Ποδόσφαιρο

Προημιτελικά Κυπέλλου Αγγλίας – Τελική Προεπισκόπηση

Φτάσαμε στην τελική οκτάδα του Κυπέλλου Αγγλίας, με τους συλλόγους του Μάντσεστερ να οδηγούν τις πιθανότητες για την κατάκτηση της εμβληματικής διοργάνωσης. Προβλέψαμε τους προημιτελικούς και δημιουργήσαμε ένα τετραπλό παρολί με ποδοσφαιρική απόδοση 30,95, όπου με ένα ποντάρισμα 5€ μπορείτε να κερδίσετε έως και 162€.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να κερδίσουν ένα Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ όταν κάνουν την πρώτη τους κατάθεση και το πρώτο τους στοίχημα. Θα πρέπει απλά να εγγραφείτε, να καταθέσετε και να στοιχηματίσετε έως 50€ σε ένα στοίχημα (ελάχιστη απόδοση 1,40 ανά επιλογή) και θα λάβετε το Δωρεάν Στοίχημα.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τη NetBet για να περιηγηθείτε στις τελευταίες αγορές αθλητικών στοιχημάτων.

Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι

Πρόκειται για μια εκπληκτική ισοπαλία, καθώς ο Vincent Kompany επιστρέφει στο Etihad με την ομάδα της Μπέρνλι που πετάει ψηλά. Οι Κλάρετς έχουν αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα στην κορυφή του πρωταθλήματος και φαίνονται σίγουροι για την αυτόματη άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Μπορεί να έχουν χάσει 10 διαδοχικά παιχνίδια από τη Σίτι, αλλά ο Kompany τους έχει κάνει να μοιάζουν υπολογίσιμη δύναμη.

Η Σίτι θα είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί, και για καλό λόγο. Αλλά η Μπέρνλι θα φτάσει στο Μάντσεστερ γεμάτη αυτοπεποίθηση και αναμφίβολα θα δώσει μια καλή μάχη. Αυτή η αναμέτρηση θα μπορούσε να είναι πιο δύσκολη απ’ ό,τι πιστεύουν οι μπουκμέικερς.

Η Μάντσεστερ Σίτι να κερδίσει και οι δύο ομάδες να σκοράρουν – 3,05

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπλάκμπερν

Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται για την άνοδο αυτή τη σεζόν και θα ελπίζουν σε έναν ημιτελικό του FA Cup όταν συναντηθούν στο Bramall Lane. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει σκοράρει στα εννέα από τα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της και είναι το μικρό φαβορί, παρά την ήττα με 1-0 πριν από δύο εβδομάδες.

Η Μπλάκμπερν βρίσκεται επίσης σε εξαιρετική φόρμα και έχει βρει δίχτυα σε έξι από τα επτά προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της. Θα έχει αρκετή αυτοπεποίθηση από την πρόσφατη νίκη της επί της αντιπάλου της αυτό το Σαββατοκύριακο. Το παιχνίδι μπορεί να εξελιχθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Και οι δύο ομάδες να σκοράρουν – 1,78

Μπράιτον – Γκρίμσμπι

Ο Roberto De Zerbi έχει βάλει την Μπράιτον να λειτουργεί σε πολύ υψηλό επίπεδο και πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους σε αυτή τη διοργάνωση. Πιέζουν για ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ανεξάρτητα από το αν ο προπονητής αποφασίσει να κάνει ροτέισον, οι Γλάροι θα πρέπει να έχουν αρκετή ποιότητα για να περάσουν στην τελική τετράδα.

Η Γκρίμσμπι βρίσκεται άνετα στη μέση της βαθμολογίας της League 2, χωρίς να έχει πολλά περιθώρια να διεκδικήσει στην πορεία της. Ως εκ τούτου, θα τα δώσει όλα σε αυτή την τεράστια αναμέτρηση του FA Cup. Αλλά μακριά από την έδρα της, απέναντι σε αντίπαλο της ελίτ, δεν μπορούμε να τη δούμε να προκαλεί κάποια ανατροπή.

Η Μπράιτον να κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ – 1,81

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ

Η Φούλαμ είναι μια άλλη ομάδα που θα πιστεύει ότι μπορεί να πάρει ένα τρόπαιο φέτος. Ταξιδεύει στο Ολντ Τράφορντ γνωρίζοντας ότι οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τον Casemiro, ο οποίος ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες τους φέτος. Η Γιουνάιτεντ έχει πετύχει πολύ περισσότερα γκολ χωρίς τον Βραζιλιάνο στον αγωνιστικό χώρο και οι Κότατζερς θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν αυτή την αδυναμία.

Αλλά για όλα τα προβλήματα στη μεσαία γραμμή που αντιμετωπίζει ελλείψει του Casemiro, ο Erik ten Hag έχει στη διάθεσή του μια δυναμική εναλλακτική. Οι Bruno Fernandes και Marcus Rashford βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά στην έδρα τους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίσει και οι δύο ομάδες να σκοράρουν – 3,15

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ