Ποδόσφαιρο

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Ήρθε η ώρα για ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της σεζόν, καθώς ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ σε μια αναμέτρηση κορυφής. Αναλύσαμε το μεγάλο αυτό παιχνίδι και διαλέξαμε μερικά από τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ αφού εγγραφούν, καταθέσουν και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Προεπισκόπηση

Ο τίτλος του ελληνικού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα θα μπορούσε κάλλιστα να κριθεί την Κυριακή στην Αθήνα. Τα δύο φαβορί για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος κοντράρονται με τα πάντα να παίζονται.

Ο Παναθηναϊκός είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση έχοντας κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του, κρατώντας καθαρό φύλλο αγώνα και στα πέντε. Καμία ομάδα στην πρώτη εξάδα δεν έχει δεχτεί λιγότερα γκολ στην έδρα της από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στηρίζεται στην αμυντική του σταθερότητα για να παίρνει αποτελέσματα.

Δεν θα είναι εύκολη δοκιμασία για τους γηπεδούχους να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλή φόρμα και έχουν κερδίσει τα πέντε από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης νίκης με 3-1 στον Ολυμπιακό, προκαλώντας αναστάτωση στους οπαδούς των γηπεδούχων.

Οι πρόσφατες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων έχουν φέρει ανάμεικτα αποτελέσματα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει συνήθως τα καλύτερα αποτελέσματα στην έδρα του. Στα τελευταία 15 εντός έδρας παιχνίδια του με την ΑΕΚ, που καλύπτουν μια δεκαετία, ο Παναθηναϊκός έχει νικήσει επτά φορές, έχει φέρει έξι ισοπαλίες και έχει χάσει μόλις δύο φορές.

Ελληνική Σούπερ Λίγκα Αποδόσεις

Παρά το καλό εντός έδρας ρεκόρ του σε αυτό το ματς, ο Παναθηναϊκός θα πάει στην αναμέτρηση ως ελαφρώς αουτσάιντερ με απόδοση 2,80, ενώ η ΑΕΚ είναι φαβορί με απόδοση 2,62. Αν πιστεύετε ότι τα πράγματα θα τελειώσουν στα ίσα, η ισοπαλία κοστολογείται στο 3,00. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι αρκετό για να διπλασιάσετε σχεδόν το ποντάρισμά σας στο 1,97, ενώ το να κρατήσει μία από τις δύο ομάδες καθαρό φύλλο αγώνα είναι πιο μεγάλο φαβορί στο 1,71.

Ένα γκολ μπορεί να είναι αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση και το under 1,5 γκολ έχει απόδοση 2,55, ενώ το over 1,5 υποστηρίζεται δυναμικά στο 1,47. Από το 2020 έχουν να σημειωθούν τέσσερα γκολ σε αγώνα μεταξύ αυτών των δύο ομάδων και κατά συνέπεια το over 3,5 γκολ βρίσκεται στο 4,60. Τα τελευταία 10 χρόνια, τα περισσότερα γκολ σε αυτή την αναμέτρηση ήταν πέντε, με το επαναληπτικό over 4,5 γκολ να βρίσκεται στο τεράστιο 9,75.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Προγνωστικά Στοιχήματος

Η  ΑΕΚ να κερδίσει και under 3,5 γκολ – 3,20

Είναι δύσκολο να πει κανείς, αλλά θα προτιμήσουμε την ΑΕΚ. Αν και ο Παναθηναϊκός έχει καλή έδρα, δεν είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να ακολουθήσει τη δύναμη του σκοραρίσματος της φιλοξενούμενης ΑΕΚ και του Levi Garcia. Αν οι φιλοξενούμενοι προηγηθούν, το παιχνίδι μπορεί να τελειώσει.

Οποιαδήποτε ομάδα να κρατήσει καθαρό φύλλο αγώνα – 1,71

Πρόκειται για δύο ισχυρές άμυνες και είναι ένα καλό στοίχημα για μία από τις δύο να βγει με καθαρό φύλλο αγώνα. Η ΑΕΚ έχει κρατήσει τέσσερα καθαρά φύλλα αγώνα στα έξι προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει κρατήσει πέντε σερί καθαρά φύλλα αγώνα εντός έδρας.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ