Ποδόσφαιρο

Τελικός του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ: Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ Προεπισκόπηση

Οι μοβ και βυσσινί φανέλες θα κατακλύσουν την Πράγα κατά χιλιάδες, καθώς ετοιμαζόμαστε για τον τελικό του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Ούτε η Φιορεντίνα ούτε η Γουέστ Χαμ έχουν σηκώσει ένα σημαντικό ευρωπαϊκό τρόπαιο από τη δεκαετία του 1960, αλλά και οι δύο θα ήθελαν πολύ να αναδειχθούν νικητές στην Τσεχία.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ αφού εγγραφούν, καταθέσουν και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ Τελικός

Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ

Τετάρτη 7 Ιουνίου, 8μμ

Fortuna Arena, Πράγα

Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ Προεπισκόπηση

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παράξενο παιχνίδι. Η Γουέστ Χαμ πάλευε με τον υποβιβασμό για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, αλλά τώρα βρίσκεται σε έναν μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό. Οι οπαδοί των Σφυριών περίμεναν πολύ καιρό – η τελευταία φορά που σήκωσαν ένα τρόπαιο ήταν το Κύπελλο Ιντερτότο το 1999 και πριν από αυτό, το Κύπελλο Αγγλίας το 1980.

Παρόλο που η Φιορεντίνα έχει υποφέρει διαχρονικά από «ξηρασία» στην Ευρώπη, η εγχώρια επιτυχία ήταν πιο εύκολη. Στέφθηκε πρωταθλήτρια Coppa Italia και Supercoppa Italiana το 1995-96, πριν κατακτήσει ξανά το Coppa Italia το 2001. Αλλά οι οπαδοί της είχαν σχετικά λίγα πράγματα να γιορτάσουν από τότε.

Η Φιορεντίνα ήταν ίσως η κορυφαία ομάδα στην αγωνιστική περίοδο της Κόνφερενς Λιγκ. Πέρασε από μια δύσκολη κλήρωση με τις Μπράγκα, Σίβασπορ, Λεχ και Βασιλεία στο δρόμο προς τον τελικό, και το έκανε με στυλ. Ήταν η ομάδα με το μεγαλύτερο ελεύθερο σκοράρισμα στη διοργάνωση, με τους Arthur Cabral (7), Luka Jovic (6), Nicolas Gonzalez (5) και Antonin Barak (5) να βρίσκονται μεταξύ των 10 πρώτων σκόρερ.

Η Γουέστ Χαμ πέρασε επίσης μια δύσκολη πορεία, δηλαδή μια φορμαρισμένη Γκεντ στα προημιτελικά, πριν αναδειχθεί νικήτρια στον ημιτελικό μπροστά σε ένα εχθρικό κοινό της ΑΖ Άλκμααρ. Ο Michail Antonio και ο Jarrod Bowen έχουν κάνει το μεγαλύτερο μέρος της βαριάς δουλειάς για τον David Moyes στην ευρωπαϊκή σκηνή, και θα περίμενε κανείς ότι αυτό το ζευγάρι θα πιάσει πάλι δουλειά απέναντι σε μια άμυνα της Φιορεντίνα που έχει κρατήσει μόλις τρία καθαρά φύλλα αγώνα σε 16 παιχνίδια.

Τελικός του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, αποδόσεις

Οι μπουκμέικερς εκτιμούν ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να έχει οποιαδήποτε εξέλιξη. Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 2,61, η Φιορεντίνα στο 2,68 και η ισοπαλία στο 3,04. Αναμένονται γκολ, με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1,79) να θεωρείται πιο πιθανό από το να κρατήσει κάποια ομάδα καθαρό φύλλο αγώνα (1,95), ενώ το over 1,5 (1,35) και το over 2,5 γκολ (2,06) υποστηρίζονται πολύ.

Ο πρώτος σκόρερ της Φιορεντίνα στο Κόνφερενς Λιγκ, ο Arthur Cabral, είναι ο πρώτος σε απόδοση για να σπάσει το αδιέξοδο με απόδοση 6,80, ακολουθούμενος από τους Jovic και Gonzalez. Ο Antonio είναι το φαβορί της Γουέστ Χαμ για να ανοίξει το σκορ, ακολουθούμενος από τους συμπαίκτες του Danny Ings και Said Benrahma.

Τελικός του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, Προγνωστικά στοιχήματος

NetBet Boost: ΗΤΑΝ 9,40, ΤΩΡΑ 10,50

Αυτές είναι τεράστιες αποδόσεις για να ανοίξει το σκορ ο πιο επικίνδυνος επιθετικός παίκτης της Γουέστ Χαμ. Μπορεί να μην είχε την πιο εντυπωσιακή ατομική αγωνιστική περίοδο, αλλά στην καλή του μέρα είναι πολύ δύσκολος για τα αμυντικά χαφ.

Bet Builder: Ισοπαλία (90λεπτά), over 1,5 γκολ, Φιορεντίνα over 29,5 βαθμούς κάρτας, ο Nicolas Gonzalez να σκοράρει ανά πάσα στιγμή.

Μπορούμε να το δούμε να πηγαίνει στην παράταση και ίσως και στα πέναλτι. Ο Nicolas Gonzalez δεν είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσει, αλλά το πρόσφατο ρεκόρ τερμάτων του μιλάει από μόνο του και ο Αργεντινός είναι μια καλή επιλογή ακόμα και από τον πάγκο. Έχει πετύχει τέσσερα γκολ σκοράροντας σε κάθε μία από τις τρεις προηγούμενες εμφανίσεις του, συμπεριλαμβανομένου ενός γκολ από τον πάγκο την περασμένη εβδομάδα.

Η Φιορεντίνα δεν έχει και το καλύτερο πειθαρχικό ρεκόρ. Έχει καταγράψει εννέα αποβολές στα δύο τελευταία παιχνίδια της και με το ενδιαφέρον να είναι ακόμη μεγαλύτερο στην Πράγα, τρεις κάρτες μοιάζουν αρκετά καλό στοίχημα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ