Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ – Μπράιτον Προεπισκόπηση

Κάθε παιχνίδι είναι απαραίτητο να κερδηθεί στην κορυφή από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν, με το Άρσεναλ – Μπράιτον να είναι η τελευταία κρίσιμη αναμέτρηση στην κούρσα για τον τίτλο. Κάναμε μια προεπισκόπηση του κυριακάτικου αγώνα και ξεχωρίσαμε μερικά από τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ αφού εγγραφούν, καταθέσουν και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

Άρσεναλ – Μπράιτον

Κυριακή 14 Μαΐου, 4:30μμ

Στάδιο Emirates, Λονδίνο

Άρσεναλ – Μπράιτον Προεπισκόπηση

Οι “Κανονιέρηδες” απέχουν έναν βαθμό από την πρωταθλήτρια Σίτι έχοντας παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο και οι τρεις βαθμοί είναι καθοριστικοί αν θέλουν να οδηγήσουν την κούρσα του τίτλου στις δύο τελευταίες εβδομάδες της σεζόν. Μετά από ένα μικρό σκαμπανέβασμα στη φόρμα της, η ομάδα του Mikel Arteta, που έμεινε τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, επανήλθε εντυπωσιακά, αφού απέκλεισε με σχετική ευκολία την Τσέλσι και την Νιούκαστλ.

Οι περισσότεροι θα εκτιμούσαν τις πιθανότητες της Μπράιτον να κερδίσει ένα αποτέλεσμα στο Βόρειο Λονδίνο μετά το 6-0 επί της Γουλβς και τη νίκη με 1-0 επί της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, η εντός έδρας ήττα με 5-1 από την απειλούμενη με υποβιβασμό Έβερτον μπορεί να άλλαξε κάπως τις προσδοκίες.

Αλλά μήπως αυτό ήταν ένα παράξενο αποτέλεσμα; Όταν εμβαθύνετε στα στατιστικά στοιχεία, η Μπράιτον (2,99xG) δημιούργησε πολλές ευκαιρίες υψηλής ποιότητας και η Έβερτον (2,23xG) υπερέβαλε σημαντικά στα τελειώματα των φάσεων. Τα στατιστικά στοιχεία δεν σημαίνουν πολλά όταν έχεις μόλις δεχτεί πέντε γκολ απέναντι στην ομάδα των “Τόφις” που δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται να είναι όλα τόσο άσχημα στη νότια ακτή.

Περιμένουμε από τους “Γλάρους” να ανακάμψουν με σιγουριά, και καλά θα κάνουν για να διεκδικήσουν κάτι στο Emirates. Η Άρσεναλ έχει χάσει μόλις ένα παιχνίδι πρωταθλήματος στην έδρα της όλη τη σεζόν και χρειάζεται επειγόντως τρεις βαθμούς αν θέλει να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από τη Σίτι.

Πρέμιερ Λιγκ Αποδόσεις Στοιχημάτων

Η Άρσεναλ είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά υπάρχει ακόμα κάποια αξία στη νίκη της έδρας με απόδοση 1,74. Η Μπράιτον είναι αουτσάιντερ στο 3,98, ενώ η ισοπαλία έχει απόδοση 4,10. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες υποστηρίζεται πολύ στο 1,56, ενώ το να κρατήσει μία από τις δύο ομάδες καθαρό φύλλο αγώνα θεωρείται πολύ λιγότερο πιθανό στο 2,33.

Όσον αφορά τους σκόρερ, οι Gabriel Jesus (5,00), Bukayo Saka (7,10) και Gabriel Martinelli (7,20) είναι αυτή τη στιγμή οι πρώτοι που οδηγούν τις αποδόσεις για να ανοίξουν το σκορ για τους “Κανονιέρηδες”, ενώ οι Danny Welbeck (8,70), Deniz Undav (8,90) και Alexis Mac Allister (11,00) είναι τα φαβορί για να σκοράρουν πρώτοι για την Μπράιτον.

Άρσεναλ – Μπράιτον Προτάσεις Στοιχηματισμού

Martin Odegaard να σκοράρει πρώτος – 8,90

Ο Νορβηγός διανύει μια εκπληκτική σεζόν, σημειώνοντας 15 γκολ σε 34 παιχνίδια πρωταθλήματος. Έχει πετύχει πέντε τέρματα στις πέντε τελευταίες εμφανίσεις του και είναι κεντρικός σε ό,τι θετικό κάνει η Άρσεναλ στο τελευταίο τρίτο.

Bet Builder: Ο Odegaard να σκοράρει, ο Moises Caicedo να δεχθεί κάρτα – 19,00

Υποστηρίζουμε ότι η Άρσεναλ θα διεκδικήσει τους βαθμούς, αλλά έχει δεχτεί γκολ σε εννέα από τα 10 προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της και αγωνίζεται με μερικούς τραυματισμούς. Ο Caicedo μοιάζει μια καλή επιλογή για να πάρει μια κάρτα. Έχει ήδη λάβει εννέα στο πρωτάθλημα φέτος και θα αντιμετωπίσει μια απίστευτα δυναμική επίθεση των Κανονιέρηδων.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ