Ποδόσφαιρο

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προεπισκόπηση

Όλα παίζονται ακόμα στην κορυφή της ελληνικής Σούπερ Λίγκα, καθώς ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Αναλύσαμε το επερχόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος και ξεχωρίσαμε μερικά από τα καλύτερα στοιχήματα με βάση τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€. Θα πρέπει απλά να εγγραφείτε, να κάνετε την πρώτη σας κατάθεση και να ποντάρετε ολόκληρο το ποσό της κατάθεσης σε ένα αθλητικό στοίχημα (ελάχιστη απόδοση 1,40 ανά επιλογή). Θα λάβετε ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προεπισκόπηση Ποδοσφαίρου

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο στο πρωτάθλημα μετά από μια δεκαετία, αλλά δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει πολλούς βαθμούς για να το πετύχει. Θα είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση ενόψει της αναμέτρησης του Σαββατοκύριακου, έχοντας χάσει μόλις μία φορά στην έδρα του όλη τη σεζόν. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει 11 από τους 16 εντός έδρας αγώνες του σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας συνολικά 11 καθαρές νίκες.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καμία περίπτωση έτοιμος για τον τίτλο του πρωταθλήματος. Οι πρωταθλητές έχουν ακόμα πάρα πολύ δουλειά να κάνουν αν θέλουν να διατηρήσουν το στέμμα τους και να σηκώσουν το τρόπαιο για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν. Κατεβαίνουν στον αγώνα έχοντας κερδίσει μόλις το 50% των τελευταίων οκτώ εκτός έδρας αναμετρήσεων. Έχουν γνωρίσει την ήττα μόλις μία φορά σε αυτό το διάστημα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά απέχουν αρκετά από τα πρότυπα που έχει θέσει ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτή είναι η τρίτη συνάντηση μεταξύ αυτών των ελληνικών γιγάντων τη φετινή σεζόν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα να διαλέξει κανείς μεταξύ τους. Και οι δύο έληξαν στα ίσα, με αποτέλεσμα να έχουν τέσσερις ισοπαλίες σε έξι αγώνες.  Οι άλλες δύο έχουν πάει με το μέρος του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που ο Ολυμπιακός έχει αναδειχθεί νικητής σε αυτό το ματς.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Αποδόσεις

Οι γηπεδούχοι θα είναι το μικρό φαβορί της αναμέτρησης σε απόδοση 2,60, με τη νίκη εκτός έδρας στο 2,77 και την ισοπαλία στο 3,05. Και οι δύο ομάδες είναι σταθερές αμυντικά, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το under 2,5 γκολ (1,53) υποστηρίζεται σε μεγάλο βαθμό. Υπάρχει επίσης μεγάλη αξία στο under 1,5 (2,60) και στο under 0,5 γκολ (6,75).

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι αρκετό για να διπλασιάσετε το ποντάρισμά σας σε απόδοση 2,00, ενώ το να κρατήσουν οι δύο ομάδες καθαρό φύλλο αγώνα ευνοείται σε απόδοση 1,68.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Προγνωστικά Στοιχήματος

Ισοπαλία – 3,05

Τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλα και εμείς ποντάρουμε στο ίδιο αποτέλεσμα για άλλη μια φορά. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια δύσκολη υπόθεση.

Under 1,5 γκολ 9 – 2,60

Αυτή η αναμέτρηση είναι πολύ σπάνια μια γιορτή τερμάτων και ένα μόνο γκολ θα μπορούσε να είναι αρκετό για να κρίνει τον αγώνα. Στις πέντε από τις έξι τελευταίες συναντήσεις σημειώθηκε under 1,5 γκολ, ενώ οι τρεις από αυτές έληξαν χωρίς τέρματα. Ο Παναθηναϊκός έχει την καλύτερη αμυντική επίδοση στην έδρα του, ενώ ο Ολυμπιακός διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη αμυντική επίδοση εκτός έδρας. Θα μπορούσε να είναι ένα παιχνίδι όπου οι άμυνες βγαίνουν κερδισμένες.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ