Ποδόσφαιρο

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ: Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ Προεπισκόπηση

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται κοντά στο να ισοφαρίσει το μεγαλύτερο επίτευγμα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, καθώς ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ίντερ στον φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το σκηνικό έχει στηθεί στην Κωνσταντινούπολη, καθώς η τρεις φορές νικήτρια Ίντερ θέλει να χαλάσει το πάρτι της Σίτι. Κάναμε μια προεπισκόπηση της αναμέτρησης-μαμούθ και διαλέξαμε μερικά από τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από τις τελευταίες ποδοσφαιρικές αποδόσεις.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ αφού εγγραφούν, καταθέσουν και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ

Σάββατο 10 Ιουνίου, 8μμ

Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ, Κωνσταντινούπολη

Προεπισκόπηση τελικού Τσάμπιονς Λιγκ

Με ένα απίστευτο δεύτερο μισό της σεζόν, η ομάδα του Pep Guardiola βρέθηκε σε εξαιρετική θέση για να ολοκληρώσει το περίφημο τρεμπλ. Η Σίτι συγκέντρωσε 50 βαθμούς στα τελευταία 20 παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ, 11 περισσότερους από την αμέσως επόμενη Λίβερπουλ, ενώ παράλληλα σκόραρε περισσότερα (48) και δέχθηκε λιγότερα (15) από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της κατηγορίας.

Αν συνδυάσετε αυτή την αξιοσημείωτη φόρμα με την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας επί της μεγαλύτερης αντιπάλου της και μια πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ που πέρασε από τις RB Λειψία, Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης, είναι δύσκολο να υποστηρίξει κανείς ότι οποιαδήποτε αγγλική ομάδα είχε καλύτερη σεζόν.

Ενώ η Ίντερ δεν ήταν τόσο κυρίαρχη, η φόρμα της κορυφώθηκε την ιδανική στιγμή. Οι Nerazzurri έχουν κερδίσει τα 11 από τα 12 τελευταία παιχνίδια τους και ξεπέρασαν άνετα τη γειτονική τους Μίλαν στον ημιτελικό.

Αν και η Σίτι φαίνεται εκ πρώτης όψεως τεράστιο φαβορί, η Ίντερ διαθέτει αρκετή ποιότητα σε όλη την ομάδα για να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην ομάδα του Pep Guardiola. Ο Lautaro Martinez και ο Romelu Lukaku έχουν πετύχει 17 γκολ μαζί στο εντυπωσιακό σερί που αναφέρθηκε προηγουμένως, και οι δύο τους θα έχουν πολλές πιθανότητες να σπείρουν τον όλεθρο στη διάρκεια αυτής της αναμέτρησης.

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ, Αποδόσεις Στοιχήματος

Όπως αναμενόταν, η Σίτι είναι μεγάλο φαβορί στο 1,44, με την Ίντερ να είναι αουτσάιντερ στο 6,40 και την ισοπαλία στο 4,50. Το να κρατήσει μία από τις δύο ομάδες καθαρό φύλλο αγώνα (1,83) ευνοείται ελαφρώς έναντι του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1,91), ενώ τόσο το 1,5 (1,24) όσο και το over 2,5 γκολ (1,73) υποστηρίζονται πολύ.

Shock: Ο Erling Haaland είναι το φαβορί για να ανοίξει το σκορ (3,14), ακολουθούμενος από τους Julian Alvarez (5,40), Phil Foden (7,50), Riyad Mahrez (8,00) και Kevin De Bruyne (8,50). Επικεφαλής των αποδόσεων για να ανοίξει το σκορ για την Ίντερ είναι ο Lautaro Martinez (8,90), ακολουθούμενος από τον Romelu Lukaku (10,00) και τον Edin Dzeko (11,00).

Τσάμπιονς Λιγκ, Συμβουλές στοιχημάτων για τον τελικό

Η Μάντσεστερ Σίτι να κερδίσει και under 2,5 γκολ – 3,23

Οι τελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι συνήθως πλούσιοι σε γκολ. Στους τέσσερις τελευταίους έχουν σημειωθεί λιγότερα από 2,5 γκολ, ενώ οι τρεις από αυτούς έληξαν με 1-0. Το παιχνίδι έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον ώστε τείνει να καταλήξει στο ποιος θα λυγίσει πρώτος κάτω από την πίεση. Δυστυχώς για τους οπαδούς της Ίντερ, η Σίτι δεν φαίνεται να αισθάνεται καμία πίεση.

Bet Builder: Η Μάντσεστερ Σίτι να κερδίσει, under 2,5 goals, ο Haaland να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, ο Marcelo Brozovic να δεχτεί κάρτα – 12,00

Προσθέσαμε τον Haaland να σκοράρει και τον Brozovic να δεχτεί κάρτα στις παραπάνω επιλογές για αύξηση των αποδόσεων. Τα γκολ έχουν επιβραδυνθεί κάπως για τον Νορβηγό, αλλά θα ήταν ταιριαστό για αυτόν να κλείσει τη σεζόν με ένα γκολ σε αυτό το στάδιο. Όσον αφορά την αγορά καρτών, κανένας παίκτης από αυτές τις δύο ομάδες δεν έχει δεχθεί φέτος περισσότερες κίτρινες κάρτες από τον Brozovic, ο οποίος θα έχει το ζηλευτό έργο να προσπαθήσει να σταματήσει τους περιφερόμενους μεσοεπιθετικούς της Σίτι.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ