Ποδόσφαιρο

Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας: Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Προεπισκόπηση

Η Σίτι του Pep Guardiola θα προσπαθήσει να κάνει άλλο ένα βήμα προς το τρεμπλ, όταν θα αντιμετωπίσει τη γειτονική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας αυτό το Σαββατοκύριακο. Κάναμε μια προεπισκόπηση του τρίτου ντέρμπι του Μάντσεστερ της σεζόν και συγκεντρώσαμε τα προγνωστικά μας με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ αφού εγγραφούν, καταθέσουν και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

Τελικός Κυπέλλου Αγγλιας: Μαν Σίτι – Μαν Γιουνάιτεντ

Σάββατο 3 Ιούνιου, 3μμ

Στάδιο Wembley, Λονδίνο

Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας Προεπισκόπηση

Τα πονταρίσματα σπάνια ήταν υψηλότερα σε ένα μόνο παιχνίδι ποδοσφαίρου. Για τη Γιουνάιτεντ, η ευκαιρία να σηκώσει ένα δεύτερο τρόπαιο στην πρώτη σεζόν του Erik ten Hag είναι τεράστια, αλλά ίσως ακόμη πιο σημαντικό, θα μπορούσε να βάλει στο χρονοντούλαπο κάθε πιθανότητα που έχει η Σίτι να ισοφαρίσει την περίφημη τρεμπλ-καμπάνια του 1998/99.

Η Σίτι κατευθύνεται στο Λονδίνο στο κατώφλι της ιστορίας. Ήταν μια ανελέητη μηχανή νικών όλη τη σεζόν και με δύο ακόμη νίκες θα φτάσει το μεγαλύτερο επίτευγμα της μεγαλύτερης αντιπάλου της.

Έχουμε απολαύσει ήδη δύο ντέρμπι στο Μάντσεστερ αυτή τη σεζόν, με κάθε ομάδα να φεύγει με νίκη από την έδρα της. Ήταν μια σχετικά ισορροπημένη αναμέτρηση όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η φόρμα της Γιουνάιτεντ μακριά από το Old Trafford έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση ενόψει της αναμέτρησης.

Το εντός έδρας ρεκόρ της Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ το 2022/23 το ξεπέρασε μόνο η Σίτι. Οι Κόκκινοι Διάβολοι συγκέντρωσαν 48 βαθμούς στο Old Trafford, 21 περισσότερους από όσους κατάφεραν μακριά από την έδρα τους. Συν τοις άλλοις, καμία ομάδα της πρώτης οκτάδας δεν σκόραρε λιγότερα γκολ (22 γκολ σε 19 παιχνίδια) μακριά από την έδρα της και μόνο η Τότεναμ δέχτηκε περισσότερα.

Οι 89 βαθμοί μπορεί να φαίνονται λίγο χαμηλοί για τα απίστευτα υψηλά στάνταρ της Σίτι, αλλά έχει βρει μια πρόσθετη ταχύτητα όταν πραγματικά έχει σημασία. Αυτό δεν ήταν εμφανέστερο από το 4-0 επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης μπροστά σε ένα κοινό που πανηγύριζε στο Etihad.

Ενώ η Σίτι θα είναι το μεγάλο φαβορί, όπως ήταν σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της φέτος, στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ θα έχουν εμπιστοσύνη ότι είναι ικανοί να ανατρέψουν τις πιθανότητες.

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου

Η Σίτι είναι φαβορί στο 1,47 ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας, ενώ η Γιουνάιτεντ μπορεί να υποστηριχθεί στο τεράστιο 6,00. Οι περισσότεροι περιμένουν γκολ, με το over 2,5 (1,60) και το over 3,5 (2,48) να υποστηρίζονται καλά. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1,74) ευνοείται επίσης σε μεγάλο βαθμό, ενώ το να κρατήσει μία από τις δύο ομάδες καθαρό φύλλο αγώνα (2,02) είναι αρκετό για να διπλασιάσετε το ποντάρισμά σας.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο Erling Haaland προηγείται στις αποδόσεις για να ανοίξει το σκορ σε απόδοση 3,10, ακολουθούμενος από τους συμπαίκτες του Julian Alvarez (5,20), Riyad Mahrez (8,00) και Phil Foden (8,20). Ο βασικός παίκτης της Γιουνάιτεντ, Marcus Rashford, είναι το φαβορί για να ανοίξει το σκορ για τους “κόκκινους” και ακολουθεί ο Anthony Martial (11,00)

Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας – Συμβουλές Στοιχήματος

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

Μαν Σίτι να κερδίσει και οι δύο ομάδες να σκοράρουν – 3,00

Αυτό το στοίχημα έχει πιάσει τόπο στα δύο από τα τρία τελευταία ντέρμπι του Μάντσεστερ. Περιμένουμε από τη Γιουνάιτεντ να δημιουργήσει προβλήματα στις μεταβιβάσεις, αλλά απλά δεν μπορούμε να τη δούμε να κρατάει την ομάδα της Σίτι σε απόσταση αναπνοής.

Bet Builder: Μαν Σίτι να κερδίσει, over 2.5 γκολ, Μαν Γιουνάιτεντ over 29.5 πόντους κάρτας, ο Kevin De Bruyne να σκοράρει ανά πάσα στιγμή – 8,00

Σε κάθε μία από τις τρεις προηγούμενες συναντήσεις μεταξύ αυτών των ομάδων σημειώθηκαν πάνω από 2,5 γκολ, με 17 γκολ συνολικά. Και στα δύο παιχνίδια της φετινής σεζόν, η Γιουνάιτεντ έχει επίσης καταγράψει 30 πόντους κάρτας. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να διαταράξει την επιθετική ροή της Σίτι και οι κάρτες μπορεί να βγουν αρκετά γρήγορα.

Όταν εξετάζουμε τους σκόρερ, θα ήταν εύκολο να καταλήξουμε στον Haaland. Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ πιθανότατα θα προσαρμόσει το αμυντικό της πλάνο για να σταματήσει τον ρέκορντμαν. Ως αποτέλεσμα, θα μπορούσε να είναι ο συμπαίκτης του De Bruyne που επωφελείται μέσα και γύρω από την άκρη του γηπέδου.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ