Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ Προεπισκόπηση  

Η Άρσεναλ γνωρίζει ότι οτιδήποτε άλλο εκτός από τους τρεις βαθμούς θα δώσει σχεδόν σίγουρα τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ στη Μάντσεστερ Σίτι. Αναλύσαμε αυτό το μεγάλο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου, Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ, και διαλέξαμε μερικά από τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από τις τελευταίες ποδοσφαιρικές αποδόσεις.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ αφού εγγραφούν, καταθέσουν και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ

Σάββατο 20 Μαΐου, 5:30μμ

City Ground, Νότιγχαμ

Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ Προεπισκόπηση

Η εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Μπράιτον την περασμένη εβδομάδα σφράγισε λίγο πολύ τη μοίρα των “Κανονιέρηδων”. Ανεξάρτητα από το αν η Άρσεναλ θα πάρει τους τρεις βαθμούς αυτό το Σαββατοκύριακο, μια νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Τσέλσι θα κλειδώσει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αφού κατείχε την πρώτη θέση για το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου, με μόλις δύο νίκες σε επτά αγωνιστικές είδαμε την Άρσεναλ να σπαταλά την ευκαιρία να σηκώσει το τρόπαιο για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 20 χρόνια. Δεν είναι πλέον αρκετό, αλλά η ομάδα του Mikel Arteta μπορεί να αυξήσει την πίεση με μια νίκη στο Νότιγχαμ.

Η Φόρεστ γνωρίζει ότι μια νίκη το Σάββατο θα είναι πολύ σημαντική για να εξασφαλίσει την παραμονή της. Επτά βαθμοί από τους 12 που μπορεί να έχει, την έχουν αφήσει σε ισχυρή θέση, με την παραμονή να είναι πλέον στα χέρια της. Θα είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση μετά τον άξιο βαθμό στο Stamford Bridge και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ μετά από απανωτές εντός έδρας νίκες.

Ο Steve Cooper θα έπαιρνε πιθανότατα έναν βαθμό, αλλά η ισοπαλία δεν ωφελεί τους φιλοξενούμενους. Η Άρσεναλ θα τα δώσει όλα και ως εκ τούτου θα μπορούσαμε να έχουμε μια εκπληκτική αναμέτρηση.

Πρέμιερ Λιγκ Αποδόσεις στοιχημάτων

Παρά την καλή πορεία της στο City Ground, η Φόρεστ είναι αουτσάιντερ στο 5,10, ενώ η νίκη της Άρσεναλ στοιχηματίζεται στο 1,54. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες υποστηρίζεται έντονα στο 1,66, με την ισοπαλία να είναι λιγότερο ευνοημένη στο 2,14. Έχουν σημειωθεί πολλά γκολ στις πρόσφατες εξόδους και των δύο ομάδων, με το over 3,5 (2,43) και το over 4,5 (4,20) να προσφέρουν καλή αξία.

Ο Gabriel Jesus προηγείται στις αποδόσεις για να ανοίξει το σκορ με απόδοση 4,75, ακολουθούμενος από τους συμπαίκτες του Gabriel Martinelli (6,40) και Bukayo Saka (6,40). Ο Brennan Johnson θεωρείται η μεγαλύτερη απειλή της Φόρεστ και μπορεί να ποντάρει κανείς στο 8,90 για να σπάσει το αδιέξοδο.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ Προτάσεις Στοιχηματισμού

Νίκη της Άρσεναλ και γκολ και από τις δύο ομάδες – 3,00

Περιμένουμε από την Άρσεναλ να ανακάμψει από την ήττα της Μπράιτον. Η ήττα σημαίνει ότι η πίεση έχει πλέον φύγει – κανείς δεν περιμένει να κατακτήσει το πρωτάθλημα από τη σημερινή της θέση. Αυτό θα της επιτρέψει να επιστρέψει στο καλύτερο δυνατό σημείο της αγωνιστικής της συμπεριφοράς.

Η Φόρεστ θα αποδειχθεί δύσκολος αντίπαλος και το City Ground θα είναι γεμάτο κόσμο, αλλά θα δυσκολευτούν να κρατήσουν μακριά τους Κανονιέρηδες.

Martin Odegaard πρώτος σκόρερ – 7,90

Αυτές είναι μεγάλες αποδόσεις για τον παίκτη που αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για τα γκολ της Άρσεναλ τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Νορβηγός έχει πετύχει πέντε τέρματα σε έξι εμφανίσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό του σε 15 σε 35 παιχνίδια πρωταθλήματος. Αποτελεί κίνδυνο από οπουδήποτε γύρω από τη περιοχή, μπορεί να είναι αυτός που θα πρέπει να παρακολουθήσετε.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ