Ποδόσφαιρο

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Προεπισκόπηση

Βρισκόμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος της ελληνικής Σούπερ Λίγκα και ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα δύο βαθμών στην κορυφή ενόψει της 28ης αγωνιστικής. Αναλύσαμε μια από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου, το παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, και συγκεντρώσαμε τα καλύτερα προγνωστικά μας από τις τελευταίες ποδοσφαιρικές αποδόσεις.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να λάβουν 100% Δωρεάν Στοίχημα στην πρώτη τους κατάθεση και στοίχημα (ελάχιστη απόδοση 1,40 ανά επιλογή) έως και 50€! Μπορείτε να μπείτε στο διαδίκτυο για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να περιηγηθείτε στις αγορές αθλητικών στοιχημάτων.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Προεπισκόπηση

Τις τέσσερις πρώτες ομάδες του ομίλου του πρωταθλήματος χωρίζουν μόλις πέντε βαθμοί. Ο ΠΑΟΚ κατέχει αυτή τη στιγμή την τέταρτη θέση, αλλά θα μπορούσε να ισοβαθμήσει βαθμολογικά με τον αντίπαλο του Σαββατοκύριακου στη δεύτερη θέση, αν πάρει τους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχουν τερματίσει δεύτεροι πίσω από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό για τρεις διαδοχικές σεζόν και θα είναι απελπισμένοι να πάρουν στα χέρια τους μόλις τον τέταρτο τίτλο πρωταθλήματος.

Με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό να είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στον Βόλο, η ΑΕΚ χρειάζεται νίκη για να μην αυξηθεί η διαφορά. Ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ που έχει διαπρέψει στην έδρα του, γνωρίζοντας επίσης ότι ηττήθηκε άνετα με 2-0 την τελευταία φορά που επισκέφθηκε το γήπεδο της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει μόλις μία φορά εντός έδρας σε 16 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, διατηρώντας τρία διαδοχικά καθαρά φύλλα αγώνα και πετυχαίνοντας έξι με τον Ιωνικό στην προηγούμενη αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη.

Η ΑΕΚ πολύ σπάνια κερδίζει τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας. Στις τελευταίες 10 επισκέψεις της, έχει κερδίσει μία φορά και έχει χάσει έξι, μη σκοράροντας στις τέσσερις από αυτές τις ήττες. Και οι δύο ομάδες είναι ακλόνητες αμυντικά φέτος και πιθανότατα θα έχουμε ένα παιχνίδι με χαμηλό σκορ. Στις επτά από τις οκτώ τελευταίες συναντήσεις τους έχουν σημειωθεί δύο ή λιγότερα γκολ.

Το πρώτο γκολ του αγώνα θα είναι καθοριστικό. Αν το πετύχει ο ΠΑΟΚ, θα επιχειρήσει να κλείσει τις πόρτες και η ΑΕΚ θα δυσκολευτεί να βρει τρόπο να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Αποδόσεις Ποδοσφαίρου

Τα στοιχήματα είναι σε μεγάλο βαθμό μοιρασμένα ενόψει αυτής της αναμέτρησης. Ο ΠΑΟΚ προηγείται ελαφρώς στις αποδόσεις στο 2,60, ενώ η ΑΕΚ μπορεί να υποστηριχθεί στο 2,80, με την ισοπαλία να κοστολογείται στο 2,97. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι αρκετό για να διπλασιάσετε το ποντάρισμά σας στο 2,02, με τις δύο ομάδες να διατηρούν καθαρό φύλλο αγώνα να υποστηρίζεται έντονα στο 1,68.

Το Under 2,5 γκολ είναι επίσης φαβορί στο 1,51, με το over 2,5 γκολ να έχει γενναιόδωρη τιμή στο 2,45. Αν θέλετε να στοιχηματίσετε στο σκορ, η νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0, 2-0 ή 3-0 φαίνεται να έχει καλή αξία στο 3,85.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ – Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο ΠΑΟΚ να κερδίσει και under 2,5 γκολ – 4,50

Στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ σημειώθηκε under 2,5 γκολ, εκ των οποίων τα δύο κέρδισε, ενώ τα υπόλοιπα έληξαν ισόπαλα. Βρίσκεται σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση από τους αντιπάλους του ενόψει της αναμέτρησης και έχει μετατρέψει την έδρα του σε φρούριο φέτος.

Οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες να κρατήσει καθαρό φύλλο αγώνα – 1,68

Ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει εννέα καθαρά φύλλα στα προηγούμενα 10 εντός έδρας παιχνίδια του, καθώς και τρία στα προηγούμενα τέσσερα με την ΑΕΚ. Υπάρχουν όλες οι πιθανότητες να κρατήσει άλλο ένα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ