Ποδόσφαιρο

Ελληνική Σούπερ Λίγκα: ΑΕΚ – Ολυμπιακός Προεπισκόπηση

Ήρθε η ώρα για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Ελληνικής Σούπερ Λίγκα και είναι μεγάλο! Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο γήπεδο της Αγίας Σοφίας. Κάναμε μια προεπισκόπηση του επερχόμενου αγώνα και ξεχωρίσαμε μερικά από τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Οι νέοι πελάτες του NetBet Σπορ μπορούν να στοιχηματίσουν στο παιχνίδι και να κερδίσουν ένα Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€! Θα πρέπει απλά να εγγραφείτε, να καταθέσετε και να τοποθετήσετε ολόκληρο το ποσό που καταθέσατε σε ένα μονό ή παρολί στοίχημα με απόδοση τουλάχιστον 1,40 ανά επιλογή για να κερδίσετε το Δωρεάν Στοίχημα.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Η ΑΕΚ είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της Ελληνικής Σούπερ Λίγκα και αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Έχει την καλύτερη εντός έδρας επίδοση στο πρωτάθλημα, καθώς ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους πρωταθλητές. Με μόλις τρία γκολ που δέχτηκε σε 12 εντός έδρας αγώνες, καμία ομάδα δεν διαθέτει καλύτερη αμυντική επίδοση.

Οι φιλοξενούμενοι θα είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση ενόψει του ταξιδιού τους στην Αθήνα, έχοντας σφυροκοπήσει τον Λεβαδειακό με 6-0 στην προηγούμενη αναμέτρησή τους. Έχουν κρατήσει τρία διαδοχικά καθαρά φύλλα αγώνα και θα πρέπει να είναι στα καλύτερά τους αμυντικά αν θέλουν να σταματήσουν την φορμαρισμένη ΑΕΚ.

Αυτοί οι δυο γίγαντες έχουν ήδη συναντηθεί δύο φορές φέτος. Η αντίστροφη αναμέτρηση του πρωταθλήματος έληξε 0-0 στον Πειραιά, ενώ η ΑΕΚ ήταν νικήτρια με 3-0 στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις αρχές Φεβρουαρίου. Η ΑΕΚ θα ελπίζει σε ένα τρίτο καθαρό φύλλο αγώνα φέτος απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά θα αντιμετωπίσει μια δύσκολη δοκιμασία προσπαθώντας να σταματήσει τη μηχανή των γκολ, τον Cedric Bakambu.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Αποδόσεις Ποδοσφαίρου

Η ΑΕΚ θα είναι το μικρό φαβορί για την αναμέτρηση σε απόδοση 2,20, με τη νίκη του Ολυμπιακού στο 3,25 και την ισοπαλία στο 3,20. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 1,83, με τις δύο ομάδες να κρατούν καθαρό φύλλο αγώνα να είναι σχεδόν ισοδύναμες σε τιμές 1,85.

Το over 2,5 γκολ είναι αρκετό για να υπερδιπλασιάσετε το ποντάρισμά σας στο 2,10, ενώ το under 2,5 γκολ υποστηρίζεται σημαντικά στο 1,68.

Ελληνική Σούπερ Λίγκα Συμβουλές Στοιχημάτων

Η ΑΕΚ να κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ – 3,70

Εκτός από το ότι κράτησε διαδοχικά καθαρά φύλλα αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ έχει κερδίσει πέντε συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με χωρίς να δεχτεί γκολ. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε δύο από τα τρία προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια του. Οι γηπεδούχοι δέχονται κατά μέσο όρο μία φορά γκολ κάθε τέσσερα παιχνίδια στην έδρα τους και παρόλο που αντιμετωπίζουν ένα δύσκολο τεστ αυτό το Σαββατοκύριακο, θα είναι φαβορί για να συνεχίσουν την πορεία τους.

Over 2,5 γκολ – 2,10

Τα οκτώ από τα προηγούμενα 10 εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ είχαν over 2,5 γκολ, όπως και τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές έχουν πετύχει 15 γκολ σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ η ΑΕΚ έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ στα 10 από τα 11 τελευταία παιχνίδια της. Αμφότερες οι δυο ομάδες είναι ισχυρές αμυντικά, αλλά υπάρχει άφθονο επιθετικό ταλέντο και παίζονται πολλά.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ