Ποδόσφαιρο

Ποδοσφαιρικό Παρολί Παρασκευής και Συμβουλές Στοιχήματος

Οδεύουμε προς το τέλος της σεζόν σε όλη την Ευρώπη και αυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχει ακόμη ένα πρόγραμμα αγώνων με πολλές αναμετρήσεις.

Στο NetBet Σπορ, μπορείτε να κερδίσετε ένα Δωρεάν Στοίχημα 5€ όταν συνδεθείτε την Παρασκευή και τοποθετήσετε ένα στοίχημα 10€ με τουλάχιστον τρεις επιλογές (ελάχιστη απόδοση 1,50 ανά επιλογή) στους αγώνες της Παρασκευής.

Επιλέξαμε ένα ποδοσφαιρικό τρεμπλ με απόδοση 13,61. Με ένα στοίχημα 10€ μπορείτε να κερδίσετε όχι μόνο 139€ χάρη στην 3% ενίσχυση κερδών της NetBet, αλλά και ένα Δωρεάν Στοίχημα.

Σερκλ Μπριζ – Γκενκ

Έχοντας κερδίσει μόλις μία φορά στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια της, η πρωτοπόρος Γκενκ δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει πολλούς βαθμούς, αν θέλει να διατηρήσει το πλεονέκτημά της στην κορυφή. Αντιμετωπίζει μια δύσκολη δοκιμασία αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Σερκλ Μπριζ που έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι στα τελευταία εννέα. Τα πέντε από αυτά ήταν ισοπαλίες – οι γηπεδούχοι δυσκολεύονται να νικήσουν.

Η Σερκλ Μπριζ θα δεχτεί μεγάλη αμυντική πίεση την Παρασκευή, την οποία δεν έχει αντέξει ιδιαίτερα καλά στο παρελθόν. Στις προηγούμενες 12 εξόδους της στην Pro League, έχει καταφέρει να κρατήσει μόλις ένα καθαρό φύλλο αγώνα, ενώ έχει δεχτεί δύο ή περισσότερα γκολ σε πέντε περιπτώσεις. Αναμφίβολα θα δυσκολέψει τους φιλοξενούμενους, αλλά η Γκενκ θα πρέπει να έχει την ποιότητα στις μεγάλες περιοχές για να εκμεταλλευτεί τη διαρροή της άμυνας της Μπριζ.

Η Γκενκ να κερδίσει – 2,20

Νότιγχαμ Φόρεστ – Νιούκαστλ

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη μάχη του υποβιβασμού, η Νότιγχαμ Φόρεστ διαθέτει ένα πολύ εντυπωσιακό εντός έδρας ρεκόρ. Δεν έχει χάσει αγώνα πρωταθλήματος στην έδρα της από τον Σεπτέμβριο, κερδίζοντας τη Λίβερπουλ και φέρνοντας ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι. Περιμένουμε να παρουσιάσει άλλη μια ανθεκτική εμφάνιση απέναντι στην ομάδα της Νιούκαστλ που δεν έχει κερδίσει σε έξι αγωνιστικές.

Οι “Καρακάξες” εξακολουθούν να βρίσκονται στο κυνήγι του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θα πρέπει να βελτιώσουν τη φόρμα τους αν θέλουν να εκτοπίσουν την Τότεναμ από την τέταρτη θέση. Τις τελευταίες εβδομάδες δυσκολεύονται να βρουν δίχτυα και δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες εξόδους τους. Η Φόρεστ έχει σκοράρει σε 10 διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος στο City Ground και έχει όλες τις πιθανότητες να πάρει τους βαθμούς, ειδικά αν μπορέσει να περάσει μπροστά.

Ισοπαλία – 3,75

Λυών – Ναντ

Η Λυών άρχισε σταδιακά να βρίσκει τον δρόμο της προς τις ευρωπαϊκές θέσεις με μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων το 2023. Έχει χάσει μόλις μία φορά στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της Ligue 1 και είναι αήττητη σε πέντε εντός έδρας.

Η Ναντ ταξιδεύει στη Λυών έχοντας χάσει τα τέσσερα από τα έξι προηγούμενα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Μόνο τρεις ομάδες στη Ligue 1 έχουν συγκεντρώσει λιγότερους βαθμούς εκτός έδρας από τη Ναντ, η οποία βρίσκεται επίσης στη 15η θέση για τους βαθμούς που συγκέντρωσε στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Η Λυών έχει κερδίσει τις έξι τελευταίες συναντήσεις της με τη Ναντ και θα είναι το φαβορί για να συνεχίσει την καλή της φόρμα με νίκη αυτό το Σαββατοκύριακο στο Parc Olympique Lyonnais.

Η Λυών να κερδίσει – 1,65

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ