Ποδόσφαιρο

Euro 2024 Παρολί: Προεπισκόπηση ποδοσφαίρου Σαββατοκύριακου

Το ταξίδι προς το Euro 2024 ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς 53 εθνικές ομάδες αγωνίζονται για μια θέση στη Γερμανία το επόμενο καλοκαίρι. Αναλύσαμε τις επερχόμενες αναμετρήσεις και επιλέξαμε ένα τετραπλό παρολί με ποδοσφαιρικές αποδόσεις 10,62, που περιλαμβάνει μερικά από τα φαβορί πριν από το τουρνουά.

Οι νέοι πελάτες του NetBet Σπορ μπορούν να στοιχηματίσουν στα παιχνίδια και να κερδίσουν ένα Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€! Θα πρέπει απλά να εγγραφείτε, να καταθέσετε και να τοποθετήσετε ολόκληρο το ποσό που καταθέσατε σε ένα μονό ή παρολί στοίχημα με απόδοση τουλάχιστον 1,40 ανά επιλογή για να κερδίσετε το Δωρεάν Στοίχημα.

Η Γαλλία να κερδίσει την Ολλανδία – 1,84

Το πρώτο παιχνίδι της Γαλλίας μετά την απογοήτευση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου την βρίσκει να αντιμετωπίζει την Ολλανδία στο Stade de France. Η ομάδα του Didier Deschamp θα αναζητήσει τον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο του χρόνου, αλλά πρέπει πρώτα να περάσει από έναν δύσκολο προκριματικό όμιλο. Οι Les Bleus είναι το μεγάλο φαβορί για την αναμέτρηση και διαθέτουν εντυπωσιακό πρόσφατο ρεκόρ σε αυτό το παιχνίδι.

Η Γαλλία έχει νικήσει την Ολλανδία στις πέντε από τις έξι τελευταίες φορές, συμπεριλαμβανομένης της νίκης με 4-0 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Ο νέος προπονητής Ronald Koeman έχει αρκετά ταλέντα για να δουλέψει, αλλά οι Γάλλοι εξακολουθούν να υπερτερούν σχεδόν σε όλες τις θέσεις. Εν μέσω αναφορών ότι θα κερδίσει την αρχηγία, ο Kylian Mbappe θα κάνει και πάλι τη διαφορά.

Η Κροατία να κερδίσει την Ουαλία – 1,55

Δεν μπορείς παρά να σκεφτείς ότι το Κατάρ ήταν η τελευταία ευκαιρία της Ουαλίας να κάνει την έκπληξη σε ένα μεγάλο τουρνουά. Με τον Gareth Bale να έχει πλέον αποσυρθεί, οι “Δράκοι” έχουν χάσει τον παράγοντα Χ. Ακόμη και με τον πρώην αστέρα των Σπερς και της Μαδρίτης, η Ουαλία αρκέστηκε σε έναν βαθμό στα τρία παιχνίδια της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, παρόλο που αυτός πέτυχε το μοναδικό της γκολ.

Ο κόσμος αναμφίβολα θα αποτιμήσει την Κροατία το επόμενο έτος, αλλά γιατί; Διαθέτει ίσως την πιο έμπειρη ομάδα όσον αφορά το ποδόσφαιρο των τουρνουά, με γνήσια ποιότητα σε όλο το γήπεδο. Θα πρέπει να περάσει με άνεση από τον όμιλο Δ και δεν θα μας πείραζε να στοιχηματίσουμε ότι θα είναι ανάμεσα στα νοκ άουτ παιχνίδια του Euro 2024.

Η Ισπανία να κερδίσει τη Νορβηγία χωρίς να δεχτεί γκολ – 1,96

Ο τραυματισμός του Erling Haaland έχει προκαλέσει τεράστιο πλήγμα στη Νορβηγία ενόψει του πρώτου προκριματικού αγώνα της. Με τον παίκτη της Σίτι, είχαν πολλές πιθανότητες να πάρουν καλό αποτέλεσμα στη Μάλαγα. Χωρίς αυτόν, οι πιθανότητές τους δεν φαίνονται τόσο καλές. Είναι το επίκεντρο μιας κατά τα άλλα μέτριας ομάδας – ο Martin Odegaard δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του.

Η Ισπανία θα επιδιώξει να ανακάμψει από την απογοητευτική αποχώρηση από το Παγκόσμιο Κύπελλο στα χέρια του Μαρόκου. Υπάρχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά για αυτή τη νεαρή ισπανική ομάδα. Βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, αλλά βλέπουμε ότι έχει αρκετή ποιότητα για να ξεπεράσει μια Νορβηγία χωρίς τον Haaland,

Η Αγγλία να κερδίσει την Ουκρανία χωρίς να δεχτεί γκολ – 1,90

Αν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο η Αγγλία είναι σταθερά καλή, αυτό είναι τα προκριματικά μεγάλων τουρνουά. Μπορεί τα “Τρία Λιοντάρια” να μην είναι τόσο ικανά στο να κατακτούν τρόπαια, αλλά συχνά φτάνουν εκεί με στυλ! Έχουν χάσει μόλις μία φορά στα προηγούμενα 18 προκριματικά του Euro και του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η προσεκτική προσέγγιση του Gareth Southgate τον έχει εξυπηρετήσει καλά κατά τη διάρκεια της θητείας του και αυτό θα φανεί αναμφίβολα στο Γουέμπλεϊ.

Η Ουκρανία θα είναι σίγουρη ότι μπορεί να ανατρέψει τις πιθανότητες στο Λονδίνο μετά από μια σειρά καλών αποτελεσμάτων το 2022 – οι νίκες επί της Σκωτίας και της Ιρλανδίας αποτέλεσαν κορυφαίες στιγμές. Ωστόσο, η Αγγλία είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση και δεν είμαστε πεπεισμένοι ότι έχει αρκετά προσόντα για να δημιουργήσει προβλήματα στους γηπεδούχους.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ