Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Euro 2024: Προβλέψεις για το σκορ

Euro 2024

Το διεθνές ποδόσφαιρο επέστρεψε και ο δρόμος προς τη Γερμανία συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο με την τελευταία σειρά προκριματικών αγώνων του Euro 2024. Αναλύσαμε τη δράση του Σαββατοκύριακου και διαλέξαμε μερικά από τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ με την εγγραφή τους, την κατάθεση και την τοποθέτηση ενός πρώτου στοιχήματος (ελάχιστη απόδοση 1,40 ανά επιλογή)!

Η Αγγλία να κερδίσει τη Μάλτα – 1,03

Το ερώτημα είναι μάλλον λιγότερο το αν και περισσότερο το με πόσα. Τα “τρία λιοντάρια” ταξιδεύουν στο Ta’ Qali για τον τρίτο τους προκριματικό αγώνα για το Euro 2024, έχοντας νικήσει μέχρι στιγμής τόσο την Ιταλία όσο και την Ουκρανία. Έχουν κερδίσει και τις πέντε προηγούμενες συναντήσεις τους με τη Μάλτα, η τελευταία εκ των οποίων ήταν μια νίκη με 4-0 σε προκριματικό αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Ο Gareth Southgate σχημάτισε μια πολύ ισχυρή ομάδα για τα επερχόμενα παιχνίδια με τους Harry Kane, Bukayo Saka, Jack Grealish και Jude Bellingham. Στο παρελθόν ήταν απρόθυμος να πειράξει πολύ την ομάδα και μάλλον μπορούμε να περιμένουμε μια αρκετά γνωστή σύνθεση. Θα πρέπει να είναι απλά θέμα ρουτίνας απέναντι στην ομάδα της Μάλτας που έχει κερδίσει μόλις μία φορά σε πέντε αγώνες.

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 4-0

Η Ουαλία να κερδίσει την Αρμενία – 1,39

Η Ουαλία βρίσκεται στην κορυφή ενός πολύ ανταγωνιστικού ομίλου Δ, αφού απέσπασε έναν βαθμό στην Κροατία και πήρε τα τρία τέρματα απέναντι στη Λετονία. Οι θετικές πρόσφατες εμφανίσεις έχουν ανεβάσει την ψυχολογία στο στρατόπεδο των Ουαλών μετά από μια δύσκολη περίοδο στο Κατάρ, και τους υποστηρίζουμε ότι θα διατηρήσουν την πρώτη θέση όταν αντιμετωπίσουν την Αρμενία.

Οι φιλοξενούμενοι έρχονται στο Κάρντιφ έχοντας να κερδίσουν παιχνίδι εδώ και ένα χρόνο, με επτά ήττες και δύο ισοπαλίες στα εννέα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί από τότε. Θα ήταν καλό για αυτούς να προκαλέσουν προβλήματα στους Dragons μέσα στο Cardiff City Stadium.

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 2-0

Η Ελλάδα να φέρει ισοπαλία με την Ιρλανδία – 3,10

Η Ελλάδα είναι το φαβορί ενόψει αυτής της δύσκολης αναμέτρησης, αλλά η Ιρλανδία φαίνεται έτοιμη να πάρει ένα αποτέλεσμα. Ήταν εντυπωσιακή στην οριακή ήττα της με 1-0 από μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης, τη Γαλλία, δείχνοντας ότι έχει αυτό που χρειάζεται για να διεκδικήσει την πρόκριση.

Η Ελλάδα ξεκίνησε ιδανικά τις προκριματικές της υποχρεώσεις με μια νίκη με 3-0 στο Γιβραλτάρ, ένα παιχνίδι που αναμενόταν να κερδίσει. Με δεδομένο ότι η μοναδική ήττα της σε 16 εντός έδρας παιχνίδια έχει έρθει από την Ισπανία, είναι δύσκολο να την δούμε να χάνει στην Αθήνα. Οι Ιρλανδοί θα έπαιρναν έναν βαθμό σε ένα πιθανότατα εχθρικό περιβάλλον στην Αθήνα.

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 1-1

Το Κόσοβο να φέρει ισοπαλία με τη Ρουμανία – 3.04

Το Κόσοβο έχει βελτιωθεί αισθητά τα τελευταία δύο χρόνια και αντιμετωπίζει άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Ρουμανία αυτή την εβδομάδα. Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει μόλις μία φορά στην έδρα τους από το 2021, αλλά συχνά δυσκολεύονται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, φέρνοντας τρεις διαδοχικές ισοπαλίες έχοντας προηγηθεί με ένα γκολ.

Η Ρουμανία μπορεί να έχει κερδίσει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, ωστόσο αυτές οι δύο νίκες έχουν οδηγήσει τον απολογισμό της σε μόλις τέσσερις εκτός έδρας νίκες σε 15 αγώνες. Αυτή αναμένεται να είναι άλλη μια δύσκολη αναμέτρηση και οι αποδόσεις για ισοπαλία με σκορ φαίνονται δελεαστικές.

Πρόβλεψη αποτελέσματος: 1-1

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ