφαιρικές Αποδόσεις

Η Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για τη νίκη εντός έδρας σε απόδοση 2,15, ενώ η ισοπαλία (3,10) είναι πιο πιθανή από τη νίκη της Ιρλανδίας (3,50). Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι αρκετό για να διπλασιάσετε το ποντάρισμά σας σε απόδοση 2,07, ενώ το να κρατήσει μία από τις δύο ομάδες καθαρό φύλλο αγώνα είναι πιο ισχυρό φαβορί με απόδοση 1,72.

Το Over 1,5 γκολ υποστηρίζεται αρκετά, αλλά το παιχνίδι δεν αναμένεται να είναι μια γιορτή από γκολ, με τα Over 2,5 (2,40) και Over 3,5 (4,50) γκολ να προσφέρουν δυνητικά μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ελλάδα – Ιρλανδία, Προγνωστικά Στοιχήματος

Under 1,5 γκολ – 2,60

Αν η ιστορία μας δείχνει κάτι, δεν πρέπει να περιμένουμε γκολ από αυτή την αναμέτρηση. Και στις τρεις συναντήσεις σημειώθηκε under 1,5 γκολ, ενώ σε ένα ματς δεν σημειώθηκαν καθόλου.

Ισοπαλία – 3,10

Πιστεύουμε ότι ο αγώνας θα είναι πιο δύσκολος από ό,τι δείχνουν οι αποδόσεις. Η Ιρλανδία έχει κάποια σοβαρά ταλέντα που αναδεικνύονται και μπορούν να την ανεβάσουν στο επόμενο επίπεδο στη διεθνή σκηνή. Η Ελλάδα έχει αποδειχθεί απίστευτα δύσκολο να νικηθεί εντός έδρας και οι Ιρλανδοί πιθανώς να είναι ευχαριστημένοι αν πάρουν έναν βαθμό ως αποτέλεσμα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ