Χωρίς κατηγορία

NetBet Greece – Παρολί Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου

Η κανονική περίοδος της ελληνικής Σούπερ Λίγκα ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχασε το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν, επιτρέποντας στον δεύτερο ΠΑΟΚ να μειώσει τη διαφορά με νίκη επί της Λαμίας. Με νίκη ο ΟΦΗ εξασφάλισε την τελευταία θέση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, με τον Αστέρα Τρίπολης και τα Γιάννινα να χάνουν βαθμούς.

Καθώς το ελληνικό ποδόσφαιρο προετοιμάζεται για τα πλέι οφ, στρέψαμε την προσοχή μας σε μερικά από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, παρέχοντας μια προεπισκόπηση τεσσάρων αγώνων που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν με το παρολί σας στη NetBet αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σαμπντόρια – Γιουβέντους

Η απόκτηση του Dusan Vlahovic από τη Φιορεντίνα έχει οδηγήσει τη Γιουβέντους από το ένα άκρο στο άλλο. Ο Σέρβος έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια από τότε που ήρθε, σκοράροντας τρία γκολ σε πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος, ανεβάζοντας τον απολογισμό του σε 20 για τη σεζόν. Καμία ομάδα δεν έχει κερδίσει περισσότερους βαθμούς από τη Γηραιά Κυρία από την άφιξη του Vlahovic και η ομάδα του Allegri δεν έχει χάσει παιχνίδι πρωταθλήματος από τον Νοέμβριο. Θα ταξιδέψει στη Γένοβα αυτό το Σαββατοκύριακο για να αντιμετωπίσει την Σαμπντόρια που έχει χάσει τα οκτώ από τα 10 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της συντριβής της με 4-1 από την επόμενη αντίπαλό της. Η Γιουβέντους έχει κερδίσει τις τελευταίες έξι μεταξύ τους συναντήσεις και θα επιδιώξει να συνεχίσει την πορεία της προς την κορυφή της Serie A.

Πρόβλεψη: Γιουβέντους

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αλαβές

Καμία ομάδα δεν έχει μαζέψει λιγότερους βαθμούς από την Αλαβές στα τελευταία 15 παιχνίδια, ενώ στο διάστημα αυτό μόνο η Λεβάντε έχει χειρότερη αμυντική επίδοση. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει μόλις ένα παιχνίδι πρωταθλήματος από τα τέλη Νοεμβρίου και αντιμετωπίζουν μια δύσκολη αναμέτρηση στο Σαν Σεμπαστιάν αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή φόρμα, αλλά έχουν χάσει μόνο δύο φορές στα τελευταία εννέα παιχνίδια του πρωταθλήματος και εξακολουθούν να έχουν ελπίδες να πετύχουν την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Mikel Oyarzabal βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του αυτή τη σεζόν, και παρόλο που ο Alexander Isak έχει προβλήματα αυτή την περίοδο, ο Σουηδός παραμένει μια φυσική απειλή.

Πρόβλεψη: Σοσιεδάδ

Γκρόιτερ Φιρτ –  Λειψία

Η Λειψία υποχώρησε στην πέμπτη θέση της Μπουντεσλίγκα την περασμένη αγωνιστική, με την ισοπαλία 1-1 με τη Φράιμπουργκ να επιτρέπει στη Χόφενχαϊμ να ανέβει πάνω από τις δύο ομάδες στην τέταρτη θέση. Δεν φαίνεται ότι θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να επιστρέψει στις νίκες, καθώς ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει την ουραγό Φιρτ, η οποία απέχει 11 βαθμούς από την ζώνη ασφάλειας. Ο Christopher Nkunku έχει αναδειχθεί σε βασικό παίκτη της Λειψίας και ο Γάλλος επιθετικός έχει βάλει οκτώ γκολ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια του. Με τη χειρότερη αμυντική επίδοση στο πρωτάθλημα και τη δεύτερη λιγότερο παραγωγική επίθεση, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Φιρτ θα πάει σε αυτή την αναμέτρηση ως αουτσάιντερ για τη NetBet.

Πρόβλεψη: Λειψία

Μπρεστ – Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ βρίσκεται στο κυνήγι του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει άλλους βαθμούς αν θέλει να συμβαδίσει με την φορμαρισμένη Νις. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ στο πρωτάθλημα και η ομάδα του Jorge Sampaoli έχει κερδίσει επτά από τις τελευταίες 10 εκτός έδρας αναμετρήσεις της, κρατώντας έξι καθαρά φύλλα αγώνα. Ο 34χρονος Dimitri Payet εξακολουθεί να είναι σε μεγάλο βαθμό ο κύριος δημιουργός για τη Μαρσέιγ, και με 18 γκολ συνεισφορά φέτος ο Γάλλος θα έχει καθοριστικό ρόλο για να εξασφαλίσει η ομάδα του την αυτόματη πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόβλεψη: Μαρσέιγ

Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet.

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ