Ποδόσφαιρο

Σούπερ Παρολί Παρασκευής – Ποδοσφαιρικό Παρολί και Προγνωστικά Στοιχήματος

Αυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχει άφθονη ευρωπαϊκή δράση και επιστρέφουμε με ακόμα ένα Παρολί της Παρασκευής για να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε χρήματα.

Κάθε Παρασκευή στο NetBet Σπορ, μπορείτε να κερδίσετε ένα 5€ Δωρεάν Στοίχημα όταν στοιχηματίζετε στους αγώνες της Παρασκευής! Θα πρέπει απλά να συνδεθείτε την Παρασκευή και να τοποθετήσετε ένα παρολί στοίχημα 10€ με τουλάχιστον τρεις επιλογές (ελάχιστη απόδοση 1,50 ανά επιλογή) για να λάβετε 5€ Δωρεάν Στοίχημα όταν διευθετηθεί το στοίχημά σας.

Ένα στοίχημα 10€ στο τριπλό της Παρασκευής μπορεί όχι μόνο να σας αποφέρει έως και 120€ με το 3% boost της NetBet στα κέρδη, αλλά και ένα Δωρεάν Στοίχημα.

Κολωνία – Μπόχουμ

Παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της, η Κολωνία συνήθως αποδίδει καλύτερα στην έδρα της από ό,τι εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει τα τρία από τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια τους το 2023, χάνοντας μόλις μία φορά από τη Βόλφσμπουργκ. Το εντός έδρας ρεκόρ της την κατατάσσει στο πρώτο μισό της Μπουντεσλίγκα και θα επιδιώξει να κάνει άλλο ένα βήμα προς την ασφάλεια της πρώτης κατηγορίας απέναντι στην Μπόχουμ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι τέσσερις τελευταίες ομάδες της Μπουντεσλίγκα ισοβαθμούν στους 19 βαθμούς, με την Μπόχουμ να καταλαμβάνει την 18η θέση με διαφορά τερμάτων. Καμία ομάδα δεν έχει διεκδικήσει λιγότερους βαθμούς (3) μακριά από την έδρα της φέτος, με τα 35 γκολ που έχει δεχθεί σε 12 αγώνες να είναι μακράν το χειρότερο ρεκόρ στην κατηγορία. Έχει χάσει τα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια της χωρίς να πετύχει γκολ και είναι απίθανο να ανατρέψει την κατάσταση στην Κολωνία την 24η αγωνιστική.

Η Κολωνία να κερδίσει – 1,65

Λιλ – Λυών

Αυτή η αναμέτρηση της Ligue 1 είναι αναμφισβήτητα η επιλογή των αγώνων της Παρασκευής. Η Λιλ απέχει μόλις έναν βαθμό από τις ευρωπαϊκές θέσεις, καθώς ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τη Λυών που βρίσκεται στο μέσο του πίνακα. Μόνο τρεις ομάδες έχουν κερδίσει περισσότερους βαθμούς στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές από τις δύο αυτές ομάδες, αλλά η έδρα της Λιλ της δίνει ένα μικρό προβάδισμα ενόψει του αγώνα. Δεν έχει χάσει εντός έδρας παιχνίδι από την 5η αγωνιστική του Αυγούστου, όταν ηττήθηκε με 2-1 από τη Νις.

Η Λυών φτάνει στη Λιλ έχοντας κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο θα αποδειχθεί η πιο δύσκολη δοκιμασία σε αυτό το σερί. Η Λυών θα είναι πιθανότατα χωρίς τον πρώτο σκόρερ Alexandre Lacazette, γεγονός που αποτελεί τεράστιο πλήγμα για τις πιθανότητές της στο Stade Pierre-Mauroy. Αντίθετα, ο βασικός παίκτης της Λιλ, ο Jonathan David, έχει πάρει φωτιά και έχει πετύχει πέντε τέρματα στις πέντε τελευταίες εμφανίσεις του. Ο Καναδός επιθετικός μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα τεράστιο παιχνίδι.

Η Λιλ να κερδίσει – 1,90

Στόουκ – Μπλάκμπερν

Πηγαίνουμε στην Αγγλία για την τελευταία επιλογή, όπου η 16η Στόουκ αντιμετωπίζει την 4η Μπλάκμπερν στο πρωτάθλημα. Η Στόουκ ήταν νικήτρια με 5-1 στην τελευταία της αναμέτρηση στο Σάντερλαντ, αλλά έχει χάσει τρία από τα πέντε προηγούμενα παιχνίδια. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να βρουν δίχτυα στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους.

Αυτές είναι εκπληκτικές αποδόσεις για την Μπλάκμπερν που μετράει πέντε νίκες και έχει χάσει μόλις μία φορά σε 14 παιχνίδια. Την τελευταία φορά νίκησε με 1-0 την ισχυρή Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και είναι το φαβορί για να εδραιώσει τη θέση της στα πλέι οφ με τρεις βαθμούς στην Στόουκ.

Η Μπλάκμπερν να κερδίσει – 3,70

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ