Ποδόσφαιρο

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός – ΑΕΚ Προεπισκόπηση

Ο Ολυμπιακός απέχει έξι βαθμούς από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, καθώς ετοιμάζεται να την υποδεχτεί στον Πειραιά για ένα κρίσιμο παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο. Κάναμε μια ανάλυση αυτής της κορυφαίας της αναμέτρησης και διαλέξαμε μερικά από τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ αφού εγγραφούν, καταθέσουν και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ Προεπισκόπηση

Η ήττα θα μπορούσε να σημάνει το τέλος της προσπάθειας του Ολυμπιακού για τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα, καθώς θα έφερνε την ΑΕΚ εννέα βαθμούς μακριά από τους πρωταθλητές. Ωστόσο, η νίκη θα άφηνε τους γηπεδούχους να ελπίζουν, ενόψει των τελευταίων πέντε αγωνιστικών της σεζόν.

Η ΑΕΚ έχει επίσης απόλυτη ανάγκη από τρεις βαθμούς. Αυτή τη στιγμή είναι πρώτη στη διαφορά τερμάτων, με τον Παναθηναϊκό να την κυνηγάει, ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών. Δυστυχώς για τους οπαδούς των φιλοξενούμενων, η ΑΕΚ έχει στοιχειωθεί από τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα. Έχει χάσει δύο φορές από τους πρωταθλητές, μία στο πρωτάθλημα και μία στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τις τελευταίες έξι εβδομάδες.

Ο Ολυμπιακός θα είναι πιο άνετος λόγω της παράδοσης στην έδρα του. Έχει κερδίσει εννέα από τα 11 εντός έδρας παιχνίδια χωρίς ήττα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, κερδίζοντας την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στις πιο πρόσφατες επισκέψεις τους στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οι γηπεδούχοι είναι επίσης αήττητοι σε εννέα (7 νίκες) εντός έδρας απέναντι στους αντιπάλους αυτού του Σαββατοκύριακου, κρατώντας έξι καθαρά φύλλα αγώνα. Στο μεγάλο παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής θα αναμετρηθούν οι δύο πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο Cedric Bakambu έχει πετύχει 15 τέρματα σε 26 παιχνίδια, ενώ ο Levi Garcia της ΑΕΚ έχει 12 σε 26 παιχνίδια. Αμφότεροι θα είναι καθοριστικοί στο να οδηγήσουν τις ομάδες τους στη νίκη.

Ελληνική Σούπερ Λίγκα Αποδόσεις Στοιχήματος

Όπως είναι αναμενόμενο, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά εξακολουθεί να έχει καλή αξία στο 2,20. Η ΑΕΚ είναι αουτσάιντερ στο 3,30, ενώ η ισοπαλία κοστολογείται στο 3,20. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1,77) θεωρείται ελαφρώς πιο πιθανό από το να κρατήσει κάποια από τις δύο ομάδες καθαρό φύλλο αγώνα (1,91), ενώ το over 2,5 γκολ είναι αρκετό για να διπλασιάσετε το ποντάρισμά σας στο 2,07.

Οι μπουκμέικερς προβλέπουν ότι η αναμέτρηση θα έχει χαμηλό σκορ. Το να πετύχει ο Ολυμπιακός πάνω από 1,5 γκολ στοιχηματίζεται στο 2,25, ενώ το να σκοράρει η ΑΕΚ πάνω από μία φορά στοιχηματίζεται στο 3,00.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Συμβουλές Στοιχήματος

Ο Ολυμπιακός να κερδίσει και οι δύο ομάδες να σκοράρουν – 4,40

Δεν υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ αυτών των ομάδων και θα είναι μια αρκετά δύσκολη αναμέτρηση. Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε τις δύο προηγούμενες συναντήσεις, η ΑΕΚ έχει σκοράρει και στις δύο περιπτώσεις. Στην πραγματικότητα, η ΑΕΚ έχει βρει δίχτυα στα 18 από τα 20 παιχνίδια της το 2023. Περιμένουμε ότι ο Ολυμπιακός θα βγει νικητής μπροστά σε ένα εχθρικό κοινό στην έδρα του, αλλά αυτό δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο κατόρθωμα.

Ο Ολυμπιακός να σκοράρει πάνω από 1,5 γκολ – 2,25

Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει δύο ή περισσότερα γκολ σε έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια του, συμπεριλαμβανομένων δύο τερμάτων απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Bakambu βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στον Πειραιά.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ