Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ Προεπισκόπηση

Κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο, καθώς οι Κανονιέρηδες συνεχίζουν την προσπάθειά τους για τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος μετά από 20 χρόνια. Κάναμε μια προεπισκόπηση του μεγάλου αγώνα του Σαββατοκύριακου, Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ, και συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα δωρεάν στοίχημα έως και 50€ χάρη στην προσφορά καλωσορίσματος. Θα πρέπει απλά να εγγραφείτε, να καταθέσετε και να τοποθετήσετε ένα μονό ή παρολί στοίχημα (ελάχιστη απόδοση 1,40 ανά επιλογή). Το δωρεάν στοίχημά σας θα αντιστοιχιστεί με έως και 50€!

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ

Κυριακή 16 Απριλίου, 2μμ

London Stadium

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ Προεπισκόπηση

Η ισοπαλία 2-2 της Άρσεναλ στο Άνφιλντ την περασμένη αγωνιστική έκανε το προβάδισμά της στην κορυφή να μειώνεται στους έξι βαθμούς. Με τη Σίτι να αγωνίζεται ακόμα και την ομάδα του Pep Guardiola να έχει ένα παιχνίδι στο χέρι, οι Κανονιέρηδες απλά δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν βαθμούς.

Ταξιδεύει στο Ανατολικό Λονδίνο έχοντας κερδίσει επτά από τα οκτώ προηγούμενα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Mike Arteta έχει το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ στο πρωτάθλημα και έχει χάσει μόλις δύο φορές εκτός έδρας φέτος. Όχι μόνο κατάφεραν να διατηρήσουν τα εντυπωσιακά τους στάνταρ χωρίς τον Gabriel Jesus, αλλά τώρα ο Βραζιλιάνος επέστρεψε και είναι έτοιμος για όλα.

Η Γουέστ Χαμ έχει πολλά να κάνει για να σταματήσει τους φιλοξενούμενους, αλλά η ομάδα του David Moyes θα έχει αυτοπεποίθηση από τη νίκη της με 1-0 εκτός έδρας στη Φούλαμ. Παρά την ήττα με 5-1 στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους από τη Νιούκαστλ, τα “Σίδερα” έχουν πολύ καλύτερες επιδόσεις στην έδρα τους τους τελευταίους μήνες. Έχουν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες από τις επτά τελευταίες εξόδους τους στο στάδιο του Λονδίνου.

Οι “Κανονιέρηδες” επικράτησαν με 3-1 όταν συναντήθηκαν μαζί τους νωρίτερα αυτή τη σεζόν και οι περισσότεροι θα ποντάρουν σε μια νέα νίκη της Άρσεναλ την Κυριακή. Η επιστροφή του Jesus έχει αυξήσει την ήδη ισχυρή επιθετική δύναμη και θα μπορούσε να είναι το κλειδί για να οδηγήσει την Άρσεναλ στον απατηλό τίτλο.

Πρέμιερ Λιγκ Αποδόσεις Στοιχημάτων

Η Άρσεναλ είναι τεράστιο φαβορί στο 1,54 εκτός έδρας, με τη γηπεδούχο Γουέστ Χαμ να είναι αουτσάιντερ στο 5,70 και την ισοπαλία στο 4,10. Υπάρχει αξία στο over 2,5 (1,80) και στο over 3,5 γκολ (3,00), με παρόμοιες τιμές για το αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1,86) ή για το αν θα κρατήσουν καθαρό φύλο αγώνα (1,89).

Ο Gabriel Jesus είναι αυτός που οδηγεί τις αποδόσεις για να ανοίξει το σκορ σε απόδοση 5,60, ακολουθούμενος από τους συμπαίκτες του Gabriel Martinelli (6,30), Leandro Trossard (6,40) και Bukayo Saka (6,80). Ο Danny Ings (9,20) είναι το καλύτερο στοίχημα της Γουέστ Χαμ για να ξεφύγει από το αδιέξοδο, ακολουθούμενος από τους Michail Antonio (11,00) και Said Benrahma (12,00).

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ Προγνωστικά στοιχήματος

Νίκη της Άρσεναλ και γκολ και από τις δύο ομάδες – 3,45

Πιστεύουμε ότι η Άρσεναλ θα έχει αρκετά στοιχεία για να τα καταφέρει, αλλά αναμφίβολα θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Οι Κανονιέρηδες έχουν δεχτεί γκολ σε κάθε ένα από τα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια τους και έχουν κρατήσει μόλις ένα καθαρό φύλλο αγώνα σε επτά. Επιπλέον, η Γουέστ Χαμ έχει βρει δίχτυα σε επτά συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων που έβαλε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και την ΑΕΚ Λάρνακας.

Gabriel Jesus να σκοράρει πρώτος – 5,60

Με τρία γκολ σε δύο αγώνες από τότε που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, ο Jesus έφτασε τα οκτώ σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος. Αποτελεί την αιχμή της επίθεσης της Άρσεναλ και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ανάμεσα στα γκολ για άλλη μια φορά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ